2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım yaaa....benim 8 yaşında oğlum var.Ben de 3 ay önce 8 haftalık bebeğim kalp durması sonucu kaybettim.Bekleme sürem bu ay bitiyor aslında ama ben 2 aydır korunmuyorum ama olmuyor.Hafta içi dr a gidicem bende .Senin gittiğin dr lar birşey demedi mi sana?

Maşallah rabbim size bağişlasin. Bence yalan söylemeyin gerçeklerle yüzleşmeyi öğrensin çünkü çok küçük değil 8 yaş, anlayacaği şekilde durumu anlatmalisin ;-)

Canım benim yaş faktörü,bebeğimiz kalbi durdugunda genetik,kan pıhtılaşmasi vb bütün testler imiz normal çıktı, 2 ay önce tr deydim kan değerleri,hormon testleri normal çıktı şimdi aralıkta yine gelicem trye hamile kalmamış olursam tüp bebek merkezleriyle görüşmeyi düşünüyorum yarıyıl tatilindede yaptırmayı eşimle böyle konuştuk ama malesef hayat planladığımiz gibi gitmiyor herzaman,Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin insallah

Yolumun ustunde degıl canım ya cok ters yerde bılemedımkı nasıl yapsam artık ıyıce merak etmeye basladım
canım ben devlet hastanesi acilinde veriyordum 4 saat sonra falan netten bakıyordum bence sonuç için gitmene gerek yok eğer gideceğin devlet hastanesinin sayfasına bak tahlil sonuçları varsa oradan bakarsın

hala hamileyim demiyorum zaten o da sormuyor artık bir şekilde hissetti mi ne oldu bilmiyorum ama arada bir kardeşimde olunca diye başlayan hayaller kuruyor,ona da engel olmuyorum.Hayırlısı artık....Seninkiler kaç yaşında?
Maşallah rabbim size bağişlasin. Bence yalan söylemeyin gerçeklerle yüzleşmeyi öğrensin çünkü çok küçük değil 8 yaş, anlayacaği şekilde durumu anlatmalisin ;-)

canım ben devlet hastanesi acilinde veriyordum 4 saat sonra falan netten bakıyordum bence sonuç için gitmene gerek yok eğer gideceğin devlet hastanesinin sayfasına bak tahlil sonuçları varsa oradan bakarsın

Bakılıyor o zaman ben ızın ısteyım hastahaneye kadar gıdım gelım ama nasıl söylecgım tesekkur ederım cnaım

Konusu geçmyince anlamiş olmali.. Benimkilet büyüdü 13 ve 10 yaşlari

İnşallah canım ıs yerıne ne soyleyecegım onu dusunuyorum

İnşallah sonuc istediğin gibi olur,güzel haberler alırsın,is yerine Dr a gitmem gerekiyor de ne için derlersede özel kadınsal bir durum de ve git,Rabbim gönlüne göre versin.

Senin gibilere bakıp nasıl mutlu olurum ki tanımasamda burada yazan bebek isteyen hamile kalamayanlarada üzülüyorum tanımasamda dualarimdasiniz
Cnm mutlu ol derken hani umutsuz olma benden kotuleri de var beterin beteri var de nolursa olsun umudunu yitrme Allah uzulur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…