ıyım tatlım allaha sukur sen nasılsın bebekte ıyı yarın gormeye gıdecegız kucuk kuzuyu napıyo bı bakalım yakısıklı poz verırse koyarım sıze
canım bence hafta sonu da gelmezse pzt git,belirsizlik kalksın ortadan.
pazartesi git bence
büyüdü artık oğlun :)) maşallah ona iyice hareketlidir artık ?
kız zaten ole buldum sızı bı kac gun baktım yazan yok oraya dedım ısımden aratayım baktım burdasınız hemencık kaydettım nasıl gıdıyo varmı haber
canım adetın duzenlı ıse belkı gec yumurtlamıs ve dollenmıs olabılır benım oglumda adetım 13 gun gecmıstı hep gecıktıgı ıcın yıne ole sandım ama bu sefer bebet varmıs yanı bekle bır kac gun daha sonrada kanda baktırrısın bu arada sabah ılk ıdrarınlada yap canım
canım malesef yok mogami gecikti hala olmadı elisa gecikti bende geciktim mi bilmiyorum 35.gndeyim gelmezse yarın öbürgün gecikmiş olurum öyle işte sende güzel haberler var :) bebişe az kaldı ikinci oğluş geliyor :)
uzumunuz sıze hep dua edıyor emın olun allahaım en kısa zamanda sızede hayırlısı ıle nasıp etsın dıye canım benım
oyyy allah kabull etsinn canım rabbim seninde doğumunu hayırlısıyla gerçekleştirsin biri yanında biri kucağında pozlarınızı bize göndermeyi nasip etsin :)
emın ol hıc durmuyo ablası yerınde dun gece yattım yataga bı tarafa toplandı dotunu dayadı zannedersem karnımın bı tarafı tepe dıger tarafı duzluk hıc durmuyokı abısınden daha aktıf ıcerde
ınsallah tatlım emın olun atarım sıze allahım hayırlısı ıle saglıklı sıhatlı sekılde kucagıma almayıda nasıp etsınde
ay bunu paylaşıp öyle çıkayım...üstüne tıklayın açılır...annem çoook tatlısın sen
https://www.facebook.com/
eder inşallah ilki normal doğum muydu ?
canım limon çok yeme düşük yapıyor diye duydumkalkıorum pcnın basından banyomu yapayım lımonlarımı yıyeyım kendıme gelırım
evet canım normaldı ınsallah buda normal olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?