Mogisimm nasilsin size bir hayirli olsunda diyemedim sanada tospisimede hayirli olsun Allah bebislerinizide gondersin hemencikk insaAllahcanım liste için topikte aktif sohbet şartımız var...bir süre bizlerle takılırsan ve devamını getireceğine kanaat getirirsem senden bilgilerini isterim fıstık
Sevgili anneler anne adayları birşey paylaşıcam annelikle ilgili lütfen okuyunSorma ya böyle vakaları da duyuyoruz işin garip yanı ...ben anlamıyorum ama :):) arkadaşım geçen bana hamile kalma sürecimi.anlatırken ona hamile kalmayi ben çok kolay sanıyordum dedi...yani korunmasız ilişkiye girdigin an hamile kalirsin saniyormus...Oyy yavrum dedim hele bi evlen de ben sana anlatırım
hayır kuzum onunla ilgisi yokturMogami canım her gün 5 de yapıyor dum dunku öyleydi bugün bi yere gitmem lazım dı 3 de yaptım ikinci çizgi hiç yok gibi acaba 3 de yaptım diyemi
İnşaAllah Rabbim göbeğine minigini kondurur. Canim...ama her durumda kendimizi en kötüye hazırlamak zorundayiz ... Bu hayatın her aşaması için böyle...sakin kötü düşünüp kendini Uzme...her şeye hazırlıklı olmak için dirençli ol tatlim...İyi geceler canlar....yine bir deneme sonrasında kocayı uyuttum geldim....bu ay biraz fazla umut doluyum inşallah hayal kırıklığına uğramam kolay kolay atlatamam gibime geliyor .... Bugün cuma günüydu ya evvel celle celaluhu çektim tespihle 1000 tane bi de her akşam su okuyup içiyoruz eşimle... .o derece umut yukluyum.....Allah sonumu hayır etsin
sağol canım benim valla tospikte bende yıllardır bekliyorduk şimdi sınıf arkadaşı olacağız...şu formasyon işi haziranda bitiyor bebişte ondan sonra gelse fena olmazMogisimm nasilsin size bir hayirli olsunda diyemedim sanada tospisimede hayirli olsun Allah bebislerinizide gondersin hemencikk insaAllah
Allah gonlune gore versin insaAllah canim benimsağol canım benim valla tospikte bende yıllardır bekliyorduk şimdi sınıf arkadaşı olacağız...şu formasyon işi haziranda bitiyor bebişte ondan sonra gelse fena olmaz
Oyy canim... Hayırlı zamanda gelecek bebisin inşaAllah... :)sağol canım benim valla tospikte bende yıllardır bekliyorduk şimdi sınıf arkadaşı olacağız...şu formasyon işi haziranda bitiyor bebişte ondan sonra gelse fena olmaz
canim ben k.v. hic demedim istedigimi oda duymus sag olsun arkadasimdan misafir gelmisti iste bitane daha yap flan konusma oldu k.v .olsa yapcaklar dedi sok oldum sonrada istemiyolar dedi ama benim bozuldugumu anladi bende soylemedim olmama ihtimali var benim doktorum ikiyil once oyle demisti simdiki doktorum sorun yok olur diye bekliyorum dedi hemde supriz olsun istiyordum hicbisey sir kalmiyor ama olmadi 5. deneme suan regli oldum demekki vakti var yada boylesi hayirli hayirlisiyla gelsin istiyoruzEvet oyle dedim baktim olmadi 2 aydir istiyoruz dedigim halde hadi dogurda set takacagim dedi sanki ben set icin doguracagimcocuk seti duyunca gelecek cok sabirsizlar herhalde korunuyoruz kendini kandiriyoruz saniyor tamam cok istiyorlar anliyorumda rabbim ol derse olacak hayirlisi olsun hayirsizsa hic olmasin diyorum ya bunlar kesin istemiyor diyor aklinca
Rabbim herşeyi doğru zamanda verecek inanıyorum ki yine yanıltmadı beniOyy canim... Hayırlı zamanda gelecek bebisin inşaAllah... :)
Yerim senii... Her daim inancımiz sağlam kalır inşaAllah tatlimm...:)Rabbim herşeyi doğru zamanda verecek inanıyorum ki yine yanıltmadı beni
Bu kv ler niye bu kadar anlayissiz oluyorlar bende artik beni sikmasin diye 2 ay once istiyoruz dedim daha cok sikmaya basladi hayirlisi olsun rabbim ol derse ilacak bunu bilmiyorlarcanim ben k.v. hic demedim istedigimi oda duymus sag olsun arkadasimdan misafir gelmisti iste bitane daha yap flan konusma oldu k.v .olsa yapcaklar dedi sok oldum sonrada istemiyolar dedi ama benim bozuldugumu anladi bende soylemedim olmama ihtimali var benim doktorum ikiyil once oyle demisti simdiki doktorum sorun yok olur diye bekliyorum dedi hemde supriz olsun istiyordum hicbisey sir kalmiyor ama olmadi 5. deneme suan regli oldum demekki vakti var yada boylesi hayirli hayirlisiyla gelsin istiyoruz
Amin balım...tüm kalbinle inanır ve o yolda dosdoğru yürürsen seni asla yarı yolda bırakmıyor Rabbim...Hepimiz için güzel şeyler olsun inşallahYerim senii... Her daim inancımiz sağlam kalır inşaAllah tatlimm...:)
Her daim dualarimdasiniz canimValla kızlar bişey paylaşacaktım aradım buldum faceden ama kopyalanmadı.hamile kadınlar hudutta bekleyen mücahitler gibidir günahları sıfırlanmıştır diyodu bide hamile kadınların duası hemen kabul olurmuş.
Valla kızlar bişey paylaşacaktım aradım buldum faceden ama kopyalanmadı.hamile kadınlar hudutta bekleyen mücahitler gibidir günahları sıfırlanmıştır diyodu bide hamile kadınların duası hemen kabul olurmuş.
Belki senin tospik saklanmistir
Bence bu gecikmeler hayra alameeet bak gorurusungerçi senin bata az Kaldi
..inşaAllah güzel haberler vermek nasip oluur
Mogisimm nasilsin size bir hayirli olsunda diyemedim sanada tospisimede hayirli olsun Allah bebislerinizide gondersin hemencikk insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?