2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aaaaaaaa ne hapı içmiş nasıl olmus basın sagolsun

Gunaydın canım cok uzuldum

inşallah tatlım, ayyyy yılbaşı sürprizi desene :) mükemmel olur,kafan rahat ya daha kolay olacak eminim ben..

yaaa tüh yazık onları satanlarda bu çocukları yetiştiremeyip takibini yapmayıp bu psikolojilere sokan aileleride neyse bir şey demiyorum rabbim evlatlarımızı böyle şeylerden korusun kimselere de bu şekilde evlat acısı vermesin göstermesin

kızlar baya su gibi belkide iliskiden sonra boyle oldu ama kokusu barizdi suan yok. Adete 1 hafta flan var artik bebiss ..
spermlerın kokusu olmasın o spermler gerı gelıodur ne zamandır boylesın yenı mı evlısın

Inşallah cnm allah gönlüne göre versin :)

İnşallah gecmıs olsun canım ogrencılerı bos bırakmaya gelmez :)
mudurum sagolsun boş bırakmıyor onları ama gerı kaldı derslerı telafı ederız de ben ıyılesseydım bı okulda daha kotu oldum grıp gecen hafta pazar gunu basladı ıkı gun gıttım baktım olmıı boyle evde bıle hala ıyılesemedım

Sende haklısın grıp dınlenmeden gecmıyor Rabbım acıl sıfalar verısn ınsallah hemencecık toparlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…