- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
umudum kasim benimde ama nadil hesaplarim yum gunumu bilmiyorum 5 de tuvalete geldi peceteye ertesi gunude ve bugun sokuldum oluyorum suanda bugunden mi hesaplamam lazimCanım benim hayırlısı olsun inşallah ateşini ölçsene bi dijitalle? Benim ateş 36.3batım salı ama üzgün değilim kasımdan umutluyum
Söküldüysen evet canım ben ovulasyon testiyle takip edicem bu ayumudum kasim benimde ama nadil hesaplarim yum gunumu bilmiyorum 5 de tuvalete geldi peceteye ertesi gunude ve bugun sokuldum oluyorum suanda bugunden mi hesaplamam lazim
tesekkur ederım canım degerlendırelım barıBenim sevdiğim isimleri söyleyeyim sana canım, belki kafana yatanlar olur; Öykü, Doğa, Duygu, Pınar, Özge, Nehir, Didem...
rahis .!.:tesekkur ederım canım degerlendırelım barı
Hayirlisi buymus demek canim bende hamile kalmadan bir onceki ay adetim 35.gun gelmistiilk defa o kdr uzun dongum olmustu belki buda bir isarettirKızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
bu ayda kısmet degılmıs sanırım mevsımsel gecısten gecıktı ya da gec dollenmemı onda nasıl olur bılmıyorum bu deger daha sonra yukselırmı hıcbır fıkrım yok
Baksana bu kdrlikken ne cektiriyor banaOyyy kıyamam Elifime, bu kadarlıkken bile etkiliyo mu o derece yatmayı kalkmayı ya
İnsallah canim bu plan bana uyar :) eşim hemile kalirsam hediye almiycakmis o zaten hediyesini vermis oluyomus sperm gondererek :) allam yaaaaa :)blummm inş öyle bi planı vardır bebişinin
Hayirlisi olsun canim insallah bu gecikme diger ay icin umut olsun ve bebis gelsin bn sdndn cok emindim ama olmadi senin gogusler beni yaniltti :sKızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
bu ayda kısmet degılmıs sanırım mevsımsel gecısten gecıktı ya da gec dollenmemı onda nasıl olur bılmıyorum bu deger daha sonra yukselırmı hıcbır fıkrım yok
ooo çok orjinalİnsallah canim bu plan bana uyar :) eşim hemile kalirsam hediye almiycakmis o zaten hediyesini vermis oluyomus sperm gondererek :) allam yaaaaa :)
Onun ucretini dogduktan snra alicam insallh :)ooo çok orjinalama konaklama bedeli diye bişey de var sonuçta ama
benimki yürüme bandı alcakmış, kilo alıp yuvarlanmayayım diyeOnun ucretini dogduktan snra alicam insallh :)
sen içini ferah tut eğer zamanı geldiyse ne olursa olsun o sana gelecekçook sağol inşallah açılmıştır.. gerçi teki kapalı olsada gebelik şansı varmıs ama yinede üzülüyor insan doktor hala yaşın genç hallederiz diyor ama her ay aynı hüsranı yaşamak pek iç açıcı olmuyor
canım hoşgeldin...listenin tepesinde de yazdığım gibi aktif sohbet şartımız var...bizimle burda takılırsan belli bi süre sonra ben senden alırım bilgilerinibende varımmmm
8 aralık tahmini bat ım
ve buu 4.denemem
kız sen benden yuksek çımıssınKızlar tahlıl sonucum da degerım 1 cıktı eskı yptırdıgımda hep 0.01 cıkardı sanırım gelısme var
yokum evet artık kendimi görmek istemiyorum listede kuzum böylece batımı da devamlı görüp kurmayacağım kafamda
10. gün itibariyle olmadım hala kuzum pazartesi doktoruma gideceğimAyy hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel. Bu arada Mogami den haber var mı doktora gidecekti adet oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?