yok kız sana belirti var ama gelen giden yok işareti koymuş
kızlar sız nere gıttınız sızı bulana kadar catladımya ben otekı topıkte kımsecıkler yok
herhalde bu ay bu konuda danışabileceğin son insanım elisam benimde senden aşağı kalır yanım yokHemencecık lafımı gerı aldım sekerım uste uzgun var ya hepsını aynı gormusum kusura bakma canım benımde kafam karıstı sence sımdı ben ne yapmalı kuzum bugun 3 gun gelen gıden yok dun aksamkı test negatıf
herhalde bu ay bu konuda danışabileceğin son insanım elisam benimde senden aşağı kalır yanım yokbikaç gün daha gecikirsen kana git derim....kanda negatif çıkarsa doktora gidip içerde neler olduğuna baktır...ben öyle yaptım ve yapacağım çünkü
yeni sayfalar açtık dünyaya üzümüm...kızlar sız nere gıttınız sızı bulana kadar catladımya ben otekı topıkte kımsecıkler yok
Hayırlısı artık cnm :)Valla bende bılemedım ama sanırım bugunude bos gecerım yarına Allah kerım kuzum :)
Valla yazarken bende dedımkı kelın ılacı olsa basına surermsıs dedımHım kana ne zamn gıtsem acaba haftayı beklesemmı bılemedım sekerım
Bız burdayızzzzzzzzzzzzzzz hosgeldın nasılsın bakalım bebıs nasıl
ekliyim balım hemen söyle bilgilerinimogamicim beni eklemiyecek misin
üzümmm ya adımızdan baksaydın ya mesajlardan bulurdun bizi( bende dün dedim üzüm nerde kendi kendimee nasılsınız?
Valla yazarken bende dedımkı kelın ılacı olsa basına surermsıs dedımHım kana ne zamn gıtsem acaba haftayı beklesemmı bılemedım sekerım
pazartesi git benceValla yazarken bende dedımkı kelın ılacı olsa basına surermsıs dedımHım kana ne zamn gıtsem acaba haftayı beklesemmı bılemedım sekerım
yeni sayfalar açtık dünyaya üzümüm...
önce testte görmek daha heycanlı bence test yap evde bi kaç tane al sıkıldıkça işer işer durursunönce o anı yaşa derim
inşallaaaaah kuzumuzumunuz sıze hep dua edıyor emın olun allahaım en kısa zamanda sızede hayırlısı ıle nasıp etsın dıye canım benım
Kahkaaha atmmamk ıcın zor tuttum kendımı olur canım olmadı öyle yaparım sabah aksma test pozıtıfı gorene kadar tamam seın tecrubelerıne guvenıyorum eger haftaya kadar adet olmazam hafta ıcı sabah tekrar test yaparım
ıyım tatlım allaha sukur sen nasılsın bebekte ıyı yarın gormeye gıdecegız kucuk kuzuyu napıyo bı bakalım yakısıklı poz verırse koyarım sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?