teşekkur ederım canım sen ve bebısın nasıl?Gecmis olsun canim
Ben karışık hallerdeyim canım.en erken 27 26.gün adet olurdum bugün 24. Günüm ama felaket adet sancım var ve belimde ağrıyo.2 gündür hafif sancı vardı kasıklarımda ama bugün gece arttı bacaklarım sızlıyo sanki.buay sogan kürü içtim o yüzden erken gelcek galiba benim adetimİyiyizzzz, sennnnn :)
Yazarım tabiki canım :) ellerim yüzüm cok şiş bugun hafiften rahatsızlıklarım var,kabızlık eskıden beri sorun zaten bende.başka bi sıkıntımız yok çok şükür.mevla biran önce sizede nasip etsin inş.
Ben karışık hallerdeyim canım.en erken 27 26.gün adet olurdum bugün 24. Günüm ama felaket adet sancım var ve belimde ağrıyo.2 gündür hafif sancı vardı kasıklarımda ama bugün gece arttı bacaklarım sızlıyo sanki.buay sogan kürü içtim o yüzden erken gelcek galiba benim adetim
Bilmiyorum ben 11 inde olmayı bekliyodum.bugün sancım arttı.bir hafta falan öncede göğüs uçlarım 2 gün aşırı acıdı sızlıyodu geçti yanları çok kötü ağrıdı oda azaldı bayağı ne oluyor bilmemBelki bebiş vardır tatlışş, bacak sızlaması falan belirti diye biliyorum.
Türkiye yaramis olabilir miiii :) insaAllah oylediiiirrr. .:)Bilmiyorum ben 11 inde olmayı bekliyodum.bugün sancım arttı.bir hafta falan öncede göğüs uçlarım 2 gün aşırı acıdı sızlıyodu geçti yanları çok kötü ağrıdı oda azaldı bayağı ne oluyor bilmem
canım benim de 10 gün önce göğüslerim ağrıdı şişti.dunden beri bacaklarım sızlıyo arada kasıklarım belim ağrıyı geçiyo bat 11i ben bu sabah test yaptım negatif çıktı ama seninkiler inşallah hamileliktendirBilmiyorum ben 11 inde olmayı bekliyodum.bugün sancım arttı.bir hafta falan öncede göğüs uçlarım 2 gün aşırı acıdı sızlıyodu geçti yanları çok kötü ağrıdı oda azaldı bayağı ne oluyor bilmem
Canim iyiyizde gece uyuyamiyorum sabaha kdr donup duruyorum heryerim agiriyor :)teşekkur ederım canım sen ve bebısın nasıl?
Olabilir ama Türkiyedeki son günümde adet olmuştumTürkiye yaramis olabilir miiii :) insaAllah oylediiiirrr. .:)
Bu ay ben soğan kürü uyğuladım onun etkisi belki adeti erken getircekcanım benim de 10 gün önce göğüslerim ağrıdı şişti.dunden beri bacaklarım sızlıyo arada kasıklarım belim ağrıyı geçiyo bat 11i ben bu sabah test yaptım negatif çıktı ama seninkiler inşallah hamileliktendir
Selam Canim nasilsin seni tesadufen burda gordum ultrason resmine gore cinsiyet tahmini topiginde bu haftaki ultrason resmimi paylastim bakabilirmisin ?Canim iyiyizde gece uyuyamiyorum sabaha kdr donup duruyorum heryerim agiriyor :)
Bakayim canim:)Selam Canim nasilsin seni tesadufen burda gordum ultrason resmine gore cinsiyet tahmini topiginde bu haftaki ultrason resmimi paylastim bakabilirmisin ?
belki de gelmiştir bebişin senin ben test için acele ettim biraz daha 4 günümüz var bataBu ay ben soğan kürü uyğuladım onun etkisi belki adeti erken getircek
Canim eger yanilmiyorsam buyuk ihtimal kizzSelam Canim nasilsin seni tesadufen burda gordum ultrason resmine gore cinsiyet tahmini topiginde bu haftaki ultrason resmimi paylastim bakabilirmisin ?
Canim senin dongu kac gunEki Görüntüle 1297015 daha test yapmama gerek varmı acaba en koyu 15. Sonra acılmaya başladı
31-32 gün canım ama uzayan akıntım falan oldu bitti akıntımın rengi sarıya dönmeye başladı....bilemedim kiCanim senin dongu kac gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?