2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Herseyide biliyorlar masallah dun biride istemiyoruz dogal yoldan korunuyoruz dedim aman hamile kalirsan aldirma ha cocugu diyor tamam aldirmam dedim
Hahaha delinin derdine bak... amaaan hakikaten bazen muhabbet edesim bile gelmiyor böyle konustuklarinda...

Sen kaynanana korunuyoruz mu diyosun
Evet oyle dedim baktim olmadi 2 aydir istiyoruz dedigim halde hadi dogurda set takacagim dedi sanki ben set icin doguracagimcocuk seti duyunca gelecek cok sabirsizlar herhalde korunuyoruz kendini kandiriyoruz saniyor tamam cok istiyorlar anliyorumda rabbim ol derse olacak hayirlisi olsun hayirsizsa hic olmasin diyorum ya bunlar kesin istemiyor diyor aklinca

Hahaha manyak insanlar... Işte bunlara hep tek ilişkiyle hamile kalanlar denk gelmiş herhalde :):)
Tek ilşkiyle nasıl hamile kalıyolarsa.Türk filmindekiler gibi tecavüze ugrar bakarsın doğuruyo bir anlık zevk için ilişki yaşar bakarsın kucagına almış.anam bizmi uyuzuz elalemmi hızlı anlamadım.

beytepenin içinde var misafirhane canım bamın yanında...valla parasını verip kalıcam rahatta ederim hiç kampüsten çıkmam ne güzel... bu adet gecikmesi de şey gibi oldu hani aynı ortamdaki kadınlar bir süre sonra hep aynı dönemlerde adet olurmuş ya bizde öyle olduk dediğin gibi birbirimizi etkiledik sanırım

Seni ikna etmek için çocuk muhabbetine giriyo kadın demekki.Sende buay karar verdim korunmuycam senin güzel hatırın için de bakalım sırıtacak hergün seni görünce:))

Tek ilşkiyle nasıl hamile kalıyolarsa.Türk filmindekiler gibi tecavüze ugrar bakarsın doğuruyo bir anlık zevk için ilişki yaşar bakarsın kucagına almış.anam bizmi uyuzuz elalemmi hızlı anlamadım.
Allah canini almasinnnn gece gece guldurdun beni Rabbim sanada bir tospik nasip etsinn insaAllahh:)

Aynen aynen :) Dalga dalga yayılıyo adet olamamak, darısı yayılan hamileliklerimize :)

canı gönülden diliyorum umarım açılmıştır...lakin üzülme diğerinde sorun yokmuş şükür buna da...hsg yi martta çekileceğim bende

Seni ikna etmek için çocuk muhabbetine giriyo kadın demekki.Sende buay karar verdim korunmuycam senin güzel hatırın için de bakalım sırıtacak hergün seni görünce:))
Tamam oyle diyeyim ama dedim 2 ay once inanmadi mi anlamadim neyse bidaha diyeyim senin hatrin icin biraktik diye

Sorma ya böyle vakaları da duyuyoruz işin garip yanı ...ben anlamıyorum ama :):) arkadaşım geçen bana hamile kalma sürecimi.anlatırken ona hamile kalmayi ben çok kolay sanıyordum dedi...yani korunmasız ilişkiye girdigin an hamile kalirsin saniyormus...Oyy yavrum dedim hele bi evlen de ben sana anlatırım

Benim bütün adet sendromlarım tamam, üşüme had safhada, göğüs şişliği, asabiyet, gerginlik, çenemde sivilce....

Beni de eklermisin aranıza. 16 kasım, 2.deneme
canım liste için topikte aktif sohbet şartımız var...bir süre bizlerle takılırsan ve devamını getireceğine kanaat getirirsem senden bilgilerini isterim fıstık

Kiz gece gece guldurdunbeni rabbim sana en kisa zamannda hayirli saglikli evlat nasip etsin banada tum isteyenlere

İyi geceler canlar....yine bir deneme sonrasında kocayı uyuttum geldim....bu ay biraz fazla umut doluyum inşallah hayal kırıklığına uğramam kolay kolay atlatamam gibime geliyor .... Bugün cuma günüydu ya evvel celle celaluhu çektim tespihle 1000 tane bi de her akşam su okuyup içiyoruz eşimle... .o derece umut yukluyum.....Allah sonumu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…