2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

öle canım ınsan merak edıyo ama doktor normal dedıyse sorun yoktur ınsallah sonucta kalp herseyı ınsanın eger calısmasa cocukta gelısmezdı ama cocukta sorun yoksa demekkı gec duyulcak Aynı cınsıyet gıbı arkadasım 12+3 ken ogrendı ben 17. haftamda ogrendım gostermedı bı turlu bı arkadasım 26. haftasında anca ogrenmıstı gostermeyınce gostermıyo :) ınsallah bıse yoktur canım benım doktor normal dedıyse sorun etmesın kendıne uzmesın bebısı de

İnşallah güzel şeyler söyler

bana sorduysan iki kizim varkucugu 11 büyüğü 15 yasinda simdi rabbim nasip ederse üçüncüyu istiyoruz kısmet olursa sen ne durumdayiz

Kızlar günaydın dün gece yaptığım hcg testte bugün silik çizgi var önemsemesem lazım biliyorum ama var ne yapıyım

eyvahlar olsun benimki de her ay daha erken gelmeye başladı.Benden hiç umut yok o zaman

Yok canım, belli olmaz o işler. Bizim bahsettiğimiz şey tesadüf de olabilir, bilimsel bi şey değil. Yani henüz değil, bilmiyoruz :)

Canım benim dün adet döneminde olan sancılar oldu bende belim ağrıyordu bunun için iyi değildim.
Him anladim canim insallah adet degilde bebis yapiyordur sanciyi bende adet olunca cok sanvim olur igne yaptirinca rahatlarim

Kızlar günaydın dün gece yaptığım hcg testte bugün silik çizgi var önemsemesem lazım biliyorum ama var ne yapıyım

Kuzum dün yaptığın test bugün mü silik çizgi göstermiş? Ne yazık ki o kadar zaman geçince çizgi belirmesi sağlıklı bi sonuç göstergesi değil. Tekrar yap bakalım bugün bi tatlış.

Kuzum dün yaptığın test bugün mü silik çizgi göstermiş? Ne yazık ki o kadar zaman geçince çizgi belirmesi sağlıklı bi sonuç göstergesi değil. Tekrar yap bakalım bugün bi tatlış.
Evet yeniden yapacağım yarın bende sağlıklı bulmuyorum bakalım yarına kadar adet olmazsam yeniden Yaparım tospam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…