Allah iyilik versin size canimİyiyim tatlimm... Bebisim de iyi inşaAllah...arada kasık ağrısı arada mide bulantısıyla, şişkinlikle kendini belli ediyor elifimmm... Sen nasılsınn bitanem... Bende aksine sağ sola yatinca sanki ağırlık var göbeğimde aşağı çekiyormus gibi hissediyorum...:):) senin bebis sırt üstü yatırmiyor mu şimdiden Oyy annesi kurban olsunlar ona ,
Amiiin kuzum aminn... Bana da oyle geliyor şu an en rahatı sırt üstü yatmak... Allahım yardimcimiz olsun... :) bebisler keyiflerine düşkün analarıni bir oyle yatıriyrlar bir böyleAllah iyilik versin size canimya canim senin haftalardayken sirtustu yatmak bana en rahatlik veren seydi simdi belime agri giriyor hemen Rabbim onlari bizlere bagislasin insaAllahhh
Öyleleri de ne kadar cahil insanlar...
Sana da çok üzülüyorum... Canjm benimm... Takmamaya çalış şu insanları ancak boş boş konuşuyorlar...
Rabbim hayirlisini versin ilk hamile oldugunda kocasi oglum olacak diye hep duyurdu cinsiyeti belli degilken kiz oldugunu duyunca uzulmus ya ne insanlar var biz burdabebegimiz olsun diye ugrasiyoruz bide cinsiyet seciyorlar hayirlisi neyse o olsun kiz erkek farketmezHayirli saglikli olsun demiyorlarda erkegin pesine dusmuslerRabbim hayirlisiyla sagligiyla kucaklarimiza aldigimiz gunleri gostersin..sizlerede hayirli saglikli tez zamanda evlatlar nasip etsin insaAllahhh:)
Her şeyi de biliyorlar maaşAllah... Bende geçen sene okudum evliyken... İkidebir sorarlardi okulda arkadaşlar bile... Yaw neresi mantıklı yollarda gidip geliyorum hamilelik bu binbir hali var... Düşünmüyoruz şu an derdim... Ay oyle deme Allah verirse ne yapacaksin... Ben ona bir şey diyordum sanki... Ne çok biliyor bu insanlar...Evet cahilliklerinden sanirim yok onceki gibi takmiyorum soruyorlar banada biz istemiyoruz diyorum sonra bi nutuk cekiyorlar korunma korunursan cocugun olmaz diye
Canim benim bizm bi komsu oyleydi Rabbim onun gelininede verir insaAllah gelini d.k hapi kullanmis simdide istiyormus olmuyormus kadinda bana hemen getir bi tane bak korunma Allah korusun seninde olmaz diyip duruyordu bi zamandan sonra sinir oluyordum beni sevdigi icin dedigini biliyorum ama insan bi muddet sonra kaldiramiyorEvet cahilliklerinden sanirim yok onceki gibi takmiyorum soruyorlar banada biz istemiyoruz diyorum sonra bi nutuk cekiyorlar korunma korunursan cocugun olmaz diye
Ayni benim halimde oyleysi canimHer şeyi de biliyorlar maaşAllah... Bende geçen sene okudum evliyken... İkidebir sorarlardi okulda arkadaşlar bile... Yaw neresi mantıklı yollarda gidip geliyorum hamilelik bu binbir hali var... Düşünmüyoruz şu an derdim... Ay oyle deme Allah verirse ne yapacaksin... Ben ona bir şey diyordum sanki... Ne çok biliyor bu insanlar...
Mecburiyetten cikiyor esi sehir disina gidiyor surekli beraber kaliyor kv yle esi yokken kadin o kadar iticiki gelinde cok akilli hic cevap vermedi benim kv ye dedim o kadin nasil konusuyor oyle diye o neyki sen daha neyini gordunki diyorOldu başka bir emri varmıymış.o gelinin yerinde olsam o kaynanayla sokağa çıkmam
Ayy deli oluyordum...sanki evlenmek hemen doğurmak demekmis gibi... Size ne yani... Belki kocamla vakit geçirmek istiyorum biraz...herkess her şeye karışmasa olmaz...:)Ayni benim halimde oyleysi canim
Herseyide biliyorlar masallah dun biride istemiyoruz dogal yoldan korunuyoruz dedim aman hamile kalirsan aldirma ha cocugu diyor tamam aldirmam dedimHer şeyi de biliyorlar maaşAllah... Bende geçen sene okudum evliyken... İkidebir sorarlardi okulda arkadaşlar bile... Yaw neresi mantıklı yollarda gidip geliyorum hamilelik bu binbir hali var... Düşünmüyoruz şu an derdim... Ay oyle deme Allah verirse ne yapacaksin... Ben ona bir şey diyordum sanki... Ne çok biliyor bu insanlar...
Kaynana diyince alerji oluyorum resmen heleki böylelerine kendilerini herşeye hakim sanıyolar.Gelin ne yapsın biliyodur başgelemiyceni bari edebimi bozmayım diye susuyodur garibimMecburiyetten cikiyor esi sehir disina gidiyor surekli beraber kaliyor kv yle esi yokken kadin o kadar iticiki gelinde cok akilli hic cevap vermedi benim kv ye dedim o kadin nasil konusuyor oyle diye o neyki sen daha neyini gordunki diyor
Kiz ben kocayida gormuyordum yilin 3 ayi kocayi goruyordum diger zamanlar okuldaydm kocam yokken nasil yapacaksam tovbe tovbeAyy deli oluyordum...sanki evlenmek hemen doğurmak demekmis gibi... Size ne yani... Belki kocamla vakit geçirmek istiyorum biraz...herkess her şeye karışmasa olmaz...:)
Kız bugünler sende ne çektinn beee:))) Şu kendilerinde herşeyi sorma hakkı bulan acizlerede deli oluyorum kendilere neyse sanki göbegini kendi kesecekHerseyide biliyorlar masallah dun biride istemiyoruz dogal yoldan korunuyoruz dedim aman hamile kalirsan aldirma ha cocugu diyor tamam aldirmam dedim
Rabbim o gelinede versin insallah canim evwt bazilari iyi niyetli soyluyorda insan yinede sinir oluyorCanim benim bizm bi komsu oyleydi Rabbim onun gelininede verir insaAllah gelini d.k hapi kullanmis simdide istiyormus olmuyormus kadinda bana hemen getir bi tane bak korunma Allah korusun seninde olmaz diyip duruyordu bi zamandan sonra sinir oluyordum beni sevdigi icin dedigini biliyorum ama insan bi muddet sonra kaldiramiyor
Bi de bse biliyorlar ilacla cok uzun korunma sonra olmaz bla bla bla.ben hic ilac icmedim olmuyor.ilac kullanan kimi bildiysen 3. Ayina hamile kaldi.olucagi varsa oluyor.bi anlasalar.Evet cahilliklerinden sanirim yok onceki gibi takmiyorum soruyorlar banada biz istemiyoruz diyorum sonra bi nutuk cekiyorlar korunma korunursan cocugun olmaz diye
Kaynana diyince alerji oluyorum resmen heleki böylelerine kendilerini herşeye hakim sanıyolar.Gelin ne yapsın biliyodur başgelemiyceni bari edebimi bozmayım diye susuyodur garibim
Evet bende alerji oluyorum o kadini gorunce benim kv melekmis dedim benimki oyle toplumda beni bozmaz sadece cocuk konusunda sirtbogaz ediyor o kadar arada sinir ediyor ama sesimi cikarmiyorumKız bugünler sende ne çektinn beee:))) Şu kendilerinde herşeyi sorma hakkı bulan acizlerede deli oluyorum kendilere neyse sanki göbegini kendi kesecek
Rabbim o gelinede versin insallah canim evwt bazilari iyi niyetli soyluyorda insan yinede sinir oluyor
Amiin allah isteyen her kadına versinRabbim o gelinede versin insallah canim evwt bazilari iyi niyetli soyluyorda insan yinede sinir oluyor
Anladiklarindan mi konusuyorlar agzi olan konusuyor isteBi de bse biliyorlar ilacla cok uzun korunma sonra olmaz bla bla bla.ben hic ilac icmedim olmuyor.ilac kullanan kimi bildiysen 3. Ayina hamile kaldi.olucagi varsa oluyor.bi anlasalar.
Sen kaynanana korunuyoruz mu diyosunEvet bende alerji oluyorum o kadini gorunce benim kv melekmis dedim benimki oyle toplumda beni bozmaz sadece cocuk konusunda sirtbogaz ediyor o kadar arada sinir ediyor ama sesimi cikarmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?