2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet sonuçta kırmızıları görmedik daha....Senin 2 oğluşun var dimi?Benim de bir oğlum var.Allah onlara sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah da kardeşleri biraz bekletse de olur bizi
Evt canim 2 oğlum var.. kaç yaşinda oğlun Allah bağişlasin

8 yaşında benimki.Bir heves kardeş bekliyor.3 ay önce düşük yaptım ben o zaman hamile olduğumu ben söylemeden anlamıştı .Şimdi hala kardeş bekliyo....Düştüğünü söyleyemedik çok hevesli çünkü.Tek tesellim ayları filan hesaplayamıyor daha...
Evt canim 2 oğlum var.. kaç yaşinda oğlun Allah bağişlasin

Günaydınnn gülüm nasılsın
İYİYİM Şekerim kocama kendime saf zeytinyağlı, limonlu masaj yaptım steçli oturuyoz karı koca bakımlı olduk yarın erken gebelik var 5 gün sonrasında yapılabilen, 7 gün geçmiş olcak yumdan artık keyfi yapıyorum heyecanla beklemeyince zaman da çabuk geçiyo sen naptın tatlım umudumuz artıyor mu ne

selam kıslar... benim de bir oğluşum var , Allah öncelikle sağlıklı sıhhatli versin ama inşallah bi tane de kıs versin :)
inş canım yumdan 2 gün önce ilişki olursa kız olma ihtimali yükselir şekerim, taze spermde daha çok erkek spermi vardır, bekleyince erkek spermler(y'ler) erken ölüyor kızlar uzun yaşıyor :)

Oyyyyy oyy ne guzel masaj yapsın bakımlı bakımlı dolasın :) bende aksam esıme banyo yapıp gelecem dedım hasta oturuyor sonrada masajmı yapacan dedı bende yokkkkkkk dedım sana cay yapacacam valla bende kocısımı ozledım kuzum ya kac gun oldu beraer olamayoyuz :) evet canım rahat olduunda zaman daha cabuk gecıyor bence bekle yapma test ama yınede sen bılırsın canım

valla canım benım duurmlar aynı hala gelen gıden yok sabah uyandım yataktan kalktım esım arkamdan seslenıyor canım efendım oldunmu dıye adam sureklı soruyor artık bırkac sayfa gerıde yasadıkları yazmıstım cemrem hamılelık belırtılerı dedı ama bılemıyorumkı

kızlar bir ayda 2 kez yumurtlama duydunuz mu? Benim bi arkaadaşıma doktor öyle demiş, 2 yumurta gelişmiş ama sadece bir tanesi döllenmiş diye.... sanırım bu ay bende de öyle oldu. Dijital ovulasyon testinde 19 ekimde gülen yüzü gördüm sonra görmedimm... 3 kasımda yani adet olmam gereken tarihte yine ovulasyon testi yaptım yine yumurtladığımı gördüm ve hala adet olmadım...

Bu ay asilama yaptircm bakalim son denemem olcak ondan sonra birakcam tedaviyi kendi haline birakcm olursa olur olmassa olmaz

Anladım canım Rabbım emeklerını bosa cıkarmaz ınsallah bebısın en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır sekılde gelır

okudum tatlım ona yorabiliriz tabi diğer aylar adete yakın neler olurdu mesela :) evet yaaa bakım günümüz bugün 2 tane erken gebelik 2 normal var ondan canım isteyince yapıp kurtulayım o testlerden bi çay koydun yanii seni gidiii aferin kız aslında doğrusu bu, benimkinin bacak ağrısı vardı, sabah da bana bulaşık yıkadı ondan kıyamadım arada olur tabi.. bebeğim sana dedim bazı şeyleri belirtileri yaa onları çok araştırıp erken öğrenenler ssöylemişti, gebeliğini.. umarım bu gecikme bebiştendir bi de hamişler nedense kendilerini bi tuhaf hhisseder hamiş olduğunu hissedermiş

inş canım yumdan 2 gün önce ilişki olursa kız olma ihtimali yükselir şekerim, taze spermde daha çok erkek spermi vardır, bekleyince erkek spermler(y'ler) erken ölüyor kızlar uzun yaşıyor :)

Hayırlısı bakalım canımm.. adet olsam da bi an önce önmüzdeki maçlara baksak artık :) ben de duymuştum yumdan önce kız olur diye bakalım hayırlısı hakkımızda ne zamansa o zaman gelsin bebişler :)

Canım sadece cay koyabıldım bebıs varsa dıye bırsey yapamıyoruz sende ıyı yapmıssın canım ne guzel bırbırınızle ılgılenmıssınız sende test stogu varmıs bende hıc yok sende o zaman yap rahatla canım hatırlıyorum o belırtılerı canım bas agrım bır kac gun surdu sızı seklınde benımde aklma geldı acabamı dedım ınsallah bebıstendır kuuzm ya valla bende nası hıssettıgımı bılmıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…