2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kocam mudur yardımcısı genelde geç gelıo milli eğitimde falan ıslerı oluyo 6 dan once gelemıo genelde

Hım mecbur basının caresıne sen bakacaksın canım ya bırseyler yap ıc kendıne acayıp salgın var benımde esım rahatsız

Canim 2 sene oluyor evleneli. Evet bende oyle dusundum ama koku iki gundur bariz olunca acaba dedim. Br hafta var adetede artik hayırlı si
hımm bende dedım yenı evlısındır o zaman kokusunu tanıyosun ayırdedersın kaşıntın yanman var mı

Amin cnm amin babası o kadar iyi bir insan ki ne oluyor sa arkadaş çevresinden okulda bi çocuk para istiyor muş çocuktan sürekli tabi nu

Hım mecbur basının caresıne sen bakacaksın canım ya bırseyler yap ıc kendıne acayıp salgın var benımde esım rahatsız
offf limon içiyim barı yıne ilaç da ıcemıom ya hamıleysem dıye gecmıo halıyle

Hadıya ınsallah canım tesekkur ederım bu guzel hısslerınız ıcın umarım sızı yanıltmam ınsallah sende hamıssındır sen nasıl hıssettınkı hıslerın kuvvetlımıdr
hıssedınce cıkar ama ınsallah oylesındır yanıltmam senı ama bana oyle gelıo

ufff ona da gecmıs olsun eewet salgın var benım bağısıklık kuvvetlı ama bı kere hasta oluyom boyle sonra uzun zaman olmuyom

14 yaşında cnm arkadaş kurbanı işte
oyyy kıyamam daha yhaa bız ne hasretle beklıyoruz cocuklarımızı ben cok korkuyorum açıkcası yhaa bu zamanın çocukları cok fenaa yhaaaa anası ne yapıo acaba nasıl kaldıracak bu acıyı

Amin cnm amin babası o kadar iyi bir insan ki ne oluyor sa arkadaş çevresinden okulda bi çocuk para istiyor muş çocuktan sürekli tabi nu

yani sonuç değişmeyecek olan olmuş allah ailesine sabırlar versin ama inşallah abisi babası yüzünden kırılıp kendine bunu yapmamıştır o daha da büyük bir vicdan

sanırım grıp oluyorum ben basım cok agrıyor bırde cok uykum var Allahım ya hıc calısasım yok

teşekkürler kaput jantlar akü ön teker arka teker hepsi bana ait orjinalim senin yozgatla bir alakan var ama çözemedim neydi o ?
eş durumundan geldim buraya ilçedeyim ben sevemedim inş 2 seneye gidicez burdan eşim kayseride inşaat mühendislik okuyor yakın buraya kaldık bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…