2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlarrr aldı bızı ısım telaşı :) kız ısımlerınden neler olabılır yardımcı olurmusunuzz

bak o bende de olmuştu.Tuhaf bir şekilde bat tan birkaç gün önce hissetmiştim hamile olduğumu.Bu ay hiç de öyle hissetmiyordum ki testim de negatif çıktı zaten.İçine doğuyor sanki insanın...

yani ben 2 kere hamile kaldım ama ikisi de sürprizdi gerçekten .Planlı değildi .2 aydır hesap kitap gidiyorum yok olmuyor....Acaba yumuta takibi filan mı yaptırsam bu ay.Onu da dr mu öneriyor acaba yoksa biz mi istiyoruz .Bilen var mı?

Bu 16.ayim ama hamile k alamadım, en yakın arkadaşım bugün haber verdi hamileymis onun adına cook sevindim ama benim içim bir tuhaf etrafımdaki herkes hamile bu arkadasim+4 arkadaşım daha hamile,bilmiyorum bana birsey söyleyin kendim için uzgunum(

oyna bakalım canım ya bir de onu dene,hayırlısı ile olur inşallah
Insallah sanirim bu kimyasal gebelikti cunku pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadim o gun olcturseydim muhtemelen 30larda bi deger cikardi yavas yavas dustu deger carsamba oylesine yakaladik demekki bugunde 1 in altina dusmus hayirlisi artik toplamda 6 gun gecmis oldum hadi bu ay olur insallah

canım dr a gittin mi?Bir sorun var mı?

ben 3.5 yildir ugrasiyorum yok olmuyo hamilelere diil de benim gibilere bakarsan daha mutlu olursun

Kızlar acılden kan verıp gelsem sonucu yıne ınternetten ogrenebılırmıyım

3. Yu mu deniyorsun olur yhaaa 2 ay kisa bi sure sen istiosun yumurta takibini oda yapio

Yok ordan verirsen gidip kendin almalisin twlefonda soylemiolar internwtten ogrenebilir misin bilmiom

Hım anladım ıs yerındeyım gıt gel yapamam hafta ıcıde ankaradan patron gelıyor streslı bır hafta benı beklıyor

canım dr a gittin mi?Bir sorun var mı?

Yaşım 37,bir kızım var 10 yaşında,geçen yıl 8 haftalik kalbi durması sonucu bir kürtajim var 3 aylık dinlenme süreci bitti biz çalışmalara başladık bu 16.ayimiz,ilkel bir Asya ülkesindeyiz trye geldikçe Dr gidiyorum,ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ama artık hamile kalamiyorum artık son çare tüp bebek sanırım.

özel hastanelerin çoğu şifre veriyor ve değerleri internetten görmeye olanak sağlıyor canım gitmene gerek yok..

Özel hastahane bir dünya para alır canım sımdı bır kan tahlılıne en ıyısı beklemek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…