- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.196
- 798
öle canım ınsan merak edıyo ama doktor normal dedıyse sorun yoktur ınsallah sonucta kalp herseyı ınsanın eger calısmasa cocukta gelısmezdı ama cocukta sorun yoksa demekkı gec duyulcakAy çok sağol canm obada bu yazdklarnı okutturacam doktor herşey normal demiş 1 hafta sonra gel duyarz inşallah demiş ama bizimki sabırsız yok altı haftalık duyulurmuş yani değişebilir bu insandan insana konuda anlıyorum aslında annelik duygusu
İnşallah güzel şeyler söyleryok yanlış hesaplamadım canım bi önceki adetim 2 ekimdi ve 28. gün adet olan biriyim dolayısıyla 29 una denk geliyordu batım...valla kanda çıkmayan gebeliklere ben şaşkınlıkla bakıyorum Allahın işi işte...pazartesi soner ne diyecek bakalım
hayirlisi olsun canim nasil rahat edeceksen oyle olsun:):)yokum evet artık kendimi görmek istemiyorum listede kuzum böylece batımı da devamlı görüp kurmayacağım kafamda
ins ALLAH dusmez canim bat ne zaman?Kizlar atssim bugun 36.8 olmustu insallah dusmez
gunaydin canim dun yaptin cizgi bugunmi cikti?Kızlar günaydın dün gece yaptığım hcg testte bugün silik çizgi varönemsemesem lazım biliyorum ama var ne yapıyım
Evet dün testte bi şey çıkmadı bugün silik var barizgunaydin canim dun yaptin cizgi bugunmi cikti?
canim ins ALLAH vardir ama varsa yaptiginda cikmasi lazimEvet dün testte bi şey çıkmadı bugün silik var bariz
neden bir tane daha yapmiyorsun ama sabah ilk idrarla yap varsa cikar zaten bide kan verdinmi?Evet dün testte bi şey çıkmadı bugün silik var bariz
eyvahlar olsun benimki de her ay daha erken gelmeye başladı.Benden hiç umut yok o zaman
InsaAllahh gelmistir bebisin:)
Him anladim canim insallah adet degilde bebis yapiyordur sanciyi bende adet olunca cok sanvim olur igne yaptirinca rahatlarimCanım benim dün adet döneminde olan sancılar oldu bende belim ağrıyordu bunun için iyi değildim.
Benim 20 kasimdi ama yumurtam bu ay erken catladi 3 unde catladi cok kotu gaz problemim var onla ugrasiyorumins ALLAH dusmez canim bat ne zaman?
Kızlar günaydın dün gece yaptığım hcg testte bugün silik çizgi varönemsemesem lazım biliyorum ama var ne yapıyım
Evet yeniden yapacağım yarın bende sağlıklı bulmuyorum bakalım yarına kadar adet olmazsam yeniden Yaparım tospam :)Kuzum dün yaptığın test bugün mü silik çizgi göstermiş? Ne yazık ki o kadar zaman geçince çizgi belirmesi sağlıklı bi sonuç göstergesi değil. Tekrar yap bakalım bugün bi tatlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?