- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
Saol cnm artik bekleyip gorcez su iki haftadada catlamazsam iyidir 12.haftaya kadarCanim eger yanilmiyorsam buyuk ihtimal kizz
Canim pozitif olmamis ama koyulasmamista daha cok acilmis rengi 15.gun koyulasmis 16.gun catlamis o zmn31-32 gün canım ama uzayan akıntım falan oldu bitti akıntımın rengi sarıya dönmeye başladı....bilemedim ki
İlginç bir vucudum var demekki o zaman artık hergun değilde gün aşırı ilişkiye devam...nasip se gelir bebiş değilse elden bişi gelmez bebek düşünmüyoruz demeye devamCanim pozitif olmamis ama koyulasmamista daha cok acilmis rengi 15.gun koyulasmis 16.gun catlamis o zmn
blummm inş öyle bi planı vardır bebişinin@Mogami kuzu ben regl oldum bat 8 aralık ve 7 aralık benm dogum gunum :):):)bebişim hediye olarak gelir mi acaba annesine dua edın kızlar bana :)
Kana diye gitti gidiş o gidiş inş olumsuz değildir sonuç elbet haber eder bizeelisa__ nerdesinnnn:)
Yok canim malesrf hamile degilim hem kanda hem idrarda test yaptim... Kirmizilari bekliyorum artik...Sen hsmilesin ozaman çünkü hamilelerde ovulasyon pozitifi görterirmiş
Hakkaten abla heyecandan bayildimi noldu acepKana diye gitti gidiş o gidiş inş olumsuz değildir sonuç elbet haber eder bize
Bebis cikinca garibim heyecandan buraya girmeyi unuttuElisayi herkes merak ediyor... :) nerde kaldın elisaaaa :)
İnşaAllah öyledir elifim beniiimmmBebis cikinca garibim heyecandan buraya girmeyi unuttu
Adet yaklaştığında batmalarim adet olacakmisim gibi ağrılarım artmıştı canim...:) ama tek taraflı değildi benim ağrılarım...inşaAllah bebistir... Artık yum.zamani değildir tatlim bence..:)kızlar selam... ya sizlere bişey danışacaktım bilgilendiriinn beniii :) BAT ıma 1 hafta var... bugün yolda hızlı hızlı yürürken sol kasığıma bi batma tarzında sancı girdi.. hatta bi süre otobüs beklerken ağrım yoğunlaştı. yum. dönemimde de sol tarafımda sancılarım olmuştu hep.. sizce simdi bu ağrının sebebi ne olabilirr? hala yumurtlamadım mı, yum. sancısımı ?yoksa bebiş tutunma durumları olabilir mi?? hamişş arkadaslar sizede böyle durumlar olmuşmuyduu ? ?
Bilmiyorum ben 11 inde olmayı bekliyodum.bugün sancım arttı.bir hafta falan öncede göğüs uçlarım 2 gün aşırı acıdı sızlıyodu geçti yanları çok kötü ağrıdı oda azaldı bayağı ne oluyor bilmem
Canim iyiyizde gece uyuyamiyorum sabaha kdr donup duruyorum heryerim agiriyor :)
canım ya bende yum. ihtimalini pek sanmıyorum... benim ki tek taraflı hep sol tarafımda var... bakalım bi kaç gün içinde takip edicem kasık sancısı ve ağrılarımın durumunu... :) :) inşallahh olumlu sonuc alabileceğim bir ay olurr :)Adet yaklaştığında batmalarim adet olacakmisim gibi ağrılarım artmıştı canim...:) ama tek taraflı değildi benim ağrılarım...inşaAllah bebistir... Artık yum.zamani değildir tatlim bence..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?