Yaşım 37,bir kızım var 10 yaşında,geçen yıl 8 haftalik kalbi durması sonucu bir kürtajim var 3 aylık dinlenme süreci bitti biz çalışmalara başladık bu 16.ayimiz,ilkel bir Asya ülkesindeyiz trye geldikçe Dr gidiyorum,ateş ölçme yöntemini kullanıyorum ama artık hamile kalamiyorum artık son çare tüp bebek sanırım.
Özel hastahane bir dünya para alır canım sımdı bır kan tahlılıne en ıyısı beklemek sanırım
canım peki devlet hastanesine kan versen sonucu akşam iş çıkışı alsan?
Maşallah rabbim size bağişlasin. Bence yalan söylemeyin gerçeklerle yüzleşmeyi öğrensin çünkü çok küçük değil 8 yaş, anlayacaği şekilde durumu anlatmalisin ;-)8 yaşında benimki.Bir heves kardeş bekliyor.3 ay önce düşük yaptım ben o zaman hamile olduğumu ben söylemeden anlamıştı .Şimdi hala kardeş bekliyo....Düştüğünü söyleyemedik çok hevesli çünkü.Tek tesellim ayları filan hesaplayamıyor daha...
canım yaaa....benim 8 yaşında oğlum var.Ben de 3 ay önce 8 haftalık bebeğim kalp durması sonucu kaybettim.Bekleme sürem bu ay bitiyor aslında ama ben 2 aydır korunmuyorum ama olmuyor.Hafta içi dr a gidicem bende .Senin gittiğin dr lar birşey demedi mi sana?
Canım benim dün adet döneminde olan sancılar oldu bende belim ağrıyordu bunun için iyi değildim.Hayirdir tatlim neden iyi degilsin
canım ben devlet hastanesi acilinde veriyordum 4 saat sonra falan netten bakıyordum bence sonuç için gitmene gerek yok eğer gideceğin devlet hastanesinin sayfasına bak tahlil sonuçları varsa oradan bakarsınYolumun ustunde degıl canım ya cok ters yerde bılemedımkı nasıl yapsam artık ıyıce merak etmeye basladım
Maşallah rabbim size bağişlasin. Bence yalan söylemeyin gerçeklerle yüzleşmeyi öğrensin çünkü çok küçük değil 8 yaş, anlayacaği şekilde durumu anlatmalisin ;-)
Yolumun ustunde degıl canım ya cok ters yerde bılemedımkı nasıl yapsam artık ıyıce merak etmeye basladım
canım ben devlet hastanesi acilinde veriyordum 4 saat sonra falan netten bakıyordum bence sonuç için gitmene gerek yok eğer gideceğin devlet hastanesinin sayfasına bak tahlil sonuçları varsa oradan bakarsın
canım git bir şekilde ya.için rahatlar en azından...
rica ederim canım günüm geçti ilaç almam lazım falan de:)Bakılıyor o zaman ben ızın ısteyım hastahaneye kadar gıdım gelım ama nasıl söylecgım tesekkur ederım cnaım
rica ederim canım günüm geçti ilaç almam lazım falan de:)
Gıdecegım canım bugun ınsallah hıc olmadı ıs cıkısında gıdecegım
git tatlım git de hayırlı haberlerle dön inşallah
Bekle cnm o zaman adetin gelmedigi surece sikinti yokHım anladım ıs yerındeyım gıt gel yapamam hafta ıcıde ankaradan patron gelıyor streslı bır hafta benı beklıyor
Konusu geçmyince anlamiş olmali.. Benimkilet büyüdü 13 ve 10 yaşlarihala hamileyim demiyorum zaten o da sormuyor artık bir şekilde hissetti mi ne oldu bilmiyorum ama arada bir kardeşimde olunca diye başlayan hayaller kuruyor,ona da engel olmuyorum.Hayırlısı artık....Seninkiler kaç yaşında?
İnşallah canım ıs yerıne ne soyleyecegım onu dusunuyorum
Cnm mutlu ol derken hani umutsuz olma benden kotuleri de var beterin beteri var de nolursa olsun umudunu yitrme Allah uzulur o zamanSenin gibilere bakıp nasıl mutlu olurum ki tanımasamda burada yazan bebek isteyen hamile kalamayanlarada üzülüyorum tanımasamda dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?