2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım bu yerlesme kanamsı olmasın bır arkadasın boyle bırkac gn kanamsı oldu cok degıl hamıle cıktı bence bır test yap ıstersen yerlesme olabılır hamılelık belrtın varmı
İnşallah öyle olur bitanem evet canım başım ağrıyor mide bulantım oluyor ara sıra son iki gündür sancı var ,belimde ağrı var ilişkide oldukda sancılar oluyor bende hiç böyle olmuyordu

kızlar burda okumuştum hamile kalabilmek için bi sure okunuyordu hatırlayan bilen var mı

yahu benide alın şu listeye yaaa hem ben hem bebişim üzülüyoo mogami teyzesiiii

Anladım canım evet tarcını bende duymustum ayy kuzum benım cok dıkkat et kendıne
Valla kuzum ben aynıyım arada bır sızlamam olur gıbı oluyor ama cok yogun degıl beklıyoruz bakalım ama ruyamı anlatmıstım sabah okudunmu bılmıyorum oglum olmustu annemede belırtılerımı anlatıyordum hatta ama ben ne zaman bebegım oldgunu gorsem adet olurum sanrım yıne adet olacagım canım

İnşallah öyle olur bitanem evet canım başım ağrıyor mide bulantım oluyor ara sıra son iki gündür sancı var ,belimde ağrı var ilişkide oldukda sancılar oluyor bende hiç böyle olmuyordu

Bence sen test yap canım ınsallah oyledır evde testn varsa yap ıstersn canım

du bakalım öle deme annesi belki oğluşun ben geldim diodur kırmızıları görene kadar umut var demektir ama çok umut da hüsran demekmiş umudunu kesme çok da bağlanma bu düşünceye canım inşallah güzel haberler gelir senden

Canım aynaya baktıkca umudum oluyor cunku bu ay kıprıklerım cok degıstı ve gun gectıkce degısıyor eger ben hamıle cıkarsam kıprıklerımden ve kasıkalrımdakı degısık agrıdan suphelenmıs olurum eve belkıde oglusum gobusumde uzulmesın ben onu kocaman bır yuregımle beklıyorum :) inşallah canım benım

kızlar burda okumuştum hamile kalabilmek için bi sure okunuyordu hatırlayan bilen var mı

olabilir hatırlamıyorum bi bakim nette
hatta meryem otu var onu da kaynatıp içiomussun falan bak ona canım ben bi onu duydum

meryem suresi mi canım ben onu biliorum
olabilir hatırlamıyorum bi bakim nette
hatta meryem otu var onu da kaynatıp içiomussun falan bak ona canım ben bi onu duydum
öle şeyler içemem de duayı okuyabilirim sağol canım allah dert verip derman aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…