2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnşaAllah oyle olur canimm....takipte kal tabii... Göğüs ağrısı ucunun acimasi vs. Var mi..? Halsizlik...ani basan uyku durumu ?:)

Kızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
bu ayda kısmet degılmıs sanırım mevsımsel gecısten gecıktı ya da gec dollenmemı onda nasıl olur bılmıyorum bu deger daha sonra yukselırmı hıcbır fıkrım yok

İnşaAllah oyle olur canimm....takipte kal tabii... Göğüs ağrısı ucunun acimasi vs. Var mi..? Halsizlik...ani basan uyku durumu ?:)
evet canım ani basan uyku durumum var... göğüslerimde hassaslaştı.. ağrımaya başladılar baya sertler suan ama uçlarında acı vs. yok :)

hayırlısıı olsun canım benim gecikme de iyiye işaret.. etraftan hep duyuyorum adeti geciken günleri değişenler bir iki aya hamile kalıyorlar... hatta topiğimizde de sirriEyvan buna örnek gösterilebilir :)
inşallah önumuzde ki ay güzel haberlini alırız tatlım...

Hayirlisi olsun canim bu durumda gebelik görünmüyor :-(

hayırlısı olsun tatlım onumuzdei ay inşallah gelir bebiş

E elisa canım gecikme iyi bi durum çünkü bende gecikmeden sonraki ay hamıştim Hayırlısı olsun bugün gelmedi benim kırmızılar bekliyorum bakalım

Canimsiin gecikme iyiye işaret emin ol...bir daha ki ay sıkı tutun yine çalışmaları Allahımin izniyle hamis çıkacaksın...Vucudun da kendini hazırlıyor belli ağrılarin vs. Değişti çünkü canim... :) benim 11 gün gecikmişti adetim ertesi ay hamile kaldım sen biliyorsun :) ama sıkı tutun e mi tatlimm... Rabbim yüzünü güldürecek kuşumm...

Aynen canim... Doktorlar bazen alakası yok desede kendim yaşadım bu durumu...11 gün gecimisti adetim...:)

allah seni iyi etsin emi güldürdün beni yine :)

arkadaşlar bn geçen bu ay günde 2 defa klomen kullandım ama işe yaramadı birdaha ki ay günde 4 defa alıcam kullanan arkadaşlar olumlu sonuç alabildiniz mi ?

Canım benim hayırlısı olsun inşallah ateşini ölçsene bi dijitalle? Benim ateş 36.3 batım salı ama üzgün değilim kasımdan umutluyum

Canim benim de seninle ayni durum... Adet geceli 6 gun oldu ama hamilelik yok... Mevsim degisikliginden adet gecikiyo sanirim anlamadim ben de :)
n

canim insallah onumuzdeki ay olur gelsede su kirmizilar benim gunum gecmeden tam gunumde oldum ama birgun uzgun dum ve simdi bomba gibi hazirlaniyorum yeni aya ve budefa tutar insallah senin de ve tum istiyenlerin

Hayırlısı olsun canım. Aynen benim geçen ay yaşadığımı yaşıyosun. 10 gün geciken adet ve 1.20 Beta Hcg. Her zaman 0.01 çıkıyodu benim de. Sanırım mevsim geçişinden oldu hepimize, ya da stresten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…