2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım liste için topikte aktif sohbet şartımız var...bir süre bizlerle takılırsan ve devamını getireceğine kanaat getirirsem senden bilgilerini isterim fıstık
Mogisimm nasilsin size bir hayirli olsunda diyemedim sanada tospisimede hayirli olsun Allah bebislerinizide gondersin hemencikk insaAllah

Sevgili anneler anne adayları birşey paylaşıcam annelikle ilgili lütfen okuyun

İnşaAllah Rabbim göbeğine minigini kondurur. Canim...ama her durumda kendimizi en kötüye hazırlamak zorundayiz ... Bu hayatın her aşaması için böyle...sakin kötü düşünüp kendini Uzme...her şeye hazırlıklı olmak için dirençli ol tatlim...

Mogisimm nasilsin size bir hayirli olsunda diyemedim sanada tospisimede hayirli olsun Allah bebislerinizide gondersin hemencikk insaAllah
sağol canım benim valla tospikte bende yıllardır bekliyorduk şimdi sınıf arkadaşı olacağız...şu formasyon işi haziranda bitiyor bebişte ondan sonra gelse fena olmaz

sağol canım benim valla tospikte bende yıllardır bekliyorduk şimdi sınıf arkadaşı olacağız...şu formasyon işi haziranda bitiyor bebişte ondan sonra gelse fena olmaz
Allah gonlune gore versin insaAllah canim benim

Oyy canim... Hayırlı zamanda gelecek bebisin inşaAllah... :)

canim ben k.v. hic demedim istedigimi oda duymus sag olsun arkadasimdan misafir gelmisti iste bitane daha yap flan konusma oldu k.v .olsa yapcaklar dedi sok oldum sonrada istemiyolar dedi ama benim bozuldugumu anladi bende soylemedim olmama ihtimali var benim doktorum ikiyil once oyle demisti simdiki doktorum sorun yok olur diye bekliyorum dedi hemde supriz olsun istiyordum hicbisey sir kalmiyor ama olmadi 5. deneme suan regli oldum demekki vakti var yada boylesi hayirli hayirlisiyla gelsin istiyoruz

Bu kv ler niye bu kadar anlayissiz oluyorlar bende artik beni sikmasin diye 2 ay once istiyoruz dedim daha cok sikmaya basladi hayirlisi olsun rabbim ol derse ilacak bunu bilmiyorlar

Valla kızlar bişey paylaşacaktım aradım buldum faceden ama kopyalanmadı.hamile kadınlar hudutta bekleyen mücahitler gibidir günahları sıfırlanmıştır diyodu bide hamile kadınların duası hemen kabul olurmuş.

• Oyy canim benim...:) her daim sizlere dua ediyorum... Siz vetum bebek isteyenlere :)

Sağol kuzum. Darısı isteyen tüm öğretmen adaylarına. Ve de darısı tüm anne adaylarına.

Anladığım kadarıyla hepimizde kv fobisi var, o değil de Allah elbette sağlıklısını versin ama ben kızım olmasını bile bu sebepten istiyorum biraz da. İnsan ayıpladığı şeyi yaşamadan ölmezmiş, bana ters gelen ve gerçekten laf ettiğim o kadar çok davranışı var ki benimkinin, oğlum olur da ben de onun gibi davranıverirsem diye ödüm kopuyo. Kız evlat gibisi yok bi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…