Bilmiyorum cnm annesi herhalde içi parçalanmıştır yaa bende çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum düşününce bile kötü oluyorum acısıyla kötü bi dua eder allahım biliyor çocuğa bi şwy yapmadım çektim karşıma konuştum sadece..oyyy kıyamam daha yhaa bız ne hasretle beklıyoruz cocuklarımızı ben cok korkuyorum açıkcası yhaa bu zamanın çocukları cok fenaa yhaaaa anası ne yapıo acaba nasıl kaldıracak bu acıyı
Canım yaptım ama negatıf cıktı ve hala adet olmaıdm
offf limon içiyim barı yıne ilaç da ıcemıom ya hamıleysem dıye gecmıo halıyle
hıssedınce cıkar ama ınsallah oylesındır yanıltmam senı ama bana oyle gelıo
Cnm babası değilde abiden şüpheleniyorum dövmüştüe belki insanlara ne deri biz diye hakaret falan ettiyse çocuk kaldıramamıştır hep şu arkadaş çevrwsinden oluyor ne oluyorsa para istiyorlarmış sürekliyani sonuç değişmeyecek olan olmuş allah ailesine sabırlar versin ama inşallah abisi babası yüzünden kırılıp kendine bunu yapmamıştıro daha da büyük bir vicdan
ufff ona da gecmıs olsun eewet salgın var benım bağısıklık kuvvetlı ama bı kere hasta oluyom boyle sonra uzun zaman olmuyom
gıcık bi durum kan versen çıkar beklemezsin boşuna
Herşey gönlünce olsun cnm benim şu mübarek cuma günü allah bütün dualarınızı kabul etsin :)Haftaya kadar bekleyecegım canm eger olmazsam gıdecegım hem o sırada bebısım buyur gıttıgımde kesesını gorrum :)
Canim sende ovulasyon testi var mi bi de onda baksan koyulastiysa olumlu demektir ☺ icimden gecen de o gerci ☺☺☺Haftaya kadar bekleyecegım canm eger olmazsam gıdecegım hem o sırada bebısım buyur gıttıgımde kesesını gorrum :)
Haftaya kadar bekleyecegım canm eger olmazsam gıdecegım hem o sırada bebısım buyur gıttıgımde kesesını gorrum :)
Cnm babası değilde abiden şüpheleniyorum dövmüştüe belki insanlara ne deri biz diye hakaret falan ettiyse çocuk kaldıramamıştır hep şu arkadaş çevrwsinden oluyor ne oluyorsa para istiyorlarmış sürekli
aynen canım dınledıgımız ıcın oluyoröyle bebeğim her ay kendimizi dinliyoruz acaba mı diye hakkımızda hayırlısı olsun :)
kalkıorum pcnın basından banyomu yapayım lımonlarımı yıyeyım kendıme gelırımEvet canım bol bol c vıtamını tuket
Herşey gönlünce olsun cnm benim şu mübarek cuma günü allah bütün dualarınızı kabul etsin :)
Canim sende ovulasyon testi var mi bi de onda baksan koyulastiysa olumlu demektir ☺ icimden gecen de o gerci ☺☺☺
Sağol tatlım aynen başkası yüzünden değer mi düşünsene o çocuk 14 yaşına gelene kadar ne zorluklar la büyüdü neler yaşadı kendimi annenin ywrine koyuyorum daabisine de ne diyeyim allah ailesine sabırlar versin çok zor çocukta yazık başkalarının kurbanı oldu
hadi inşallah cnm bi bakarsın seninki fazla duramaz gösterir kendini:)
senın bı sucun yok guzelce uyarmıssın ergen ıste yhaaaa Allah sabır versın aılesıne çocuklarımızı yetıstırırken onlara fecı guven vermelıyız ne olursa olsun her sıkıntılarını gelıp anlatabılmelılerBilmiyorum cnm annesi herhalde içi parçalanmıştır yaa bende çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum düşününce bile kötü oluyorum acısıyla kötü bi dua eder allahım biliyor çocuğa bi şwy yapmadım çektim karşıma konuştum sadece..
kalkıorum pcnın basından banyomu yapayım lımonlarımı yıyeyım kendıme gelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?