- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Akşam ne güzel barbunya pilav yaptık salata tatlı falan sadece salata yedim eşim niye yemeklerden yemiyorsun dedi ben sonra acıkırsam yerim dedim nerde halbuki aç aç bakıyordum ya sofraya
Hırs yaptım gitcek o kilolar başka yolu yok
kızlarr merhaba maşALLAH sayfa ne kadar ilerlemiş..
hahahah gülsem mi kussam mı bilemedim
Akşam ne güzel barbunya pilav yaptık salata tatlı falan sadece salata yedim eşim niye yemeklerden yemiyorsun dedi ben sonra acıkırsam yerim dedim nerde halbuki aç aç bakıyordum ya sofraya
Hırs yaptım gitcek o kilolar başka yolu yok
Ahhh o gorduugn resımın bırı evlenmeden once dıgerı evlendıkten sonra suan benım 3 kılo fazlam var
hahahah gülsem mi kussam mı bilemedim
3 kilo nedir ya devede kulak bir şey olmazzz :)
Senin durumlar normal cnm 1 ay sonra düzelirsin :) 15 gündür aç geziyom benoyyy yemek demeyin fena oluyorum et tavuk salçalı yağlı yemekler offffff yazarkende kötü oldumc yediğim tek şey tatlıydı ona bile katlanamıyorumm ıyyy
Ekliyorum canım..hayırlısı olsuncanim yeni bata 4 aralik 5. deneme yazarmisin
değil canım
Valla testlerle boşa uğraşmışız en güzeli gecikirsen şayet kana gideceksin
canım geçmiş olsun dilerim tıkalı olan da film sayesinde açılmıştır...anestezili mi olduGünaydınn kızlarrr sabah rahim filmini çektirdim agrı olmadı ama tüplerden biri kapalıymıs( çok üzgünüm 2 ay doğal yollardan denicez olmazsa aşılama
canım benim teşekkür ederim...atanamasamda kolejlere başvurucam...selaaammm, ohh ohh pek güzel, hayırlı uğurlu olsun formasyonun, darısı atanmana olsun inşallah, atanmasan bile bitince başlayabilirmişsin öğretmenliğe :) olsun pazartesi gidersin iyice bir bakar hem :)
sağol kuzum inşallah güzel sonuçlar alırız doktordanselammmm hayırlı uğurlu olsun kaydın bakalım....Bir git bakalım dr a ,bende gidicem haftaya
kuzum var gibi ama sen çok güvenme yine deEki Görüntüle 1295760 Eki Görüntüle 1295768 Eki Görüntüle 1295769 kizlaaarrr bir bakin birsey görebiliyor musunuz
Valla eşine karşı dik dur derim ben...doğalgazlı bi evde yaşamak büyük bi avantaj...sakin sakin konuş ve istediğin evin avantajlarını anlat devamlı...unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kuzum...istemediğin bir evi de sakın alma çünkü kolay değiştirilebilen bişey değil...gerekirse onu ikna edene kadar ev alma canımSelam kizlar nasilsiniz benim moralim cok bozuk esimle dun kavga ettim ev yuzunden burdan alacakmis bende al otur ben istemiyorum dedim bu ayda cocuk calismasi yapmayalim dedim surekli fikri degisiyor akil hocalarimi var bilmiyorum sabah ise giderken bisey olmamis gibi sarilip optu gitti bende hic kalkmadim ben dogalgazli olsun istiyorum evi burdada dogalgaz yok ailecek cikip oturacak yer yok cok bunaldim artik arkadasimda yok burda kusura bakmayin kizlar icimi dokebilecegim kimse yok sizden baska
öyle oldu kuzum yorgunluktan gidemedim gidince anlayacağım ne olduğunu...teşekkür ederim ayrıcakaydın hayırlı olsunnn :) soner pazartesiye kaldı desene neyse olsun sen güzelce dinlende hsonu çabucak geçer zaten :)
sağol fıstık...yukarda da yazdım ekliyorum...hayırlı haberlerler alalım inşallahhayirli olsun canim kaydin seni cok merak ettim ama olmamissin buda insallah guzel olur seviniriz hep beraber buarada sana mj atmistim 4 kasim diye yeni bat
geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin...iyi ki sigorta varmış...sıkma canını lütfen olan olmuş artık dilerim bir daha yaşamazsınkızlar aksam 6 da komsumdan bi tlf senın evden su gelıyo bi baktık ki evi su basmıskac saat su bosaltmakla ugrastık Allahtan sıgortası var bi hasar olursa karsılıycak ama onuda gectım ugrasması benı sınır ettı zaten karnım agrıyodu sımdı daha cok agrıyo evımı görsenız yenı tasınmıs gıbı her taraf her tarafta.1.5 sene önce tasındım evıme yenı yenı sogudum evdende sukredıyorum yınede bize bişey olmadı dıye ama ınsanın moralıde bozuluyo tabii
hakkaten yaaaa bu nedir arkadaş
teşekkürler kuzum kayıt çok basit oldu lakin tek sorun kaldı oda kalacak yer...hacettepe misafirhanesinde kalmayı planlıyorum umarım sıkıntı çıkarmazlar bana...adet söktürücüye soner verirse başlayacağım..Hayırlı olsun kaydın kuzuuuu :) Adet söktürücüye başlamadın di mi?
Senin durumlar normal cnm 1 ay sonra düzelirsin :) 15 gündür aç geziyom ben
Hmm kasık ağrısı da önemli bi belirti cnm doğru diyosun belirsizlik insanı bitiriyorYok canm uzulmem hayırlısını dılıyorum cunku hanı bıran once gelse bıtsede calısmalara baslasak :) yanı canım arada kasıklarım yanıyor gecıyor onun dısında baska bırsey yok
Hmm kasık ağrısı da önemli bi belirti cnm doğru diyosun belirsizlik insanı bitiriyor
Öyle deme benı cok rahatsız edıyor cok mutsıızm sankı gıydııgm yakısmıyor hepsı bır yandna cıkıyor o gun banyo yaparken dedım bu sen olamazsın vermelısın bu kıloları acılen dedım
cimcimesevilay cimcimem ne olacka benım bu hal :)
Ewt cnm malesef uzun da sürebiliyor bünyeye göre değişir4 ay süren çook öyle olursa yandıım napacam kara kara düşünüyorum eşimede üzülüyorum sefil bilo gibi zavallım o da benim gibi aç aç geziyo ama sağolsun hiç dert yanmıyo gayet memnunmuş
şu giyim olmasa hiç kilo derdimiz olmaz sanırım olsun seninki şok diyetle bir iki haftaya bakarr bi şeycik olmaz :)
Aynen canım belırsızlık kotu kocama bıle yanasamıyorum
valla cnm ne desem bilemedim ya bebiş geliyo yada üzülerek söyleyiim adetin gecikmeli gelecek ama belirtilerine bakarsak hamilesin ama testte çıkmadı adet olmadın bekleyip hep beraber görecez ama ben bebiş istiyorum ona göre
ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce yapmıştık ama feci ağrım oldu baya kastım kendimi şuan bilmiyosun yap gitsin 1 kerelikten bişe olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?