2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

pilav yeme ama bakliyat ye öyle o kadarda olmaz

3 kilo nedir ya devede kulak bir şey olmazzz :)

Öyle deme benı cok rahatsız edıyor cok mutsıızm sankı gıydııgm yakısmıyor hepsı bır yandna cıkıyor o gun banyo yaparken dedım bu sen olamazsın vermelısın bu kıloları acılen dedım

canim yeni bata 4 aralik 5. deneme yazarmisin
Ekliyorum canım..hayırlısı olsun
değil canım
Valla testlerle boşa uğraşmışız en güzeli gecikirsen şayet kana gideceksin
Günaydınn kızlarrr sabah rahim filmini çektirdim agrı olmadı ama tüplerden biri kapalıymıs ( çok üzgünüm 2 ay doğal yollardan denicez olmazsa aşılama
canım geçmiş olsun dilerim tıkalı olan da film sayesinde açılmıştır...anestezili mi oldu
selaaammm, ohh ohh pek güzel, hayırlı uğurlu olsun formasyonun, darısı atanmana olsun inşallah, atanmasan bile bitince başlayabilirmişsin öğretmenliğe :) olsun pazartesi gidersin iyice bir bakar hem :)
canım benim teşekkür ederim...atanamasamda kolejlere başvurucam...
selammmm hayırlı uğurlu olsun kaydın bakalım....Bir git bakalım dr a ,bende gidicem haftaya
sağol kuzum inşallah güzel sonuçlar alırız doktordan
kuzum var gibi ama sen çok güvenme yine de
Valla eşine karşı dik dur derim ben...doğalgazlı bi evde yaşamak büyük bi avantaj...sakin sakin konuş ve istediğin evin avantajlarını anlat devamlı...unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kuzum...istemediğin bir evi de sakın alma çünkü kolay değiştirilebilen bişey değil...gerekirse onu ikna edene kadar ev alma canım
kaydın hayırlı olsunnn :) soner pazartesiye kaldı desene neyse olsun sen güzelce dinlende hsonu çabucak geçer zaten :)
öyle oldu kuzum yorgunluktan gidemedim gidince anlayacağım ne olduğunu...teşekkür ederim ayrıca

hayirli olsun canim kaydin seni cok merak ettim ama olmamissin buda insallah guzel olur seviniriz hep beraber buarada sana mj atmistim 4 kasim diye yeni bat
sağol fıstık...yukarda da yazdım ekliyorum...hayırlı haberlerler alalım inşallah
geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin...iyi ki sigorta varmış...sıkma canını lütfen olan olmuş artık dilerim bir daha yaşamazsın
ilgincim ilginçsin ilginçler bu ay gecikme ayı @elisa Mogami
hakkaten yaaaa bu nedir arkadaş
Hayırlı olsun kaydın kuzuuuu :) Adet söktürücüye başlamadın di mi?
teşekkürler kuzum kayıt çok basit oldu lakin tek sorun kaldı oda kalacak yer...hacettepe misafirhanesinde kalmayı planlıyorum umarım sıkıntı çıkarmazlar bana...adet söktürücüye soner verirse başlayacağım..

Yok canm uzulmem hayırlısını dılıyorum cunku hanı bıran once gelse bıtsede calısmalara baslasak :) yanı canım arada kasıklarım yanıyor gecıyor onun dısında baska bırsey yok
Hmm kasık ağrısı da önemli bi belirti cnm doğru diyosun belirsizlik insanı bitiriyor

şu giyim olmasa hiç kilo derdimiz olmaz sanırım olsun seninki şok diyetle bir iki haftaya bakarr bi şeycik olmaz :)

4 ay süren çook öyle olursa yandıım napacam kara kara düşünüyorum eşimede üzülüyorum sefil bilo gibi zavallım o da benim gibi aç aç geziyo ama sağolsun hiç dert yanmıyo gayet memnunmuş
Ewt cnm malesef uzun da sürebiliyor bünyeye göre değişir
Bi dert yansaydı bari :) olacak o kadar alışsın kolay mı zor mu öğrensin

Sen istiyorsan tamam canım hemencecık gelıyor :) ınsallah dedııgn gıbı bebıs gelıyor canım haftaya kadar bekleyım dıyorum ama bu belırsızlıkle nasıl beklerım onu bılmıyorum

ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce yapmıştık ama feci ağrım oldu baya kastım kendimi şuan bilmiyosun yap gitsin 1 kerelikten bişe olmaz

:) Ayyy bılemedımkı canım neyse ben yarını bekleyım belkı yarın acıle gıder kan verırım bakarım kanda negatıfse aksamına dsunuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…