- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Hahaha delinin derdine bak...Herseyide biliyorlar masallah dun biride istemiyoruz dogal yoldan korunuyoruz dedim aman hamile kalirsan aldirma ha cocugu diyor tamam aldirmam dedim
Hahaha manyak insanlar... Işte bunlara hep tek ilişkiyle hamile kalanlar denk gelmiş herhaldeKiz ben kocayida gormuyordum yilin 3 ayi kocayi goruyordum diger zamanlar okuldaydm kocam yokken nasil yapacaksam tovbe tovbe
Evet oyle dedim baktim olmadi 2 aydir istiyoruz dedigim halde hadi dogurda set takacagim dedi sanki ben set icin doguracagimcocuk seti duyunca gelecek cok sabirsizlar herhalde korunuyoruz kendini kandiriyoruz saniyor tamam cok istiyorlar anliyorumda rabbim ol derse olacak hayirlisi olsun hayirsizsa hic olmasin diyorum ya bunlar kesin istemiyor diyor aklincaSen kaynanana korunuyoruz mu diyosun
Tek ilşkiyle nasıl hamile kalıyolarsa.Türk filmindekiler gibi tecavüze ugrar bakarsın doğuruyo bir anlık zevk için ilişki yaşar bakarsın kucagına almış.anam bizmi uyuzuz elalemmi hızlı anlamadım.Hahaha manyak insanlar... Işte bunlara hep tek ilişkiyle hamile kalanlar denk gelmiş herhalde:):)
beytepenin içinde var misafirhane canım bamın yanında...valla parasını verip kalıcam rahatta ederim hiç kampüsten çıkmam ne güzel... bu adet gecikmesi de şey gibi oldu hani aynı ortamdaki kadınlar bir süre sonra hep aynı dönemlerde adet olurmuş ya bizde öyle olduk dediğin gibi birbirimizi etkiledik sanırımMisafirhane kampüsün içinde mi ? Çıkarmazlar herhalde diye tahmin ediyorum, sonuçta çok uzun bi süre değil.
Evet kendi doktorunla görüşmeden içmediğin iyi olmuş. Yalnız bu son 2 adet döneminde hepimizin adeti gecikti, bana çok ilginç geliyo bu durum. Sinerji mi desem rahim hazırlığı mı desem, stres mi desem bilemedim :S
hayırlısı olacak eminim ( geçmişi okumadım umarım netleşmiştir durum canım)benım kafamın ne olduguda bellı olaydı bı arada kalmısım
Evet ya guldurdu beni halbuki bilse istedigimizi niye aldirayim allah korusun biz bilmiyormuyuz gunahiniHahaha delinin derdine bak...amaaan hakikaten bazen muhabbet edesim bile gelmiyor böyle konustuklarinda...
Seni ikna etmek için çocuk muhabbetine giriyo kadın demekki.Sende buay karar verdim korunmuycam senin güzel hatırın için de bakalım sırıtacak hergün seni görünce:))Evet oyle dedim baktim olmadi 2 aydir istiyoruz dedigim halde hadi dogurda set takacagim dedi sanki ben set icin doguracagimcocuk seti duyunca gelecek cok sabirsizlar herhalde korunuyoruz kendini kandiriyoruz saniyor tamam cok istiyorlar anliyorumda rabbim ol derse olacak hayirlisi olsun hayirsizsa hic olmasin diyorum ya bunlar kesin istemiyor diyor aklinca
Tek ilşkiyle nasıl hamile kalıyolarsa.Türk filmindekiler gibi tecavüze ugrar bakarsın doğuruyo bir anlık zevk için ilişki yaşar bakarsın kucagına almış.anam bizmi uyuzuz elalemmi hızlı anlamadım.
beytepenin içinde var misafirhane canım bamın yanında...valla parasını verip kalıcam rahatta ederim hiç kampüsten çıkmam ne güzel... bu adet gecikmesi de şey gibi oldu hani aynı ortamdaki kadınlar bir süre sonra hep aynı dönemlerde adet olurmuş ya bizde öyle olduk dediğin gibi birbirimizi etkiledik sanırım
canı gönülden diliyorum umarım açılmıştır...lakin üzülme diğerinde sorun yokmuş şükür buna da...hsg yi martta çekileceğim bendeSağol cnm yok cnm anestezili olmadı zaten 5dk sürüyor agrı olmadı sadece ilacı verdiğinde adet sancısı gibi yogun bi sancı oluyor katlanılmıcak gibi değil( 2 ay yumurta takibi çartlatma iğnesi olarak devam edicez olmazsa aşılama.. Filmin tedavi edici etkisi var dedi
Tamam oyle diyeyim ama dedim 2 ay once inanmadi mi anlamadim neyse bidaha diyeyim senin hatrin icin biraktik diyeSeni ikna etmek için çocuk muhabbetine giriyo kadın demekki.Sende buay karar verdim korunmuycam senin güzel hatırın için de bakalım sırıtacak hergün seni görünce:))
Sorma ya böyle vakaları da duyuyoruz işin garip yanı ...ben anlamıyorum ama :):) arkadaşım geçen bana hamile kalma sürecimi.anlatırken ona hamile kalmayi ben çok kolay sanıyordum dedi...yani korunmasız ilişkiye girdigin an hamile kalirsin saniyormus...Oyy yavrum dedim hele bi evlen de ben sana anlatırımTek ilşkiyle nasıl hamile kalıyolarsa.Türk filmindekiler gibi tecavüze ugrar bakarsın doğuruyo bir anlık zevk için ilişki yaşar bakarsın kucagına almış.anam bizmi uyuzuz elalemmi hızlı anlamadım.
canım liste için topikte aktif sohbet şartımız var...bir süre bizlerle takılırsan ve devamını getireceğine kanaat getirirsem senden bilgilerini isterim fıstıkBeni de eklermisin aranıza. 16 kasım, 2.deneme
Aaaaamiiiinnnnnn hepimize inşaallah allahım tontiş tontiş yavrular nasipetsin teeeezzz zamandaAllah canini almasinnnn gece gece guldurdun beni Rabbim sanada bir tospik nasip etsinn insaAllahh:)
Belki senin tospik saklanmistirBenim bütün adet sendromlarım tamam, üşüme had safhada, göğüs şişliği, asabiyet, gerginlik, çenemde sivilce....
Bence bu gecikmeler hayra alameeet bak gorurusunAynen aynen :) Dalga dalga yayılıyo adet olamamak, darısı yayılan hamileliklerimize :)
Tek ilşkiyle nasıl hamile kalıyolarsa.Türk filmindekiler gibi tecavüze ugrar bakarsın doğuruyo bir anlık zevk için ilişki yaşar bakarsın kucagına almış.anam bizmi uyuzuz elalemmi hızlı anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?