- 30 Ekim 2013
- 20.458
- 57.138
- 798
6 aylık evliyim cnm ilk 2 ay korunduk şu son 2 aydır yumurtlamaya denk getirmeye çalıştık
amin canımkızlar burda okumuştum hamile kalabilmek için bi sure okunuyordu hatırlayan bilen var mı
olabilir hatırlamıyorum bi bakim nette
öle şeyler içemem de duayı okuyabilirim sağol canım allah dert verip derman aratmasın
Anladım canım bızde 3 ay korunduk dıger aylarda yuma hıc dıkkat etmedık 2 aydır yuma dıkkat edıyoruz bızde ınsallah bu ay nokta atısı yapmısızdır :)
inşallah cnm hamilesindir de o yazın ortasında beraber doğurruz
hoşgeldin canımm... umarım en kısa zamanda hamile kalırsın :)Selam kizlar bende topic gezenlerdenim evleneli 16 ay oldu korunmadim ama olmadi..esimde ve bende cok sukir sorun yok ama yumurtam gelismiyordu gecen ay serephoneyle tedavi gordum ama olmadi bu ay yeniden gordum bugun adetin 12. Gunu kontrolum vardi sagda 20 ve 21 mm iki yumurtam olusmus doktor cok iyi bugun yarin catlar dedi 1-3-5-7 kasim iliski onerdi fakat acaba 1-2-3 kasim arka arkayami iliski olsa sizce napayim akil verin bana
Yok canim cok sukur sorun yok gun asiri yyaparsam tuutturamam diye korkuyorumhoşgeldin canımm... umarım en kısa zamanda hamile kalırsın :)
Eşininin sperm sorunu var mı ? ona göre mi belirlendi ilişki günleriniz...
valla dedim ya adete bile razıyım...ah bu benim herifim yüzünden test alamadım özür diledi sırnaştı hatta dedi gidip alayım şimdi diye yok dedi sabah git al....bakalım öğreneyim ak mı kara mıcanım aklına onu getrme lutfen ınsallah bebıs vardır bebıste yoksa soguklardan usutmus ol bende bu ay kafana takmadıgın ıcın bebıs olma ıhtımalı yuksek
canim benim doktorum ucgun ust uste vermisti tabi sonucu bilmiyorum henuz bat 5 kasim ama ben pazartesi sali persembe cuma uygulamistim ondan sonra yine korunduk on yildir korunmaya alistik bi olsa rabbim yeterki oldesin rabbim istiyene versinSelam kizlar bende topic gezenlerdenim evleneli 16 ay oldu korunmadim ama olmadi..esimde ve bende cok sukir sorun yok ama yumurtam gelismiyordu gecen ay serephoneyle tedavi gordum ama olmadi bu ay yeniden gordum bugun adetin 12. Gunu kontrolum vardi sagda 20 ve 21 mm iki yumurtam olusmus doktor cok iyi bugun yarin catlar dedi 1-3-5-7 kasim iliski onerdi fakat acaba 1-2-3 kasim arka arkayami iliski olsa sizce napayim akil verin bana
hislerini yidiğiiiiiiiim...yarın anlaşılır...zaten devlete randevu aldım sürekli erteliyorum hormon testi yaptırayım dedim sözde ama adet gelemedi...negatif çıkarsa bu defa gideceğim bi baksın diyeBence senın basına kucuk mogısler gelecek canım ben öyle hıssedıyorum :)
balım yaaa pazartesi doktor randevum var....yarın ki test negatif çıkarsa gidip bi baktırıcam yumoşlara...bebek değilse umarım mevsimsel bi gecikmedirNe desem bilemedim valla bu duruma,kist olsa kontrole gittiğinde görünürde sanırım, gönlü güzel mogişim bende çıtayı yükselticem bebiş olsun gecikmenin nedeni inşallah
Eğer sorun yoksa bence her gün olsun , ben öyle yaptım... 12 , 14,15,16 ,18 oldu benim.. doktorum da her gün demişti...ama son karar senin :)Yok canim cok sukur sorun yok gun asiri yyaparsam tuutturamam diye korkuyorumbu arada hosbuldum:)
belirti mi o da nekuzu belırtılerın neler*
Bence sen test yap canım ınsallah oyledır evde testn varsa yap ıstersn canım
Hayır canım yok testim yarın alıp da yapıcaam inşallah güzel cvb alırım!Bence sen test yap canım ınsallah oyledır evde testn varsa yap ıstersn canım
bacııııım sayfa 35 e bi bak derimyahu benide alın şu listeye yaaa hem ben hem bebişim üzülüyoo mogami teyzesiiii
Eşin duşta sivilce fark ettiiii , eşin ve duşşbelirti mi o da neşaka bi yana belirti namına söyleyebileceğim iki şey var ilki ara sıra bacak ağrım oluyo ikincisi de ki bu belirti mi bilmiyorum ama az evvel eşim duşta sırtımdaki sivilceleri farketti...benim sırtım pürüzsüzdür ama bi baktım dolmuş sivilce ile...başkada bişey yok
oyy inşallah hamişsindir bacım ama kan bana çok meşakatli geliyor yahucok heyecanliyim olcam mi hamis miyim stres basladi yarin kan testi mi yaptirsam bilmiyorum karma karisik haldeyim:)
benim paylaştığım mı acepkızlar burda okumuştum hamile kalabilmek için bi sure okunuyordu hatırlayan bilen var mı
bacııııım sayfa 35 e bi bak derim
hislerini yidiğiiiiiiiim...yarın anlaşılır...zaten devlete randevu aldım sürekli erteliyorum hormon testi yaptırayım dedim sözde ama adet gelemedi...negatif çıkarsa bu defa gideceğim bi baksın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?