2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım benim hayırlısı olsun inşallah ateşini ölçsene bi dijitalle? Benim ateş 36.3 batım salı ama üzgün değilim kasımdan umutluyum
umudum kasim benimde ama nadil hesaplarim yum gunumu bilmiyorum 5 de tuvalete geldi peceteye ertesi gunude ve bugun sokuldum oluyorum suanda bugunden mi hesaplamam lazim

Hayirlisi buymus demek canim bende hamile kalmadan bir onceki ay adetim 35.gun gelmistiilk defa o kdr uzun dongum olmustu belki buda bir isarettir

Hayirlisi olsun canim insallah bu gecikme diger ay icin umut olsun ve bebis gelsin bn sdndn cok emindim ama olmadi senin gogusler beni yaniltti :s

elisa__ tatlım değerlerin aydan aya artacak önümüzdeki ay 2.0 biz birbirimizi bekliyoz bence inş aynı ayda güzel haberler veririz

sen içini ferah tut eğer zamanı geldiyse ne olursa olsun o sana gelecek

bende varımmmm
8 aralık tahmini bat ım
ve buu 4.denemem
canım hoşgeldin...listenin tepesinde de yazdığım gibi aktif sohbet şartımız var...bizimle burda takılırsan belli bi süre sonra ben senden alırım bilgilerini

BENIM BAT BELLI DIIL ASILAMA OLCAM o gune gore yazarım elisa__ canım naptın gelen gıden vr mı

kız sen benden yuksek çımıssın
hayırlısı canım ne dıyelım onumuzdekı aya bakıcaz

Kizlar cok fazla gazim var oyle salma falan yok ama kotuyum sancidan duramiyorum ve ayaklarim cok usuyor nede olurki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…