2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bugun bende ekmek yemedım canım öglen sanırım aksamda yemem ama delı gıbı yemek yıyorum suan aklımdan felaket seyler gecıyor olsada yesem dedıgım :)

deme çok fena abartıyorum girdim yemek tariflerine akşam ne yapsam bilemiyorum her şeyyi istiyor canım ben galiba obezite oldum :)

İnşallah canım ama ben bu ay gecıkmelıde olsa adet olacagımı dusunuyorum hamıle olsam suan 5 haftada olmus olur ve bende hıc belırtı yokkı
Hmm anlıyorum cnm belirtin hiç mi yok

olmazsa da üzülme önümüzdeki maçlara bakarız bizde

deme çok fena abartıyorum girdim yemek tariflerine akşam ne yapsam bilemiyorum her şeyyi istiyor canım ben galiba obezite oldum :)

Sanırım bende o yolda ılerlıyorum :) ben ksam yemek yapmayacgım ama hafta sonuan mısafırım var kahvaltıya bır suru sey planladım yapmak ıcınnnnnnnn :)

Hmm anlıyorum cnm belirtin hiç mi yok

olmazsa da üzülme önümüzdeki maçlara bakarız bizde

Yok canm uzulmem hayırlısını dılıyorum cunku hanı bıran once gelse bıtsede calısmalara baslasak :) yanı canım arada kasıklarım yanıyor gecıyor onun dısında baska bırsey yok

Sanırım bende o yolda ılerlıyorum :) ben ksam yemek yapmayacgım ama hafta sonuan mısafırım var kahvaltıya bır suru sey planladım yapmak ıcınnnnnnnn :)

misafir bahane yemek şahane misafirler muhabbet sohbet ederken bi bakıyorlar ev sahibi sürekli yiyor senin alma payın var bi iki kilo alırsın iştah geçince verirsin ama benim hiç hiç payım yok

misafir bahane yemek şahane misafirler muhabbet sohbet ederken bi bakıyorlar ev sahibi sürekli yiyor senin alma payın var bi iki kilo alırsın iştah geçince verirsin ama benim hiç hiç payım yok

Aynen canım yedıkce yerız artık benım neden alma payım var canım senın yok eskıden verıyordumda artık veremıyorum

Sen sakın donme dıyete baslamıısınnnnnnnnnn sen dıyetı devam ettır bızde arkandan gelecegızzzzzz
Akşam ne güzel barbunya pilav yaptık salata tatlı falan sadece salata yedim eşim niye yemeklerden yemiyorsun dedi ben sonra acıkırsam yerim dedim nerde halbuki aç aç bakıyordum ya sofraya
Hırs yaptım gitcek o kilolar başka yolu yok

En ıyısını yapmıssın canım benım su benım durmum bellı olsun bende ona gore hareket edecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…