2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben hiç iyi değilim mogiş abartıyormuyum bilmiyorum ama mide bulantım baş d önmeletim oluyor adet oldum bu ay ama 6 gün olması gerekirken 4 gün sürdü doktor vitamiin ilaçları mide bulantısı yapıyor dedi ama aklıma herşey geliyor
iyi kuzum istanbul bronşitinden hallice sen nsaılsın

ilaçtandır kuzum sakın aklını bebek ihtimalleri ile doldurma

Hazirandan beri uğraşıyorum ama daha birşey yok bende polikistik over varmış geçen ay öğrendim bunu umudunu yetirmek üzereyim ana Rabbim ol derse neden olmasın
Canım benim Rabbim her şeyin en iyisini düşünmüş biz kulları için inşallah tez bi zamanda gebe kalırsın.Amin Amin Amin !!!!

İnşallah canm benim sen naslsn hamilelik nasıl gidiyor aslında iyi oldu seni gördüğüm sorum olacaktı
Iyı gıdıyo cok sukur canım bı sorun yok buyuyup kılo alıp gıdıyoruz bakalım Doktor kız dese de ben hala emın degılım renklı ultrasonu beklıyorum 3 hafta sonraya

Ay yerim ben onu ya maşallah bin kere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bencede emin olmadan hazırlık yapma zaten renkli ulrasyonda kesinleşiyor diye biliyorum ha bu arada arkadaşım hamile 9 haftalık ve kalp atışı duyamamş daha çok korkuyordu sence normalin sen kaçıncı hafta da duydum canm
Iyı gıdıyo cok sukur canım bı sorun yok buyuyup kılo alıp gıdıyoruz bakalım Doktor kız dese de ben hala emın degılım renklı ultrasonu beklıyorum 3 hafta sonraya

canım genel olarak 8. haftada duyulmaya baslarmıs ama duyulmazsada 12. haftaya kadar bekleyın derler. Bebeğinizin kap atışlarının en rahat duyulacağı dönemler, saptamalara göre 10 ve 12. ay diyebilirim.( buda bı alıntı :) ) zaten kotu bıse goruyolarsa kalbı atmıyo dıyıp ıncelemelere baslıyolar yanı canlımı degılmı falan dıe ama sorun gormuyolarsa bıse demıyolar. alttan muayene ıstıyolar daha net duyulurmus alttan muayenede arkadasından ıstedılermı bılmıyorum. gec dollenmeye baglı olarakta gec duyulabılıyormus. yanı kısıden kısıye degısıyo ben 6. haftamda duymustum 6+2 dım galıba.

Ay çok sağol canm obada bu yazdklarnı okutturacam doktor herşey normal demiş 1 hafta sonra gel duyarz inşallah demiş ama bizimki sabırsız yok altı haftalık duyulurmuş yani değişebilir bu insandan insana konuda anlıyorum aslında annelik duygusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…