2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Beni de eklermisin aranıza. 16 kasım, 2.deneme

Slm canım henuz guzel haber yok malesef canım
Olur inşaallah sana bişey sorcam kızlar arada bahsediyo duyarsın işallah pıtpıtları diye bahsi geçen pıtpıt sesi tam olarak nerde nasıl ve hangi zamanda duyuluyo yada hissediliyo

Olur inşaallah sana bişey sorcam kızlar arada bahsediyo duyarsın işallah pıtpıtları diye bahsi geçen pıtpıt sesi tam olarak nerde nasıl ve hangi zamanda duyuluyo yada hissediliyo

Bebegın kalp atısları canım benım arkadaslar ılk gıttklerınde genelde keseyı goruyorlar bızde bır dahakıne pıtpıtlarıda duyarsın ınsallh dıyoruz

MINIKKUS1 soruma hende dahilsin hatta bilen bilmeyen herkes katılabilir

Çok sağol canım tam kapalı demedi zaten kapalı gibi görünüyor dedi inşallah açılmıstır cnm

Bebegın kalp atısları canım benım arkadaslar ılk gıttklerınde genelde keseyı goruyorlar bızde bır dahakıne pıtpıtlarıda duyarsın ınsallh dıyoruz
Yo hani daha hamilrligi kesin olmadan hissedilen pıt pıt dan bahsediyorum.göbegin yanında altında gibi yorumlar oluyodu benmi yanlış hatırlıyorumki.

Kızlar ya böyle belırsızlık cok kötuymus Rabbım böyle adetı duzensız olanlara yardım etsın
aminnn benım adetım hayatı boyunca duzenlı olmadı defalarca hamıleyım dıye gunum geçtı belırtım oldu hep negatıf cıktı kötu bısey belırsızlık

Yo hani daha hamilrligi kesin olmadan hissedilen pıt pıt dan bahsediyorum.göbegin yanında altında gibi yorumlar oluyodu benmi yanlış hatırlıyorumki.

Ben hatırlayamadım canım ya belkı hatırlayan arkadaslar varsa onlar soyler gaz olabılır canım

aminnn benım adetım hayatı boyunca duzenlı olmadı defalarca hamıleyım dıye gunum geçtı belırtım oldu hep negatıf cıktı kötu bısey belırsızlık

Ben ılk korunmayı bıraktıgımda 4 gun gecıktım sonra duzenlı gıttı ama bu defa ne bılım hıc ıyı degılmıs boyle beklemek zaman gectıkce stres oluyor

MINIKKUS1 soruma hende dahilsin hatta bilen bilmeyen herkes katılabilir

canım ümit varda bende çok ağrılar var olacak sanırım bide kırmızıların gelmesi kötü haber değil ya sağlık olarak yok kötü bir şey demek istedim :):):) pıtpıtlar bebeğin kalp atışı değerleri 10binleri bulunca gidiyorlar haftası değişiyor bebeğin gelişimine göre ben bu kadarını biliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…