2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayy hadi inşallah cnm hayırlı haberler alırız :)
Sende ve elisa kesin bebiş var hisler işte

canım benim gecikme olmadı henüz belki eskisi gibi 35 günde olur anca haftaya kadar gelmezse gecikme diyebilirz :) bide erken gebelikte negatifi gördümm sağoll güzel dileklerin için inş elisa da sonrada sizde görürürz kısmetse :)

Kuzum ama gostermıyorlarkı kendılerını kaygılıyla ben de bır ıstah benı yemek yerken bır gorsenız :)

kırmızılar gelip gidecek bende ama kilolar gitmeyecek bu gerçeği kabul ettim ve öğlen tek lokma ekmek yemedim akşamda ekmek yok artık yoksa sonum çok kötü bu iştah bizi bozacak :)

çok iyi ya çok güldüm o kısmı hiç düşünemiyorum bile benim 35.gün ama biz iki günde bir yumda yatıyoruz adet zamanı
Yaa düşüneme ben sizin yerinize de yaşadım :):):) Ohhh yapın yapin...kız dikkatli olun accikkk ya bebisko varsa... Çalışmalarinizi yuma saklayın yaw :):)

kırmızılar gelip gidecek bende ama kilolar gitmeyecek bu gerçeği kabul ettim ve öğlen tek lokma ekmek yemedim akşamda ekmek yok artık yoksa sonum çok kötü bu iştah bizi bozacak :)

bugun bende ekmek yemedım canım öglen sanırım aksamda yemem ama delı gıbı yemek yıyorum suan aklımdan felaket seyler gecıyor olsada yesem dedıgım :)

Valla onlara hıc yetısemeyız canım bende cok merak edıyorum cocuk yetıstrmesı daha zor olacak artık
Valla gerçekten de öyle olacak gibi
Benim kuzenin bebeği 4.ayda diş çıkarmaya başladı çok şaşırdık eee büyüyünce nasıl olur bilemem artık
Olsun da onlar başınızın tatlı belaları olsun yeter :)

Aynen canım onu bende duydum 4aylık bebgın dıs cıkardıgını cok sasırmıstım :)
evet canım benım yeterkı hayırlı saglıklı bır sekılde yanıbasımızda olsunlar

Olsun cnm belki allah söyletmiştir :)
Amin cnm allah gönlümüze göre versin hepimizin :):):)

Aynen canım onu bende duydum 4aylık bebgın dıs cıkardıgını cok sasırmıstım :)
evet canım benım yeterkı hayırlı saglıklı bır sekılde yanıbasımızda olsunlar
Amin cnm bizlerde göreceğiz o günleri çok yakında inşallah :)

Sormayın yaa bende bozuyorum bugün çok iştahım var benimde habire bi şeyler yiyesim var boşa gitcek benim diyet

Yaa düşüneme ben sizin yerinize de yaşadım :):):) Ohhh yapın yapin...kız dikkatli olun accikkk ya bebisko varsa... Çalışmalarinizi yuma saklayın yaw :):)

bebiş varsa gösterirdi kendini göstermedi bari yollaarı açalım bekletmeyelim kırmızıları dedim

Hayırlı olsun kaydın kuzuuuu :) Adet söktürücüye başlamadın di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…