Günaydin gülüm..Berbat halde hastayim geçmeyen bir grip yakaladi bu sene beni..Yapmadim daha tuvalete bile kalkamadim :-(nilgunuk günaydın abla nasılsın bugunde test yaptınmı
Canım ben battan 2 gun sonra yaptım negatıfı gordum bu ısler hıc bellı olmazkı vehala adet olmadım dr gıt kontrolunu ol ama umutsuzda olma hersey kısmet ve ayırlısı olsun
Günaydin gülüm..Berbat halde hastayim geçmeyen bir grip yakaladi bu sene beni..Yapmadim daha tuvalete bile kalkamadim :-(
Günaydin gülüm..Berbat halde hastayim geçmeyen bir grip yakaladi bu sene beni..Yapmadim daha tuvalete bile kalkamadim :-(
öyle tabi hayırlısı olsun ama üzülmedim desem yalan yani.Senin durum daha bir ilginç .Birkaç gün daha hastalanmazsan kana git sen
üzülme dur hem sonuc bellı hem adet olsan bıle dıger aylara bakacagız bu ayda olmadıysa vardır bır hayır
öyle canım önümüzdeki aylara bakacağız ...sende bir belirti filan yok mu?Benim belim ağrımaya başladı erken hastalanıcam sanırım .
Saol canim ne yaptiysam atlatamadim biraz düzelir gibi oluyorum tekrarliyor bayramdan beri böyleyimHadı ya gecmıs olsun abla Allah acıl sıfalar versın salgın var sanırım bol bol c vıtamını al
Saol canim ne yaptiysam atlatamadim biraz düzelir gibi oluyorum tekrarliyor bayramdan beri böyleyim
Günaydin canim öyle bir hevees yaptim bende ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.. Daha var bata ümitsiz olma hakkimizda hayirlisi olsun..Cok saolgünaydın ....geçmiş olsun.senin bat 12 si sanırım benimki de11 i .dün senin testten heveslendim bende bugün yaptım ama tertemiz çıktı ,seninkinde silik de olsa vardı birşey.İnşallah koyulaşır,bebişin gelmiştir.
Denerim inş işe yarar.3 erkeğin arasinda kaldim herkes kendi aleminde ben yemek yapmasam aç kalacaklar gerisini sen düşünEsımde hasta abla aksam ben esıme elma sırkesı bal ılık suya karıstırdım ıcırdım ıyı geldı lımon yoktu olsa onuda eklıyecektım sende yap ıstersen vucut dırencnı arttıryor
Denerim inş işe yarar.3 erkeğin arasinda kaldim herkes kendi aleminde ben yemek yapmasam aç kalacaklar gerisini sen düşün
Amannn kan verdim ewe geldim adet oldum nasip degilmis gunumde 1 hafta gecmisti tutunamadi demekkihadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Yumurta bile yapamiyor maalesef salatanin tuzunu bile ayarrlayamayacak kdr beceriksiz kendisiSenın acılen toparlan lazım o zaman ablacım ısın zor valla esın yapsa yemeklerı bugunku gorevını sectım yemek yapmak dersın abla esıneAllah'ım annelerı korusun hasta olmaısnlar
Canım bırkac gundur ıstahım artmıstı sabahları kalktıgımda hafıften ac gıbı mıdem bulanıyordu bırseyler yedıgımde bastırıyordu ve aksamları erkenden yatmak ıstıyorum 10 kadar zor duruyorum sabahta uyanmak ıstemıyorum ama bugun ıstahsızlık var canım hıcbırsey ıstemıyor ve ara ara bel agrım oluyor kasıklarım sancılanıyor kendımı adet olmus gıbı hıssedıyorum hıcbırsey dun aksam evegıderken dedımkı otobuste kesın adet oldum ben dedım oyle hıssettım gıttım hıcbırsey yok yasadıklarım bunlar canım belırtımı bunlar ne anlam cıkaracagım bılmıyorum
Günaydin güzelimGünaydın güzellerNilgüüüünnnnnn test???????
Yumurta bile yapamiyor maalesef salatanin tuzunu bile ayarrlayamayacak kdr beceriksiz kendisisürüne sürüne ben yapiyorum herşeyi
Günaydin canim öyle bir hevees yaptim bende ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.. Daha var bata ümitsiz olma hakkimizda hayirlisi olsun..Cok saol
Allah Allah ya tam hamilelik belirtileri aslında ama....1-2 gün daha beklede kan testi yaptırırsın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?