- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
İnşaAllah oyle olur canimm....takipte kal tabii... Göğüs ağrısı ucunun acimasi vs. Var mi..? Halsizlik...ani basan uyku durumu ?:)canım ya bende yum. ihtimalini pek sanmıyorum... benim ki tek taraflı hep sol tarafımda var... bakalım bi kaç gün içinde takip edicem kasık sancısı ve ağrılarımın durumunu... :) :) inşallahh olumlu sonuc alabileceğim bir ay olurr :)
evet canım ani basan uyku durumum var... göğüslerimde hassaslaştı.. ağrımaya başladılar baya sertler suan ama uçlarında acı vs. yok :)İnşaAllah oyle olur canimm....takipte kal tabii... Göğüs ağrısı ucunun acimasi vs. Var mi..? Halsizlik...ani basan uyku durumu ?:)
Kızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
bu ayda kısmet degılmıs sanırım mevsımsel gecısten gecıktı ya da gec dollenmemı onda nasıl olur bılmıyorum bu deger daha sonra yukselırmı hıcbır fıkrım yok
Hayirlisi olsun canim bu durumda gebelik görünmüyor :-(Kızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
bu ayda kısmet degılmıs sanırım mevsımsel gecısten gecıktı ya da gec dollenmemı onda nasıl olur bılmıyorum bu deger daha sonra yukselırmı hıcbır fıkrım yok
hayırlısı olsun tatlım onumuzdei ay inşallah gelir bebişKızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
Canimsiin gecikme iyiye işaret emin ol...bir daha ki ay sıkı tutun yine çalışmaları Allahımin izniyle hamis çıkacaksın...Vucudun da kendini hazırlıyor belli ağrılarin vs. Değişti çünkü canim... :) benim 11 gün gecikmişti adetim ertesi ay hamile kaldım sen biliyorsun :) ama sıkı tutun e mi tatlimm... Rabbim yüzünü güldürecek kuşumm...Kızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
Hmm baya var 2.çizgi canim... Bekle bakalim ne zaman adet olacaksin kuzumm :) yada bu Ov.gitgide koyulasacak da hamis mi çıkacaksın:)Benim 36.gün ov testim
Aynen canim... Doktorlar bazen alakası yok desede kendim yaşadım bu durumu...11 gün gecimisti adetim...:)hayırlısıı olsun canım benim gecikme de iyiye işaret.. etraftan hep duyuyorum adeti geciken günleri değişenler bir iki aya hamile kalıyorlar... hatta topiğimizde de sirriEyvan buna örnek gösterilebilir :)
inşallah önumuzde ki ay güzel haberlini alırız tatlım...
allah seni iyi etsin emi güldürdün beni yine :)Kızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
vay be yumurtlama günümde bu kadar koyu cıkmamıştı kız lh seviyene gurban :) inşallah gebelik belirtisidirBenim 36.gün ov testim
Canım benim hayırlısı olsun inşallah ateşini ölçsene bi dijitalle? Benim ateş 36.3Kızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
Kızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
canim insallah onumuzdeki ay olur gelsede su kirmizilar benim gunum gecmeden tam gunumde oldum ama birgun uzgun dum ve simdi bomba gibi hazirlaniyorum yeni aya ve budefa tutar insallah senin de ve tum istiyenlerinKızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?