bekle canım varsa vardır nasıl olsa :) ınsallah vardır
aaaaaaaa ne hapı içmiş nasıl olmus basın sagolsunGünaydın kızlar
dünkü neşem malesef bugün yok o bahsettiğim küçük hırsızlar(çocuk) dan biri hap içmiş ve malesef hayatını kaybetti
Akşam da ifade vermeye gittim çok kötüyüm şu an yaaa
Günaydın kızlar
dünkü neşem malesef bugün yok o bahsettiğim küçük hırsızlar(çocuk) dan biri hap içmiş ve malesef hayatını kaybetti
inşallah tatlım, ayyyy yılbaşı sürprizi desene :) mükemmel olur,kafan rahat ya daha kolay olacak eminim ben..canımm sağ ol :) dün test yaptım güvenmiyorum ama benimkinin doğru olduğunu düşünüyorum negatifti hiç hiç takmıyorum bu ay çalışmada olmadı doğru düzgün kısmetse aralıkta yeni yıla girerken gelir bebiş haberi belki sürpriz yaparım herkese :)
Günaydın kızlar
spermlerın kokusu olmasın o spermler gerı gelıodur ne zamandır boylesın yenı mı evlısınkızlar baya su gibi belkide iliskiden sonra boyle oldu ama kokusu barizdi suan yok. Adete 1 hafta flan var artik bebiss ..
Inşallah cnm allah gönlüne göre versin :)canımm sağ ol :) dün test yaptım güvenmiyorum ama benimkinin doğru olduğunu düşünüyorum negatifti hiç hiç takmıyorum bu ay çalışmada olmadı doğru düzgün kısmetse aralıkta yeni yıla girerken gelir bebiş haberi belki sürpriz yaparım herkese :)
dunde gıtmedım grıbım hastayım en son salı gunu gıttım okula daha gıdemedım pazartesı başlayabılırım ınsalllah gecer o zaman kadar
inşallah tatlım, ayyyy yılbaşı sürprizi desene :) mükemmel olur,kafan rahat ya daha kolay olacak eminim ben..
Sağol cnm tanıdok biriydi o yüzden çok üzülfüm ben polise söylememiştim ama evde baba yada abisi bir şey mi dedi bilmiyorum offffaaaaaaaa ne hapı içmiş nasıl olmus basın sagolsun
mudurum sagolsun boş bırakmıyor onları ama gerı kaldı derslerı telafı ederız de ben ıyılesseydım bı okulda daha kotu oldum grıp gecen hafta pazar gunu basladı ıkı gun gıttım baktım olmıı boyle evde bıle hala ıyılesemedımİnşallah gecmıs olsun canım ogrencılerı bos bırakmaya gelmez :)
kaç yasındaydı yhaa cocukmus bıdeSağol cnm tanıdok biriydi o yüzden çok üzülfüm ben polise söylememiştim ama evde baba yada abisi bir şey mi dedi bilmiyorum offff
mudurum sagolsun boş bırakmıyor onları ama gerı kaldı derslerı telafı ederız de ben ıyılesseydım bı okulda daha kotu oldum grıp gecen hafta pazar gunu basladı ıkı gun gıttım baktım olmıı boyle evde bıle hala ıyılesemedım
buyusun de kucagına otursun :)İnşallh vardır canım anneısnın gobusunde buysun :)
Canim 2 sene oluyor evleneli. Evet bende oyle dusundum ama koku iki gundur bariz olunca acaba dedim. Br hafta var adetede artik hayırlı sispermlerın kokusu olmasın o spermler gerı gelıodur ne zamandır boylesın yenı mı evlısın
ınsallahh kocam da yok tek başıma kaldımSende haklısın grıp dınlenmeden gecmıyor Rabbım acıl sıfalar verısn ınsallah hemencecık toparlanırsın
buyusun de kucagına otursun :)
ınsallahh kocam da yok tek başıma kaldım
kocam mudur yardımcısı genelde geç gelıo milli eğitimde falan ıslerı oluyo 6 dan once gelemıo geneldeHımmm bır bakanın olması lazım ınsallah gelır kocacıgın
Bende öyle cnm çok Üzgünüm bi tuhaf oldumGunaydın canım cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?