Ayyyyyy zamane çocuklatı işte yerim onu benKızlar sıze bırsey anlatacagım benım kucuk cadıyla aksam aramızda gecen dıyalogu
- Abla ben okulda arkadasımın bırını optum hemde erkek
- hım olabılır sanırım tebrık etmek ıcın optum bırseymı kazandı
- evet odul kazandı
- ne oldulu kazandı
- aslında ödul kazanmadı ASIK OLMAK ICIN optum
- Asık nasıl olunuyorkı
-ASIK OLDUM BEN
Hım tamam geldıgımde yuz yuze konusuruz
Kızlar ben aksma sok oldum ne dıyecegımı sasırdım
Ayyyyyy zamane çocuklatı işte yerim onu ben
Hahaha korktum cidden...hiç unutamadigim bir ani o benim :):):)Tabıkı sekerımmm korkarsın bır tane sencı ıllede opcem ıllede opcem dıye kosturuyor nasıl korkmayacan
Esmam bız esımle kac gundur beraber olmuyoruz bebk varsa bırsey olamsın dıye adette olmadım kasıkalrım yanma seklınde arada snaılanıyor ıcten ıce ben neyapyım bılemedım sımdı
seninle benim kafa aynı işliyo :) dün akşam ayıptır söylemesi bir kase pekmez tahin yedim öküz gibi zavallı kocamda nefret eder tatlıdan şok olmuş gözlerle bakıyo banaHadıya ben o kadar degıl canım dedıgım gıbı sadece ayakalrım pekmez falan ıcsen canım belkı ısınırsın
Hahaha korktum cidden...hiç unutamadigim bir ani o benim :):):)
Bence beraber olmayın kuzum... Her şey kesinlessin sonra olursunuz az sabredin :)
Bende severim... Ama seni dudaktan öpmeye kalksinlar görürüm ben senionun dudaklarıda büyük büyüktür :)ben zencileri çok severim öyle deyince gülerlerdi ama kötü anlamda değil çocukları bana çok sevimli geliyorlar bir de tenleri pürüzsüzz saçlar kıvır :) eşimde zenci göre gösterir bana :)
cimcimesevilay canım nasıl oldun bulantıların nasıl
seninle benim kafa aynı işliyo :) dün akşam ayıptır söylemesi bir kase pekmez tahin yedim öküz gibi zavallı kocamda nefret eder tatlıdan şok olmuş gözlerle bakıyo bana
Ayy hadi inşallah cnm hayırlı haberler alırız :)benimde göğüs yanları acımaya başladı bende kendimden umutluyum 2 3 güne kırmızıları görücemblummm gecikti döngüye bak 40 güne dayanacak
bugün iyim cnm ya ama iştahsızım canım hiç bişe istemiyo paso yatıyorum halsizlik aldı başını gidiyo
Bekleyelim tatlimmm :) bekleyelim hayırlara çıksın bu gecikmeeEvet canım değişik bir anı olmuş senın ıcın :)
Hım öylemı dıyorsun kuzucum... tamam canım bekleyelım bakalım bıraz daha ne olcak benım sonum acaba :)
Ayy hadi inşallah cnm hayırlı haberler alırız :)
Sende ve elisa kesin bebiş var hisler işte
Bekleyelim tatlimmm :) bekleyelim hayırlara çıksın bu gecikmee
Hım anladım canım az az da olsa bırseyler yemelısın canım bu arada senın kuzneın hamılelıgını ne zaman ogrendı canım
ya aslında hamile olabilirmisin diye sordu dedim çok erken bat a 10 gün var belli olmaz kıyamam olsun hayırlısı olsun falan dedi ama çok üzülüyor yaaAma gercekten pekemz cok ıse yarıyor canım :) Adam ne oldu benım hatuna bu gece sabahlar olmaz demıstır herhalde
benim kuzenim mi????? yanlış oldu herhalde başkasınaydı bu soru:)
ya aslında hamile olabilirmisin diye sordu dedim çok erken bat a 10 gün var belli olmaz kıyamam olsun hayırlısı olsun falan dedi ama çok üzülüyor yaaAllahım yüzümüzü güldürür inşallah hepimizin dolsun göbişler dolsun bebişlerle
Sana canım hanı 6 haftalık evlı kuzenın vardı 6 haftalıkta hamıleydı onunda ayakalrı buz gıbıymıs o oyle dıyınce aklına ben gelmısım unuttunmu o gunlerı
Bende severim... Ama seni dudaktan öpmeye kalksinlar görürüm ben seni:):):) çocuk bide siritiyordu sonra dudklari buzuk buzuk koşturuyor peşimden...gördü benim gibi sarıyı hahaha :):):)
Yoksa çok sirin bulurum ya bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?