2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim pozitif olmamis ama koyulasmamista daha cok acilmis rengi 15.gun koyulasmis 16.gun catlamis o zmn
İlginç bir vucudum var demekki o zaman artık hergun değilde gün aşırı ilişkiye devam...nasip se gelir bebiş değilse elden bişi gelmez bebek düşünmüyoruz demeye devam

elisaaaa inşallah güzel bir haberle gelirlin beklemek nekadar zor hadibakalım canım bekliyoruz

kızlar selam... ya sizlere bişey danışacaktım bilgilendiriinn beniii :) BAT ıma 1 hafta var... bugün yolda hızlı hızlı yürürken sol kasığıma bi batma tarzında sancı girdi.. hatta bi süre otobüs beklerken ağrım yoğunlaştı. yum. dönemimde de sol tarafımda sancılarım olmuştu hep.. sizce simdi bu ağrının sebebi ne olabilirr? hala yumurtlamadım mı, yum. sancısımı ? yoksa bebiş tutunma durumları olabilir mi?? hamişş arkadaslar sizede böyle durumlar olmuşmuyduu ? ?

Adet yaklaştığında batmalarim adet olacakmisim gibi ağrılarım artmıştı canim...:) ama tek taraflı değildi benim ağrılarım...inşaAllah bebistir... Artık yum.zamani değildir tatlim bence..:)

Anladım canım, inşallah hamişssindir :)

Adet yaklaştığında batmalarim adet olacakmisim gibi ağrılarım artmıştı canim...:) ama tek taraflı değildi benim ağrılarım...inşaAllah bebistir... Artık yum.zamani değildir tatlim bence..:)
canım ya bende yum. ihtimalini pek sanmıyorum... benim ki tek taraflı hep sol tarafımda var... bakalım bi kaç gün içinde takip edicem kasık sancısı ve ağrılarımın durumunu... :) :) inşallahh olumlu sonuc alabileceğim bir ay olurr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…