Amannn kan verdim ewe geldim adet oldum nasip degilmis gunumde 1 hafta gecmisti tutunamadi demekki
Amannn kan verdim ewe geldim adet oldum nasip degilmis gunumde 1 hafta gecmisti tutunamadi demekki
Evt canim 2 oğlum var.. kaç yaşinda oğlun Allah bağişlasinEvet sonuçta kırmızıları görmedik daha....Senin 2 oğluşun var dimi?Benim de bir oğlum var.Allah onlara sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah da kardeşleri biraz bekletse de olur bizi
Evt canim 2 oğlum var.. kaç yaşinda oğlun Allah bağişlasin
ELİSAM VE TÜM K.K NIN GÜZEL BAYANLARI gÜNAYDINGercektenmı canım ya bekleyelım bakalım
Günaydin güzelimyatiyorum yapmadim teest aslinda bir açidan iyi oldu p.tesiyi beklicem
ELİSAM VE TÜM K.K NIN GÜZEL BAYANLARI gÜNAYDIN
İYİYİM Şekerim kocama kendime saf zeytinyağlı, limonlu masaj yaptım steçli oturuyozGünaydınnn gülüm nasılsın
Evt canim 2 oğlum var.. kaç yaşinda oğlun Allah bağişlasin
inş canım yumdan 2 gün önce ilişki olursa kız olma ihtimali yükselir şekerim, taze spermde daha çok erkek spermi vardır, bekleyince erkek spermler(y'ler) erken ölüyor kızlar uzun yaşıyor :)selam kıslar... benim de bir oğluşum var , Allah öncelikle sağlıklı sıhhatli versin ama inşallah bi tane de kıs versin :)
İYİYİM Şekerim kocama kendime saf zeytinyağlı, limonlu masaj yaptım steçli oturuyozkarı koca bakımlı olduk yarın erken gebelik var 5 gün sonrasında yapılabilen, 7 gün geçmiş olcak yumdan artık keyfi yapıyorum heyecanla beklemeyince zaman da çabuk geçiyo sen naptın tatlım umudumuz artıyor mu ne
Bu ay asilama yaptircm bakalim son denemem olcak ondan sonra birakcam tedaviyi kendi haline birakcm olursa olur olmassa olmazHayırlısı olsun canım benım umut dıger aylara
Bu ay asilama yaptircm bakalim son denemem olcak ondan sonra birakcam tedaviyi kendi haline birakcm olursa olur olmassa olmaz
Artik ne yapiim son bi kozum var bebege karsi asilama bu ay o kozumu da oyniycam :)tühhhh neyse canım hayırlısı böyle demekki umutlar önümüzdeki aylara artık
okudum tatlım ona yorabiliriz tabi diğer aylar adete yakın neler olurdu mesela :) evet yaaa bakım günümüz bugünOyyyyy oyy ne guzel masaj yapsın bakımlı bakımlı dolasın :) bende aksam esıme banyo yapıp gelecem dedım hasta oturuyor sonrada masajmı yapacan dedı bende yokkkkkkk dedım sana cay yapacacamvalla bende kocısımı ozledım kuzum ya kac gun oldu beraer olamayoyuz :) evet canım rahat olduunda zaman daha cabuk gecıyor bence bekle yapma test ama yınede sen bılırsın canım
valla canım benım duurmlar aynı hala gelen gıden yok sabah uyandım yataktan kalktım esım arkamdan seslenıyor canım efendım oldunmu dıyeadam sureklı soruyor artık bırkac sayfa gerıde yasadıkları yazmıstım cemrem hamılelık belırtılerı dedı ama bılemıyorumkı
Insallah cnm artik gelmesse gelmesin yhaaa nappiim olmuyosa vardir bi hayirAnladım canım Rabbım emeklerını bosa cıkarmaz ınsallah bebısın en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır sekılde gelır
inş canım yumdan 2 gün önce ilişki olursa kız olma ihtimali yükselir şekerim, taze spermde daha çok erkek spermi vardır, bekleyince erkek spermler(y'ler) erken ölüyor kızlar uzun yaşıyor :)
okudum tatlım ona yorabiliriz tabi diğer aylar adete yakın neler olurdu mesela :) evet yaaa bakım günümüz bugün2 tane erken gebelik 2 normal var ondan canım isteyince yapıp kurtulayım o testlerden bi çay koydun yanii seni gidiii aferin kız aslında doğrusu bu, benimkinin bacak ağrısı vardı, sabah da bana bulaşık yıkadı ondan kıyamadım arada olur tabi.. bebeğim sana dedim bazı şeyleri belirtileri yaa onları çok araştırıp erken öğrenenler ssöylemişti, gebeliğini.. umarım bu gecikme bebiştendir bi de hamişler nedense kendilerini bi tuhaf hhisseder hamiş olduğunu hissedermiş
Insallah cnm artik gelmesse gelmesin yhaaa nappiim olmuyosa vardir bi hayir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?