2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yok cnm acılmadı gerci zaten tam kapalı demedi kapalı gibi gözüküyor dedi ne demekse
hımm o zaman ya amelıyatla acacaklar asılama nasıl olcakmıs kı kapalı tuple ben sana bısey dıytım mı ilişkiye gırmeden once yarım lıtre sutu kaynat ılk buharı çıksın içine bı demet maydonoz doğra üzerine otur 20 dk falan adeın bıtınce başala buna ıltıhabını ne varsa sokecektır tuplerı de acıomus ha kesın acacakmı dıye sorarsan denemıs olursun süt maydonoz sonucta yemıon ıcmıon

Sağol cnm yok cnm anestezili olmadı zaten 5dk sürüyor agrı olmadı sadece ilacı verdiğinde adet sancısı gibi yogun bi sancı oluyor katlanılmıcak gibi değil ( 2 ay yumurta takibi çartlatma iğnesi olarak devam edicez olmazsa aşılama.. Filmin tedavi edici etkisi var dedi

Yo hani daha hamilrligi kesin olmadan hissedilen pıt pıt dan bahsediyorum.göbegin yanında altında gibi yorumlar oluyodu benmi yanlış hatırlıyorumki.
ü

hmm o kasıkta böyle seyirme gibi oluyor diyorlar bende bu ay sol kasıkta çok sık oldu ama gel gelelim ağrılarım var bu hipotezi çürütücem bu ay

Ben ılk korunmayı bıraktıgımda 4 gun gecıktım sonra duzenlı gıttı ama bu defa ne bılım hıc ıyı degılmıs boyle beklemek zaman gectıkce stres oluyor

aynen bizde korunmayı bıraktık sonra adetimin düzeni bozuldu. kaç defa test yaptım 3 ay içinde
çok kötü bu belirsizlik ya

Tüpün 1i açık canım diğeri kapalı gibi dedi gibi ne demek bilmiyorm ama :) tamam cnm denicem

benım kafamın ne olduguda bellı olaydı bı arada kalmısım

aynen bizde korunmayı bıraktık sonra adetimin düzeni bozuldu. kaç defa test yaptım 3 ay içinde
çok kötü bu belirsizlik ya

Benımde sadece ılk ay bozuldu sonra zamanında oldu hıc sasmadı sımdı bu defa yıne gecıyor 3 gun hala olmadım dun aksam test yaptım negatıf belrsızlık kotu

s
Yo hani daha hamilrligi kesin olmadan hissedilen pıt pıt dan bahsediyorum.göbegin yanında altında gibi yorumlar oluyodu benmi yanlış hatırlıyorumki.
seyiremelermi canim kasiktaki tam anlayamadim ama

Allah sabır versin çok zormuş ya gerçekten bu işler...
umarım bir an önce bebişlerimize kavusuruz sağlıklı bir şekilde.
ben bu ay ovulasyon testlerine başlıyorum valla:)

Allah sabır versin çok zormuş ya gerçekten bu işler...
umarım bir an önce bebişlerimize kavusuruz sağlıklı bir şekilde.
ben bu ay ovulasyon testlerine başlıyorum valla:)

Amın Allah hayırlı bır sekılde bebıslerımızı bıze nasıp etsın ınsallah
ov kullanan arkadaslar bırakmaya karar verdı bılgın olsun bende hıc kullanmadım zaten

Amın Allah hayırlı bır sekılde bebıslerımızı bıze nasıp etsın ınsallah
ov kullanan arkadaslar bırakmaya karar verdı bılgın olsun bende hıc kullanmadım zaten
bende ilk defa kullanıcam zaten ama sipariş verdimki gelsin bakalım ne olacak.
olmadı bırakırım bende.
neden bıraktılar ki

KIZLARRRRR BU HABERİ SİZE VERMEKTEN BÜYÜK SEVİNÇ DUYUYORUMM ÇÜNKÜ KENDİSİ TELEFONDAN ZOR GİRİYORR CUMANIN MÜBAREK HABERİİİ GELİYYOORRR VEE O KAN TESTİNDE NEGATİFİ AYIN ORTASINDA GÖRMESİNE RAĞMEN ŞİMDİ DEĞERİ 5BİNLERİİİ BULANNNN sebebiumut tur :):):):):): EVETTTT KASIM AYININ İLK BEBİŞİ ALLAH SAĞLIĞI UZUN ÖMRÜYLE ANNESİNE BAĞIŞLASINNN YARABBİİMMM :):):) (tebrikleri sebebiumut u etiketleyip yapın isterseniz:)

Son düzenleme:
tanımıyorum ama çok sevindim gerçekten.
ayyy tüylerim diken diken oldu yavv:)
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur inşallah:)

Hadı ya cok sevındım bın masallah Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp estın kaygılım hemen acıklama ıstıyorum durumu nasıldı ne zaman test yaptı benı gıbımıydı ben hatırlayamdım

tanımıyorum ama çok sevindim gerçekten.
ayyy tüylerim diken diken oldu yavv:)
hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur inşallah:)

amin inşallah çok sağol darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…