selam kıslar... benim de bir oğluşum var , Allah öncelikle sağlıklı sıhhatli versin ama inşallah bi tane de kıs versin :)
Yok cnm alistim ben simdi bugun biraz aglarim sonra gecerÖyle hemen moralını bozma canım yuregını ferah tut hayırlısını dıleyelım hayırlsıyla olur ınsallah
okudum tatlım ona yorabiliriz tabi diğer aylar adete yakın neler olurdu mesela :) evet yaaa bakım günümüz bugün2 tane erken gebelik 2 normal var ondan canım isteyince yapıp kurtulayım o testlerden bi çay koydun yanii seni gidiii aferin kız aslında doğrusu bu, benimkinin bacak ağrısı vardı, sabah da bana bulaşık yıkadı ondan kıyamadım arada olur tabi.. bebeğim sana dedim bazı şeyleri belirtileri yaa onları çok araştırıp erken öğrenenler ssöylemişti, gebeliğini.. umarım bu gecikme bebiştendir bi de hamişler nedense kendilerini bi tuhaf hhisseder hamiş olduğunu hissedermiş
Artik ne yapiim son bi kozum var bebege karsi asilama bu ay o kozumu da oyniycam :)
Kötü ne ki dayak yemiş gibiyim ve çok zor nefes aliyorum..Yatiyorum canim gitmicem bugün işe..Sen naptin?Daha mı kötüleşti nezlen? Yat yat canım. Dinlenmeden geçmiyo o illet.
Insallah sanirim bu kimyasal gebelikti cunku pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadim o gun olcturseydim muhtemelen 30larda bi deger cikardi yavas yavas dustu deger carsamba oylesine yakaladik demekki bugunde 1 in altina dusmus hayirlisi artik toplamda 6 gun gecmis oldum hadi bu ay olur insallahoyna bakalım canım ya bir de onu dene,hayırlısı ile olur inşallah
Bu 16.ayim ama hamile k alamadım, en yakın arkadaşım bugün haber verdi hamileymis onun adına cook sevindim ama benim içim bir tuhaf etrafımdaki herkes hamile bu arkadasim+4 arkadaşım daha hamile,bilmiyorum bana birsey söyleyin kendim için uzgunum(
ben 3.5 yildir ugrasiyorum yok olmuyo hamilelere diil de benim gibilere bakarsan daha mutlu olursunBu 16.ayim ama hamile k alamadım, en yakın arkadaşım bugün haber verdi hamileymis onun adına cook sevindim ama benim içim bir tuhaf etrafımdaki herkes hamile bu arkadasim+4 arkadaşım daha hamile,bilmiyorum bana birsey söyleyin kendim için uzgunum(
3. Yu mu deniyorsun olur yhaaa 2 ay kisa bi sure sen istiosun yumurta takibini oda yapioyani ben 2 kere hamile kaldım ama ikisi de sürprizdi gerçekten .Planlı değildi .2 aydır hesap kitap gidiyorum yok olmuyor....Acaba yumuta takibi filan mı yaptırsam bu ay.Onu da dr mu öneriyor acaba yoksa biz mi istiyoruz .Bilen var mı?
Yok ordan verirsen gidip kendin almalisin twlefonda soylemiolar internwtten ogrenebilir misin bilmiomKızlar acılden kan verıp gelsem sonucu yıne ınternetten ogrenebılırmıyım
Yok ordan verirsen gidip kendin almalisin twlefonda soylemiolar internwtten ogrenebilir misin bilmiom
özel hastanelerin çoğu şifre veriyor ve değerleri internetten görmeye olanak sağlıyor canım gitmene gerek yok..Kızlar acılden kan verıp gelsem sonucu yıne ınternetten ogrenebılırmıyım
canım dr a gittin mi?Bir sorun var mı?
ben 3.5 yildir ugrasiyorum yok olmuyo hamilelere diil de benim gibilere bakarsan daha mutlu olursun
özel hastanelerin çoğu şifre veriyor ve değerleri internetten görmeye olanak sağlıyor canım gitmene gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?