2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Şu çocuk meseleleriyle ilgili konuşan, soru soran, imâda bulunan, laf sokan vs vs insanların ağzına öyle bi çarpasım var ki sormayın ya ! Sana ne diyeceğim bi gün birine o olacak. İnsanlar çok patavatsız ve zevzek gerçekten. Takmayın kayınvalide görümce bilmem ne boşverin hepsini kızlar.

Allah iyilik versin size canim ya canim senin haftalardayken sirtustu yatmak bana en rahatlik veren seydi simdi belime agri giriyor hemen Rabbim onlari bizlere bagislasin insaAllahhh

Allah iyilik versin size canim ya canim senin haftalardayken sirtustu yatmak bana en rahatlik veren seydi simdi belime agri giriyor hemen Rabbim onlari bizlere bagislasin insaAllahhh
Amiiin kuzum aminn... Bana da oyle geliyor şu an en rahatı sırt üstü yatmak... Allahım yardimcimiz olsun... :) bebisler keyiflerine düşkün analarıni bir oyle yatıriyrlar bir böyle

Evet cahilliklerinden sanirim yok onceki gibi takmiyorum soruyorlar banada biz istemiyoruz diyorum sonra bi nutuk cekiyorlar korunma korunursan cocugun olmaz diye
Öyleleri de ne kadar cahil insanlar...
Sana da çok üzülüyorum... Canjm benimm... Takmamaya çalış şu insanları ancak boş boş konuşuyorlar...

Hayirli saglikli olsun demiyorlarda erkegin pesine dusmusler Rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucaklarimiza aldigimiz gunleri gostersin..sizlerede hayirli saglikli tez zamanda evlatlar nasip etsin insaAllahhh:)
Rabbim hayirlisini versin ilk hamile oldugunda kocasi oglum olacak diye hep duyurdu cinsiyeti belli degilken kiz oldugunu duyunca uzulmus ya ne insanlar var biz burdabebegimiz olsun diye ugrasiyoruz bide cinsiyet seciyorlar hayirlisi neyse o olsun kiz erkek farketmez

Evet cahilliklerinden sanirim yok onceki gibi takmiyorum soruyorlar banada biz istemiyoruz diyorum sonra bi nutuk cekiyorlar korunma korunursan cocugun olmaz diye
Her şeyi de biliyorlar maaşAllah... Bende geçen sene okudum evliyken... İkidebir sorarlardi okulda arkadaşlar bile... Yaw neresi mantıklı yollarda gidip geliyorum hamilelik bu binbir hali var... Düşünmüyoruz şu an derdim... Ay oyle deme Allah verirse ne yapacaksin... Ben ona bir şey diyordum sanki... Ne çok biliyor bu insanlar...

Canim benim bizm bi komsu oyleydi Rabbim onun gelininede verir insaAllah gelini d.k hapi kullanmis simdide istiyormus olmuyormus kadinda bana hemen getir bi tane bak korunma Allah korusun seninde olmaz diyip duruyordu bi zamandan sonra sinir oluyordum beni sevdigi icin dedigini biliyorum ama insan bi muddet sonra kaldiramiyor

Ayni benim halimde oyleysi canim

Oldu başka bir emri varmıymış.o gelinin yerinde olsam o kaynanayla sokağa çıkmam
Mecburiyetten cikiyor esi sehir disina gidiyor surekli beraber kaliyor kv yle esi yokken kadin o kadar iticiki gelinde cok akilli hic cevap vermedi benim kv ye dedim o kadin nasil konusuyor oyle diye o neyki sen daha neyini gordunki diyor

Herseyide biliyorlar masallah dun biride istemiyoruz dogal yoldan korunuyoruz dedim aman hamile kalirsan aldirma ha cocugu diyor tamam aldirmam dedim

Mecburiyetten cikiyor esi sehir disina gidiyor surekli beraber kaliyor kv yle esi yokken kadin o kadar iticiki gelinde cok akilli hic cevap vermedi benim kv ye dedim o kadin nasil konusuyor oyle diye o neyki sen daha neyini gordunki diyor
Kaynana diyince alerji oluyorum resmen heleki böylelerine kendilerini herşeye hakim sanıyolar.Gelin ne yapsın biliyodur başgelemiyceni bari edebimi bozmayım diye susuyodur garibim

Ayy deli oluyordum...sanki evlenmek hemen doğurmak demekmis gibi... Size ne yani... Belki kocamla vakit geçirmek istiyorum biraz...herkess her şeye karışmasa olmaz...:)
Kiz ben kocayida gormuyordum yilin 3 ayi kocayi goruyordum diger zamanlar okuldaydm kocam yokken nasil yapacaksam tovbe tovbe

Herseyide biliyorlar masallah dun biride istemiyoruz dogal yoldan korunuyoruz dedim aman hamile kalirsan aldirma ha cocugu diyor tamam aldirmam dedim
Kız bugünler sende ne çektinn beee:))) Şu kendilerinde herşeyi sorma hakkı bulan acizlerede deli oluyorum kendilere neyse sanki göbegini kendi kesecek

Rabbim o gelinede versin insallah canim evwt bazilari iyi niyetli soyluyorda insan yinede sinir oluyor

Bi de bse biliyorlar ilacla cok uzun korunma sonra olmaz bla bla bla.ben hic ilac icmedim olmuyor.ilac kullanan kimi bildiysen 3. Ayina hamile kaldi.olucagi varsa oluyor.bi anlasalar.

Kaynana diyince alerji oluyorum resmen heleki böylelerine kendilerini herşeye hakim sanıyolar.Gelin ne yapsın biliyodur başgelemiyceni bari edebimi bozmayım diye susuyodur garibim

Kız bugünler sende ne çektinn beee:))) Şu kendilerinde herşeyi sorma hakkı bulan acizlerede deli oluyorum kendilere neyse sanki göbegini kendi kesecek
Evet bende alerji oluyorum o kadini gorunce benim kv melekmis dedim benimki oyle toplumda beni bozmaz sadece cocuk konusunda sirtbogaz ediyor o kadar arada sinir ediyor ama sesimi cikarmiyorum

Bi de bse biliyorlar ilacla cok uzun korunma sonra olmaz bla bla bla.ben hic ilac icmedim olmuyor.ilac kullanan kimi bildiysen 3. Ayina hamile kaldi.olucagi varsa oluyor.bi anlasalar.
Anladiklarindan mi konusuyorlar agzi olan konusuyor iste

Evet bende alerji oluyorum o kadini gorunce benim kv melekmis dedim benimki oyle toplumda beni bozmaz sadece cocuk konusunda sirtbogaz ediyor o kadar arada sinir ediyor ama sesimi cikarmiyorum
Sen kaynanana korunuyoruz mu diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…