2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Patavatsız karı ona neymiş canm yani böyle insanlar yüzünden piskolojimiz bozuluyor ve bebişlerimiz gelmiyor sabret kuzum sabret

Him ee bebis varsa cekilemezsinki Mr adet olmazsan cekilme tatlim
Zaten hamile olmadığma dair imza alıyolar film çektirirken.belki MR çekerkende imza isterler eşime söyledim illa o tarihte çektirmek zorunda değiliz erteleriz gerekirse dedi.burda MR sırası 2. 3 ayda ancak sıra veriliyo oyüzden biraz belirsizlikler yaşıyorum

Patavatsız karı ona neymiş canm yani böyle insanlar yüzünden piskolojimiz bozuluyor ve bebişlerimiz gelmiyor sabret kuzum sabret
Evet cok patavatsiz ne konustugunu bilmiyor elinde yun isi yapiyor gelinde oturuyor konu elisinden acildi arkadasi biliyormus islemiyormus ayni benim gelin gibi bos bos oturuyor dedi ben oyle kaldim kv ye baktim gelinde garibim hic sesi cikmadi bana yardimageldi mutfaga yaptirmadim otur sen dedim hamile haliyle is yapacak beli agriyormus elletmedim bisey cok anlayissiz kv si sinir oldum kadina

Him anladim canim hayirlisi olsun emin olmadan cekilemezsinde bebisin gobusundeyse 9 ay ertelersin

Him anladim canim hayirlisi olsun emin olmadan cekilemezsinde bebisin gobusundeyse 9 ay ertelersin
Gögüslerdeki aşrı gitti diyecek kadar azaldıda sol kasıkta degisik bir agrımı kalp atışımı segirmemi tam adını koyamadıgım bişey var regliye hazırlık galiba

Su kayinvalidenden ne cok cekiyorasn ya sacinj basini yolasim geldi

Gögüslerdeki aşrı gitti diyecek kadar azaldıda sol kasıkta degisik bir agrımı kalp atışımı segirmemi tam adını koyamadıgım bişey var regliye hazırlık galiba
Him segirme belirtide olabilir olmayadabilir hakkinda hayirlisi olsun canim

Bende de segirme oldu kuzum...gobegimde kasigimda...sol taraftaydi... Bazen oyle hızlı oluyordu ki eşime ellettirdigimde bebis hareket ediyor diye dalga geçiyordu... O kadar belliydi...:)

Canim sayfalari oku oku bitmedi ya bugun iyiyim ama dun gece kasik agrim cok fazlaydi artik sirt ustu yatamiyorum ya sagima yada soluma yatiyorum bizde boyle sen nasilsin bebegim
Oyy minnakin annesini rahatsiz mi ediyormus iyi olmana sevindim tatlim bende iyiyim tatlim

Kizz nasilsin bebisin nasil
İyiyim tatlimm... Bebisim de iyi inşaAllah...arada kasık ağrısı arada mide bulantısıyla, şişkinlikle kendini belli ediyor elifimmm... Sen nasılsınn bitanem... Bende aksine sağ sola yatinca sanki ağırlık var göbeğimde aşağı çekiyormus gibi hissediyorum...:):) senin bebis sırt üstü yatırmiyor mu şimdiden Oyy annesi kurban olsunlar ona ,

Dur kiz sen yolma hamissin valla o gelinin kv sinin yaninda benimki melek kalir ayy cok gicik oldum kadina gelini hamile kizi olacak diye sevinmiyor erkek istiyormus
Öyleleri de ne kadar cahil insanlar...
Sana da çok üzülüyorum... Canjm benimm... Takmamaya çalış şu insanları ancak boş boş konuşuyorlar...

Dur kiz sen yolma hamissin valla o gelinin kv sinin yaninda benimki melek kalir ayy cok gicik oldum kadina gelini hamile kizi olacak diye sevinmiyor erkek istiyormus
Hayirli saglikli olsun demiyorlarda erkegin pesine dusmusler Rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucaklarimiza aldigimiz gunleri gostersin..sizlerede hayirli saglikli tez zamanda evlatlar nasip etsin insaAllahhh:)

Oldu başka bir emri varmıymış.o gelinin yerinde olsam o kaynanayla sokağa çıkmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…