2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayyyyyy zamane çocuklatı işte yerim onu ben

Hahaha korktum cidden...hiç unutamadigim bir ani o benim :):):)

Bence beraber olmayın kuzum... Her şey kesinlessin sonra olursunuz az sabredin :)

Hadıya ben o kadar degıl canım dedıgım gıbı sadece ayakalrım pekmez falan ıcsen canım belkı ısınırsın
seninle benim kafa aynı işliyo :) dün akşam ayıptır söylemesi bir kase pekmez tahin yedim öküz gibi zavallı kocamda nefret eder tatlıdan şok olmuş gözlerle bakıyo bana

Hahaha korktum cidden...hiç unutamadigim bir ani o benim :):):)

Bence beraber olmayın kuzum... Her şey kesinlessin sonra olursunuz az sabredin :)

Evet canım değişik bir anı olmuş senın ıcın :)

Hım öylemı dıyorsun kuzucum... tamam canım bekleyelım bakalım bıraz daha ne olcak benım sonum acaba :)

Bende severim... Ama seni dudaktan öpmeye kalksinlar görürüm ben seni :):):) çocuk bide siritiyordu sonra dudklari buzuk buzuk koşturuyor peşimden...gördü benim gibi sarıyı hahaha :):):)
Yoksa çok sirin bulurum ya bende :)

seninle benim kafa aynı işliyo :) dün akşam ayıptır söylemesi bir kase pekmez tahin yedim öküz gibi zavallı kocamda nefret eder tatlıdan şok olmuş gözlerle bakıyo bana

Ama gercekten pekemz cok ıse yarıyor canım :) Adam ne oldu benım hatuna bu gece sabahlar olmaz demıstır herhalde

benimde göğüs yanları acımaya başladı bende kendimden umutluyum 2 3 güne kırmızıları görücem blummm gecikti döngüye bak 40 güne dayanacak
Ayy hadi inşallah cnm hayırlı haberler alırız :)
Sende ve elisa kesin bebiş var hisler işte

bugün iyim cnm ya ama iştahsızım canım hiç bişe istemiyo paso yatıyorum halsizlik aldı başını gidiyo

Hım anladım canım az az da olsa bırseyler yemelısın canım bu arada senın kuzneın hamılelıgını ne zaman ogrendı canım

Ama gercekten pekemz cok ıse yarıyor canım :) Adam ne oldu benım hatuna bu gece sabahlar olmaz demıstır herhalde
ya aslında hamile olabilirmisin diye sordu dedim çok erken bat a 10 gün var belli olmaz kıyamam olsun hayırlısı olsun falan dedi ama çok üzülüyor yaa Allahım yüzümüzü güldürür inşallah hepimizin dolsun göbişler dolsun bebişlerle

Benımkıde her konusmamızda oldunmu dıyor bır sabah bır aksam Rabbımbu heveslerı bebekle taclandırsın gobuslerımız dolsun

Sana canım hanı 6 haftalık evlı kuzenın vardı 6 haftalıkta hamıleydı onunda ayakalrı buz gıbıymıs o oyle dıyınce aklına ben gelmısım unuttunmu o gunlerı

yok kız onu diyen ben değildim başkasının kuzeniydi o evet öyle buz kesiyo falan diyince bende öyleydim demiştim

çok iyi ya çok güldüm o kısmı hiç düşünemiyorum bile benim 35.gün ama biz iki günde bir yumda yatıyoruz adet zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…