Başka testim yok yarın adet olmazsam yeniden Yaparım canımneden bir tane daha yapmiyorsun ama sabah ilk idrarla yap varsa cikar zaten bide kan verdinmi?
Inşallah olumlu olur cnm yarın kan versen daha bi net sonuç alırdın :)Kızlar günaydın dün gece yaptığım hcg testte bugün silik çizgi varönemsemesem lazım biliyorum ama var ne yapıyım
canım hadı hayırlısı ılk yaptıgında yokmuydu cızgıKızlar günaydın dün gece yaptığım hcg testte bugün silik çizgi varönemsemesem lazım biliyorum ama var ne yapıyım
Insallah saglikla kucagina alirsin canim cok gecmis olsunKizlar merhaba biz dun bebeğimizin kalp atislarini duyduk (6+5 te karindan) 6+3te hicbir goremezken iki gün sonra herşey yolundaydi kahverengi akintim da geçti çok sukur bebegimiz bir haftada 6mm büyümüş kabus gibi gecen iki günün ardından Allahima çok şükür güzel haberler alabildik burada bana destek olan arkadaslarima da cçok tesekkur ediyorum özellikleelisa__ ve cemrem15 e
O gün bende sana yazmıştımKizlar merhaba biz dun bebeğimizin kalp atislarini duyduk (6+5 te karindan) 6+3te hicbir goremezken iki gün sonra herşey yolundaydi kahverengi akintim da geçti çok sukur bebegimiz bir haftada 6mm büyümüş kabus gibi gecen iki günün ardından Allahima çok şükür güzel haberler alabildik burada bana destek olan arkadaslarima da cçok tesekkur ediyorum özellikleelisa__ ve cemrem15 e
Bencede bebegim neden kimse yokBugün niye kimseciiik yokkk
He bugünn paaaarr , günleri şaştım benBencede bebegim neden kimse yokcanim biun atesim 36.8 olmustu
O gün bende sana yazmıştımgörmemişsin demek ki.. o gün de cevap vermemiştin zaten canım...
Evet pazar benim esim isyerinde bende temizlik yapiyorum :) benim gecen ay 36.6 di ama adetten birgun once dustu bugun gaz sikismasi falan azaldi sanirim olmadiHe bugünn paaaarr , günleri şaştım ben
Çok güzel bir ateş umarım hiç düşmezbenim de hep 36.7 ydi :)
Hmm.. bende yatıyorum mide bulantım bir tuhaf bugün... :)Evet pazar benim esim isyerinde bende temizlik yapiyorum :) benim gecen ay 36.6 di ama adetten birgun once dustu bugun gaz sikismasi falan azaldi sanirim olmadi
Saol canm dikkat et kendineHmm.. bende yatıyorum mide bulantım bir tuhaf bugün... :)
Sabırla batini beklemekten başka çare yok...keşke tutup tutmadığını erkenden anlayabilsek ama maalesef... Umarım düşmez ateşin:)
Allahım nasipp ederse aralık ayı patlama yaşayacak bu gidisle...adeti geciken gecikene...Selam kislaarr umarim yerindedir keyiflet? Ben normalde 32 gunde bir adet goren biri olrak bugun 40. Gunumdeyim fakat ne hamileyim ne de adet belirtisi var... Allah sonumuzu hayir etsin ne diyim :)
hadi insallah canim.. Genelde oyle derler degil mi. Yani bi ay geckirse adet diger Ay cabuk hamile kalinir diye.. :)Allah nasipp ederse aralık ayı patlama yaşayacak bu gidisle...adeti geciken gecikene...
Evet cnm kimyasal gecirdim bugun iki kocaman parca dustu birini aldim inceledim plasenta parcasi gibi boyle olan varmi burda kimyasal yasayan simdi onumuzdeki ay ben devam edicem calismaya bi sakincasi olur mu acaba5 gün önce kanda negatif çıktı dün sabahta idrar yaptım yine negatifti canım...bu arada sende kimyasal geçirdin sanırım rabbim sağlıklı bi gebelik nasip etsin tez zamanda canım
Elisa negatif mi cikmiselisa__ kuzum kan negatif çıkmış umuyorum hayırlı ve doğru zamanda gelir minik sıpan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?