2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar sız nere gıttınız sızı bulana kadar catladımya ben otekı topıkte kımsecıkler yok

üzümmm ya adımızdan baksaydın ya mesajlardan bulurdun bizi ( bende dün dedim üzüm nerde kendi kendimee nasılsınız?

kasıklarım ve bacaklarım ağrımaya başladı.Test mi yapsam beklesem mi derken hastalanıcam galiba 4 gün önceden....

herhalde bu ay bu konuda danışabileceğin son insanım elisam benimde senden aşağı kalır yanım yok bikaç gün daha gecikirsen kana git derim....kanda negatif çıkarsa doktora gidip içerde neler olduğuna baktır...ben öyle yaptım ve yapacağım çünkü

Valla yazarken bende dedımkı kelın ılacı olsa basına surermsıs dedım Hım kana ne zamn gıtsem acaba haftayı beklesemmı bılemedım sekerım

üzümmm ya adımızdan baksaydın ya mesajlardan bulurdun bizi ( bende dün dedim üzüm nerde kendi kendimee nasılsınız?

kız zaten ole buldum sızı bı kac gun baktım yazan yok oraya dedım ısımden aratayım baktım burdasınız hemencık kaydettım nasıl gıdıyo varmı haber

25 Kasım 2.denemem cnm
Öncesinde hep ilaç falan kullandık ancak bitti :)

önce testte görmek daha heycanlı bence test yap evde bi kaç tane al sıkıldıkça işer işer durursun önce o anı yaşa derim

Kahkaaha atmmamk ıcın zor tuttum kendımı olur canım olmadı öyle yaparım sabah aksma test pozıtıfı gorene kadar tamam seın tecrubelerıne guvenıyorum eger haftaya kadar adet olmazam hafta ıcı sabah tekrar test yaparım

canım adetın duzenlı ıse belkı gec yumurtlamıs ve dollenmıs olabılır benım oglumda adetım 13 gun gecmıstı hep gecıktıgı ıcın yıne ole sandım ama bu sefer bebet varmıs yanı bekle bır kac gun daha sonrada kanda baktırrısın bu arada sabah ılk ıdrarınlada yap canım

ıyım tatlım allaha sukur sen nasılsın bebekte ıyı yarın gormeye gıdecegız kucuk kuzuyu napıyo bı bakalım yakısıklı poz verırse koyarım sıze

Ohh ne guzel masallah yakısıklıyla tabıkı annesıne poz verırır :) bende ıyıyım canım ya bugun 3 gunum gecıyor dun aksam test yaptım negatıf cıktı senın tecrubelerın ne dr bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…