Leke geldi yarin tam sokulurum kuzum nasilsin bebis nasilKuzum batin bugün...durumun ne :)?
Tatlım tebrik ederim :)Herkese çok çok çok teşekkür ederim. Kimseyi atlamak istemiyorumSirriEyvan seni çok çok öpüyorum güzel anne.
benimde bugun sokuldu yumurtlamamin 14. günü bugun tam zamaninda geldi.2 gün leke oldu sadeceYok canim daha tam gelmedi leke geldi yarin gelir kirmizilar sen nasilsin
Himm benimde onceden leke gelmeden olurdum hazirandan beri bir iki gun once leke gelir sonra olurumbenimde bugun sokuldu yumurtlamamin 14. günü bugun tam zamaninda geldi.2 gün leke oldu sadece
benim degisiyor bazen hemen geliyor bazen lekeli ama son aylarda hep lekeli olmaya basladi.Himm benimde onceden leke gelmeden olurdum hazirandan beri bir iki gun once leke gelir sonra olurum
insallah canim insallah guzel haberlerini bekliyoruzTestim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
insallah sendende guzel haber bekliyoruz canim yaNasıııııııııııı ay çok Heyecanlısabahki niye negatifti
İnşaAllah sökülmezsin yani yerleşme olmasını ümit ederim bitanem...iyiyiz şükür yorulduk bugün biraz yatiyordum canim...:)Leke geldi yarin tam sokulurum kuzum nasilsin bebis nasil
Sen böyle yazınca yemin ederim tüylerim diken diken oldu...ne güzel bir mutluluk... Aman dikkat et kendine canimm...sakin çok yorma...:)Yarın doğum günüm, pzts de büyük bir kutlamamız var. Pzts sabah kan testinede gidiyorum.
Yarın doğum günüm, pzts de büyük bir kutlamamız var. Pzts sabah kan testinede gidiyorum.
cokkk güzel haber devamı gelsın ınsallahKizlar bebisimin pit pitlarini gördük yanip sonuyodu 5+5 iz duymamamiz normal dedi gördüm ya yetti bana önlem olarak bu ara protestan verdi ama alttan dedi aldm ilaci okudum agiz yoluyla kullanilir diyo napcaz bilemedim vajinal kullanmaya korktum şimdi
Hayirlisi olsun vucudumuzda dengeyi sasiriyorbenim degisiyor bazen hemen geliyor bazen lekeli ama son aylarda hep lekeli olmaya basladi.
yok kuzum sokulurum 5 aydir once leke oluyor bol bol dinlen tatlimİnşaAllah sökülmezsin yani yerleşme olmasını ümit ederim bitanem...iyiyiz şükür yorulduk bugün biraz yatiyordum canim...:)
anam ben yine adet olurum kesininsallah sendende guzel haber bekliyoruz canim ya
Kuzucum yarın test alıp yapıcam ama ben kendimden sizin benden olduğunuz kadar umutlu değilim...Kasım ayı uğurlu gelecek galiba kızlar :) Lovely'den sonra Mogami'den haber bekliyorum ben. Zaten o ikisini hep, aynı anda hamile kalacaklar gibi hissetmiştim :)
Kuzucum yarın test alıp yapıcam ama ben kendimden sizin benden olduğunuz kadar umutlu değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?