- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
belirti mi o da neşaka bi yana belirti namına söyleyebileceğim iki şey var ilki ara sıra bacak ağrım oluyo ikincisi de ki bu belirti mi bilmiyorum ama az evvel eşim duşta sırtımdaki sivilceleri farketti...benim sırtım pürüzsüzdür ama bi baktım dolmuş sivilce ile...başkada bişey yok
Hayır canım yok testim yarın alıp da yapıcaam inşallah güzel cvb alırım!
utandımEşin duşta sivilce fark ettiiii , eşin ve duşşne pisim di miii , kız şaka bir yana bende özledim yaww.. korkmadan giremiyorum ki kocişin koynuna daha
Bu arada bacak ağrısı bende vardı
inşallah kuzum...bende merakla senden gelecek haberleri bekliyorumanladım canım benım ınsallah bebısını gormeye gıdersın tatlım :)
vayyyyy hadi bakiimanladın sen onuuu
utandımBiz genelde birlikte gireriz eşimle duşa....ya zor olmalı eminim çok özel bir şey çünkü yaşanan şey...doktoruna danış kuzum o içini ferahlatacaktır...umarım benim bacak ağrımın sebebi de seninkiyle aynıdır
Bizde öyle ne utanıyooonutandımBiz genelde birlikte gireriz eşimle duşa....ya zor olmalı eminim çok özel bir şey çünkü yaşanan şey...doktoruna danış kuzum o içini ferahlatacaktır...umarım benim bacak ağrımın sebebi de seninkiyle aynıdır
Aramıza hosgeldin canım. Valla ben senin yerinde olsam hemn test yapardım hemde kan testi. Sonuç alana kadar da iilişkiye dikkat ederdimİnşallah öyle olur bitanem evet canım başım ağrıyor mide bulantım oluyor ara sıra son iki gündür sancı var ,belimde ağrı var ilişkide oldukda sancılar oluyor bende hiç böyle olmuyordu
Aramıza hosgeldin canım. Valla ben senin yerinde olsam hemn test yapardım hemde kan testi. Sonuç alana kadar da iilişkiye dikkat ederdimİnşallah öyle olur bitanem evet canım başım ağrıyor mide bulantım oluyor ara sıra son iki gündür sancı var ,belimde ağrı var ilişkide oldukda sancılar oluyor bende hiç böyle olmuyordu
O vakit 12 yi tamamla ondan sonra rahatla kuzum bende olsam bende tırsardım...oyyy bi de cinsiyet öğrenme zamanları gelseBizde öyle ne utanıyooon
yirim seni ...
Doktorum girebilirsin dedi...fakat biz girdikten sonra leke gelmişti benden... çok tırstım sonra.. doktora gittiğimizde bir sıkıntı yok dendi ama inan ki tırstım ... ne zamana kadar bekleyeceğim bilgim yok ama beklemedeyim şu an
İnşaAllaah canım inşaAllaaah...
kız 15 gündür eşimle bacı kardaş gibiyiz haaa o geldi aklımaaa heriiiifffff gel lan buraya beraber yıkanıciikk
12 de ikili testte gösterirse söylüyorlarmış,,, heyecanla bekliyoruz bakalımm... Bende öyle yapayım diyordum neyse ki az kaldı..yarın 9'a giriyoruz.. 3 haftacıık cık cıkO vakit 12 yi tamamla ondan sonra rahatla kuzum bende olsam bende tırsardım...oyyy bi de cinsiyet öğrenme zamanları gelse
ben bebiş yokken herifimi iyice sömürüyorum sonra bende sizler gibi hasretle kapı tırmalayacağım
12 de ikili testte gösterirse söylüyorlarmış,,, heyecanla bekliyoruz bakalımm... Bende öyle yapayım diyordum neyse ki az kaldı..yarın 9'a giriyoruz.. 3 haftacıık cık cık
Bilmiyorduuum sağ ol canım , bakalım bakalım kaçmış2 li testte kalp atışları 140 dan fazlaysa kız demek cnm ona göreeee
12 çok erken umarım gösterir bak rahisin sıpa göstermemiş 16 olmasına rağmen...gerçi asim 14 te öğrendi12 de ikili testte gösterirse söylüyorlarmış,,, heyecanla bekliyoruz bakalımm... Bende öyle yapayım diyordum neyse ki az kaldı..yarın 9'a giriyoruz.. 3 haftacıık cık cık
Saol canım benim hoş bulduk şimdi çok gec saat 22:25 hava da çok soğuk isterdim yarın ilk idrarda testi yapmayı ama test yok elimde gidib de test alamam yarın test alıcam ve yapıcaam inşallah herşey isdeyim gibi olur istediyimiz gibi Rabbim bebek bekleyen her kese nasip eder inşallah!Aramıza hosgeldin canım. Valla ben senin yerinde olsam hemn test yapardım hemde kan testi. Sonuç alana kadar da iilişkiye dikkat ederdim
12 çok erken umarım gösterir bak rahisin sıpa göstermemiş 16 olmasına rağmen...gerçi asim 14 te öğrendi
Kız elf de 12 de öğrendi , benim arkadaşlardan da öğrenen baya var.. ama benimki babasına çekerse inatçı olur.. göstermeyebilir12 çok erken umarım gösterir bak rahisin sıpa göstermemiş 16 olmasına rağmen...gerçi asim 14 te öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?