Amin cnm herşeyin hayırlısı en önemlisi de hayırlı evlatlar versin...Canım benım cok tesekkur ederım Rabbım hepımızn gonlune gore versın hepımızın duasını kabul etsın hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın
Amin cnm herşeyin hayırlısı en önemlisi de hayırlı evlatlar versin...
Güven çok önemli tabi korkmuştur i biri sürekli para isteyince ne yapacağını bilememiştir cnm benim aklıma çocuğu gördüğüm en son gün geliyor ...senın bı sucun yok guzelce uyarmıssın ergen ıste yhaaaa Allah sabır versın aılesıne çocuklarımızı yetıstırırken onlara fecı guven vermelıyız ne olursa olsun her sıkıntılarını gelıp anlatabılmelıler
Hayırlı olmayacak sa da vermesin şahsen istememKesınlıkle canım Rabbım bu mubarek gunde bızlere hayırlı saglıklı aklı basında guzel huylu evlatlar nasıp etsın
Hayırlı olmayacak sa da vermesin şahsen istemem
Günaydınlar hatunlar.. Cumanız hayırlı olsun.. Rabbim bu güzel, nimeti bol gününde dualarımızı kabul etsin.. bu ara biraz yoğumluğum vardı, anca arada bir yorumlara bakabiliyorum.. ama ardı ardına muhabbet etmeyi hakikatten de özlüyor insan.. :) Bol muhabbetler size hanımlar..
Kesınlıkle canım Rabbım bu mubarek gunde bızlere hayırlı saglıklı aklı basında guzel huylu evlatlar nasıp etsın
ve çocuklarımızı düzgün insanlarla karşılaştırsın bizleri de :)
Inşallah canım benim allahım bütün kötülüklerden korusun kötü insanları uzak tutsun bütün şerleri hayra çevirsinRabbım ne vrırse hayırlısnı versın evlatlarımızın uzuntusunu acısını gostermesın bıze
bızlere saglık sıhat bereket versın cocuklarımızın yanını basında durabılırm onları en ıyı sekıde yetırelım tum cocuklar Allah'a emanet Rabbım korusun
Amın canım Bazen eksık dua edebılıyorum sanırım Rabbım hepımızın duaalrı bır duyup kabul etsın hepımızın yureklerınden gecen aynı cunku :)
Inşallah canım benim allahım bütün kötülüklerden korusun kötü insanları uzak tutsun bütün şerleri hayra çevirsin
Allah ta sana gönlüne göre versin hwrşeyin en güzelinden :)
Evet bende demezsem o kısım karşıma çıkacak sanki ilerde öyle bi huyum var aklıma gelince etmeden demeden duramıyorum :):):)
Ben miratech kurbaniyim canim...kızlar bulabılıosanız miratech bulun o gösterıyo hata da verdını gormedım pek
göstermedı mı bebegını yoksa :)Ben miratech kurbaniyim canim...
günaydın hayırlı cumalar canım...boş gebelik değil arkadaşım mol üzüm gebelik diye geçiyor bizimkisi bu biraz daha risk ve farklı birşey nasıl bCANIM GÜNAYDI N ..boş gebelik geçirdiğini mutlaka söyle dr ona göre seni yönlendiri zaten..benim korku var sıkıntı var acaba dee..
kusura bakma canım sitede hata verdi yazamadım.. boş gebelik geçirmedim mol üzüm gebelik benimkisi....artık sorcam herşeyi kafamdan sıkıntılar gitsinCANIM GÜNAYDI N ..boş gebelik geçirdiğini mutlaka söyle dr ona göre seni yönlendiri zaten..benim korku var sıkıntı var acaba dee..
günü o kadarmıs dıyecez ne dıyelım gunahı da yoktur sabınin mekanı cennet olsunGüven çok önemli tabi korkmuştur i biri sürekli para isteyince ne yapacağını bilememiştir cnm benim aklıma çocuğu gördüğüm en son gün geliyor ...
hım anladım canım farklı farklı herkesinki Allah yardımcımız olsun ayın 12 snde doktr randevum var benimde daha hiç kontrol olmadımevet canım ağustos ayında kimyasal düşük yaşadım
hım anladım canım farklı farklı herkesinki Allah yardımcımız olsun ayın 12 snde doktr randevum var benimde daha hiç kontrol olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?