2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

elisa__ cnm hayırlısı her şeyin umarım önümüzdeki ay bebişin gelir sakın üzme kendini olur mu :)

Kizlar merhaba biz dun bebeğimizin kalp atislarini duyduk (6+5 te karindan) 6+3te hicbir goremezken iki gün sonra herşey yolundaydi kahverengi akintim da geçti çok sukur bebegimiz bir haftada 6mm büyümüş kabus gibi gecen iki günün ardından Allahima çok şükür güzel haberler alabildik burada bana destek olan arkadaslarima da cçok tesekkur ediyorum özellikle elisa__ ve cemrem15 e

Insallah saglikla kucagina alirsin canim cok gecmis olsun

O gün bende sana yazmıştım görmemişsin demek ki.. o gün de cevap vermemiştin zaten canım...

He bugünn paaaarr , günleri şaştım ben
Çok güzel bir ateş umarım hiç düşmez benim de hep 36.7 ydi :)
Evet pazar benim esim isyerinde bende temizlik yapiyorum :) benim gecen ay 36.6 di ama adetten birgun once dustu bugun gaz sikismasi falan azaldi sanirim olmadi

Evet pazar benim esim isyerinde bende temizlik yapiyorum :) benim gecen ay 36.6 di ama adetten birgun once dustu bugun gaz sikismasi falan azaldi sanirim olmadi
Hmm.. bende yatıyorum mide bulantım bir tuhaf bugün... :)
Sabırla batini beklemekten başka çare yok...keşke tutup tutmadığını erkenden anlayabilsek ama maalesef... Umarım düşmez ateşin:)

Selam kislaarr umarim yerindedir keyiflet? Ben normalde 32 gunde bir adet goren biri olrak bugun 40. Gunumdeyim fakat ne hamileyim ne de adet belirtisi var... Allah sonumuzu hayir etsin ne diyim :)

Selam kislaarr umarim yerindedir keyiflet? Ben normalde 32 gunde bir adet goren biri olrak bugun 40. Gunumdeyim fakat ne hamileyim ne de adet belirtisi var... Allah sonumuzu hayir etsin ne diyim :)
Allahım nasipp ederse aralık ayı patlama yaşayacak bu gidisle...adeti geciken gecikene...

Selam kızlar nasılsınız ? Bu gün benim ovulasyon günüm test yapdım 2 çizgi çıkdı bu günlerde yoğun çalışmadayız inşallah bu defa bebeğin süpriz yapar.
Kızlar ben soğuklamaya karşı iğne başlatdım 2 gündür 15 gün devam edicek olurda gebe kalırsam bunun bebeğe ziyanı olurmu??

5 gün önce kanda negatif çıktı dün sabahta idrar yaptım yine negatifti canım...bu arada sende kimyasal geçirdin sanırım rabbim sağlıklı bi gebelik nasip etsin tez zamanda canım
Evet cnm kimyasal gecirdim bugun iki kocaman parca dustu birini aldim inceledim plasenta parcasi gibi boyle olan varmi burda kimyasal yasayan simdi onumuzdeki ay ben devam edicem calismaya bi sakincasi olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…