- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
amınnn bence sen hamılesın ama ıcıme oyle dogduOyyyy ınsallah cnaım ya Rabbım hepımızın cocuklarını kucakalrına almayı nasıp etsın
kocam mudur yardımcısı genelde geç gelıo milli eğitimde falan ıslerı oluyo 6 dan once gelemıo genelde
hımm bende dedım yenı evlısındır o zaman kokusunu tanıyosun ayırdedersın kaşıntın yanman var mıCanim 2 sene oluyor evleneli. Evet bende oyle dusundum ama koku iki gundur bariz olunca acaba dedim. Br hafta var adetede artik hayırlı si
amınnn bence sen hamılesın ama ıcıme oyle dogdu
Amin cnm amin babası o kadar iyi bir insan ki ne oluyor sa arkadaş çevresinden okulda bi çocuk para istiyor muş çocuktan sürekli tabi nuyaaa tüh yazık onları satanlarda bu çocukları yetiştiremeyip takibini yapmayıp bu psikolojilere sokan aileleride neyse bir şey demiyorumrabbim evlatlarımızı böyle şeylerden korusun kimselere de bu şekilde evlat acısı vermesin göstermesin
offf limon içiyim barı yıne ilaç da ıcemıom ya hamıleysem dıye gecmıo halıyleHım mecbur basının caresıne sen bakacaksın canım ya bırseyler yap ıc kendıne acayıp salgın var benımde esım rahatsız
hıssedınce cıkar ama ınsallah oylesındır yanıltmam senı ama bana oyle gelıoHadıya ınsallah canım tesekkur ederım bu guzel hısslerınız ıcın umarım sızı yanıltmam ınsallah sende hamıssındır sen nasıl hıssettınkıhıslerın kuvvetlımıdr
14 yaşında cnm arkadaş kurbanı iştekaç yasındaydı yhaa cocukmus bıde
ufff ona da gecmıs olsun eewet salgın var benım bağısıklık kuvvetlı ama bı kere hasta oluyom boyle sonra uzun zaman olmuyomHım mecbur basının caresıne sen bakacaksın canım ya bırseyler yap ıc kendıne acayıp salgın var benımde esım rahatsız
oyyy kıyamam daha yhaa bız ne hasretle beklıyoruz cocuklarımızı ben cok korkuyorum açıkcası yhaa bu zamanın çocukları cok fenaa yhaaaa anası ne yapıo acaba nasıl kaldıracak bu acıyı14 yaşında cnm arkadaş kurbanı işte
Amin cnm amin babası o kadar iyi bir insan ki ne oluyor sa arkadaş çevresinden okulda bi çocuk para istiyor muş çocuktan sürekli tabi nu
eş durumundan geldim buraya ilçedeyim benteşekkürler kaput jantlar akü ön teker arka teker hepsi bana ait orjinalimsenin yozgatla bir alakan var ama çözemedim neydi o ?
öyle bebeğim her ay kendimizi dinliyoruz acaba mı diye hakkımızda hayırlısı olsun :)bende senın gıbıyım ama acaba cok erken mı dıyorum yanı psıkolojıkmı dıyorum bılemedım
ooo elis ne bu böyle bizdeki uyku halleri haaabende 15 dk gec kaldım
eş durumundan geldim buraya ilçedeyim bensevemedim inş 2 seneye gidicez burdan eşim kayseride inşaat mühendislik okuyor yakın buraya kaldık bizde
elisa__ naptın cnm merak ettim inanki hiç halim yok geri sayfaları okumaya bulantı bitirdi beni yaa
ooo elis ne bu böyle bizdeki uyku halleri haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?