2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydınlar hatunlar.. Cumanız hayırlı olsun.. Rabbim bu güzel, nimeti bol gününde dualarımızı kabul etsin.. bu ara biraz yoğumluğum vardı, anca arada bir yorumlara bakabiliyorum.. ama ardı ardına muhabbet etmeyi hakikatten de özlüyor insan.. :) Bol muhabbetler size hanımlar..

Güven çok önemli tabi korkmuştur i biri sürekli para isteyince ne yapacağını bilememiştir cnm benim aklıma çocuğu gördüğüm en son gün geliyor ...

Hayırlı olmayacak sa da vermesin şahsen istemem

Rabbım ne vrırse hayırlısnı versın evlatlarımızın uzuntusunu acısını gostermesın bıze
bızlere saglık sıhat bereket versın cocuklarımızın yanını basında durabılırm onları en ıyı sekıde yetırelım tum cocuklar Allah'a emanet Rabbım korusun

Gunaydın canım bende yogunum ama sohetede yetısmeye calısıyorum Rabbım bu guzel gunde edılen duaları kabul eylesın

Inşallah canım benim allahım bütün kötülüklerden korusun kötü insanları uzak tutsun bütün şerleri hayra çevirsin
Allah ta sana gönlüne göre versin hwrşeyin en güzelinden :)

Amın canım Bazen eksık dua edebılıyorum sanırım Rabbım hepımızın duaalrı bır duyup kabul etsın hepımızın yureklerınden gecen aynı cunku :)

Evet bende demezsem o kısım karşıma çıkacak sanki ilerde öyle bi huyum var aklıma gelince etmeden demeden duramıyorum :):):)

Inşallah canım benim allahım bütün kötülüklerden korusun kötü insanları uzak tutsun bütün şerleri hayra çevirsin
Allah ta sana gönlüne göre versin hwrşeyin en güzelinden :)

Amın canım bnım amın her turlu kotulukler hayra donsun ınsanların kalplerıne guzellıkler dolsun :)
Amın canım Rabbım hepımıze herseyın en guzelını bahsettsın :)

Evet bende demezsem o kısım karşıma çıkacak sanki ilerde öyle bi huyum var aklıma gelince etmeden demeden duramıyorum :):):)

Söyle tabıkı bıtanem bazen ınsan aklındna o kadar cok sey gecırıyorkı soylemeyı untukları olabılıyor tamamlamamız lazım bırbırımızı :) bende öyle söylemezsem yapmazsam ıcım rahat etmıyor dedıgın gıbıkarsıma cıkacak sankı daha sonra

SirriEyvan ım nasıl oldun esmam bugun nasılsın ben artık bebısımı mınık topsam dıye cagırmayacagım tospa yavas hareket edıyorya yavastan yavastan gelıyor en ıyısımı ben mınık cıtam dıye cagıracagım

CANIM GÜNAYDI N ..boş gebelik geçirdiğini mutlaka söyle dr ona göre seni yönlendiri zaten..benim korku var sıkıntı var acaba dee..
günaydın hayırlı cumalar canım...boş gebelik değil arkadaşım mol üzüm gebelik diye geçiyor bizimkisi bu biraz daha risk ve farklı birşey nasıl b
CANIM GÜNAYDI N ..boş gebelik geçirdiğini mutlaka söyle dr ona göre seni yönlendiri zaten..benim korku var sıkıntı var acaba dee..
kusura bakma canım sitede hata verdi yazamadım.. boş gebelik geçirmedim mol üzüm gebelik benimkisi....artık sorcam herşeyi kafamdan sıkıntılar gitsin

Güven çok önemli tabi korkmuştur i biri sürekli para isteyince ne yapacağını bilememiştir cnm benim aklıma çocuğu gördüğüm en son gün geliyor ...
günü o kadarmıs dıyecez ne dıyelım gunahı da yoktur sabınin mekanı cennet olsun

evet canım ağustos ayında kimyasal düşük yaşadım
hım anladım canım farklı farklı herkesinki Allah yardımcımız olsun ayın 12 snde doktr randevum var benimde daha hiç kontrol olmadım

hım anladım canım farklı farklı herkesinki Allah yardımcımız olsun ayın 12 snde doktr randevum var benimde daha hiç kontrol olmadım

aminn böyle şeyler olur bunlar birer sınavdır belki ne yapalım rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımızı da bizlere nasip etsin inşallah :) git bakalım bence psikoloji çok önemli gidip kontrolden geçince insan rahatlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…