2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

oyyy kıyamam daha yhaa bız ne hasretle beklıyoruz cocuklarımızı ben cok korkuyorum açıkcası yhaa bu zamanın çocukları cok fenaa yhaaaa anası ne yapıo acaba nasıl kaldıracak bu acıyı
Bilmiyorum cnm annesi herhalde içi parçalanmıştır yaa bende çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum düşününce bile kötü oluyorum acısıyla kötü bi dua eder allahım biliyor çocuğa bi şwy yapmadım çektim karşıma konuştum sadece..

yani sonuç değişmeyecek olan olmuş allah ailesine sabırlar versin ama inşallah abisi babası yüzünden kırılıp kendine bunu yapmamıştır o daha da büyük bir vicdan
Cnm babası değilde abiden şüpheleniyorum dövmüştüe belki insanlara ne deri biz diye hakaret falan ettiyse çocuk kaldıramamıştır hep şu arkadaş çevrwsinden oluyor ne oluyorsa para istiyorlarmış sürekli

Kizlar surelab marka test almayin bakin ona gore yumurtlama ya bakayim dedım daha var diye dusunurken amerikan aldigim testte bakiyim dedim bi de yesil olan strip, ne kadar belirgin t nin koyulugu bundan sonra surelab yok laboquick devam..

Eklentiler

• 20141107_105000.webp
    337,9 KB · Görüntüleme: 46
Haftaya kadar bekleyecegım canm eger olmazsam gıdecegım hem o sırada bebısım buyur gıttıgımde kesesını gorrum :)
Herşey gönlünce olsun cnm benim şu mübarek cuma günü allah bütün dualarınızı kabul etsin :)

abisine de ne diyeyim allah ailesine sabırlar versin çok zor çocukta yazık başkalarının kurbanı oldu

Herşey gönlünce olsun cnm benim şu mübarek cuma günü allah bütün dualarınızı kabul etsin :)

Canım benım cok tesekkur ederım Rabbım hepımızn gonlune gore versın hepımızın duasını kabul etsın hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

abisine de ne diyeyim allah ailesine sabırlar versin çok zor çocukta yazık başkalarının kurbanı oldu
Sağol tatlım aynen başkası yüzünden değer mi düşünsene o çocuk 14 yaşına gelene kadar ne zorluklar la büyüdü neler yaşadı kendimi annenin ywrine koyuyorum da

senın bı sucun yok guzelce uyarmıssın ergen ıste yhaaaa Allah sabır versın aılesıne çocuklarımızı yetıstırırken onlara fecı guven vermelıyız ne olursa olsun her sıkıntılarını gelıp anlatabılmelıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…