- 30 Ekim 2013
- 20.587
- 57.197
- 798
1.0 cikmis canimElisa negatif mi cikmis
İnşallah canım benimde hamileliğimde hep 36.9lardaydı ateşim bence ateş adetten önceki ilk ciddi belirtilerden ama sonum kürtaj oldu ne diyeyim buna da şükürKizlar atssim bugun 36.8 olmustu insallah dusmez
Ayyy umarim benimki gibi olmamistir onunki1.0 cikmis canim
Bi arkimda oyle oldu bir ay cok gecikti bi sonraki ay hamile kaldi dr demis vucut gebelige hazirlaniyor diyehadi insallah canim.. Genelde oyle derler degil mi. Yani bi ay geckirse adet diger Ay cabuk hamile kalinir diye.. :)
Gecmis olsun canim arkadasimİnşallah canım benimde hamileliğimde hep 36.9lardaydı ateşim bence ateş adetten önceki ilk ciddi belirtilerden ama sonum kürtaj oldu ne diyeyim buna da şükür
Henuz adet olmadi diye biliyorum kuzumAyyy umarim benimki gibi olmamistir onunki
o zaman değildir bugun benden ıkı buyuk parca geldı ınsallah atılır hemen de engel olmaz banaHenuz adet olmadi diye biliyorum kuzum
Benimde ekimde tedavi oldum 4 yumurtam olmustu benimde cok fazla kanamam oldu ve hep pihti attim.kimyasalmi dedim ama tabi cvp bulamadim ? Acaba kimyasalmi yasadino zaman değildir bugun benden ıkı buyuk parca geldı ınsallah atılır hemen de engel olmaz bana
yha bende yaratacagını dusunmuyorum belım kopuyodu sabahtan berı o parcalar dusunce rahatladım benımkı pıhtı dııl cnm daha önce ıkı dusuk yaptım buyuktuler bılıyorum parcaların nasıl oldugunu aynı onlar gıbıydı plasenta gıbı bole avucumun içi kadar bir zar fotosunu koyarım ama mıdesı bulanan olur hamıleler var bebek parcası yanı ben emınım herneyse oldu gectı ınsallah aşılamamı ngellemezBenimde ekimde tedavi oldum 4 yumurtam olmustu benimde cok fazla kanamam oldu ve hep pihti attim.kimyasalmi dedim ama tabi cvp bulamadim ? Acaba kimyasalmi yasadinbence sorun yaratmaz daha iyi icimizi temizlemisiz :)
Kendimden tecrübeliyim canimmm:)hadi insallah canim.. Genelde oyle derler degil mi. Yani bi ay geckirse adet diger Ay cabuk hamile kalinir diye.. :)
Aaa cok enrlteresan ya belki dedigin gibidir bende dokt ara yaa git bir gorus anlar heralde insallah enellemez dusunme oyleyha bende yaratacagını dusunmuyorum belım kopuyodu sabahtan berı o parcalar dusunce rahatladım benımkı pıhtı dııl cnm daha önce ıkı dusuk yaptım buyuktuler bılıyorum parcaların nasıl oldugunu aynı onlar gıbıydı plasenta gıbı bole avucumun içi kadar bir zar fotosunu koyarım ama mıdesı bulanan olur hamıleler var bebek parcası yanı ben emınım herneyse oldu gectı ınsallah aşılamamı ngellemez
yarın gıdıcem bılmıom daha once de bı kere daha gecırdım kımyasal acaba bende pıhtılasma sorunu falan mı var anlamadım 2 oldu bu olmaz heralde yhaa cunku ılk kımyasal gebelıgımın ardından iğnelı tedavıye devam etmıstı drum baktı temız dedı kullandım iğneleri menogon kullanmıstım aşılama ıgnesı odaAaa cok enrlteresan ya belki dedigin gibidir bende dokt ara yaa git bir gorus anlar heralde insallah enellemez dusunme oyle
Insallah iyu sonuclar alirsin canim valla benimde kafam karisiyor bebek dedigim gunden beri her ay farkli biseyle karsilasiyorum :)yarın gıdıcem bılmıom daha once de bı kere daha gecırdım kımyasal acaba bende pıhtılasma sorunu falan mı var anlamadım 2 oldu bu olmaz heralde yhaa cunku ılk kımyasal gebelıgımın ardından iğnelı tedavıye devam etmıstı drum baktı temız dedı kullandım iğneleri menogon kullanmıstım aşılama ıgnesı oda
Datisi basmiza artik tez zamanda insallahKendimden tecrübeliyim canimmm:)
Slm arkadaslar bende 6 aylik evliyim ve hamile kalmak istiyorum ugrasiyorum olmuyor ins en kisa zamanda olur allah herkeze nasip etsin
İstekleri liste yapıp vereyım bari :)benimki yürüme bandı alcakmış, kilo alıp yuvarlanmayayım diyehamişlik hediyesi olaraktan isteyin valla kızlar kolay mı onu taşımak yani onun da çocuğuuuu blummm depozito iste
İnsallah kuzucum senın kırmızılar neden böyle oldu bi dr gitte haber ver bizedehayırlısı olsun balım dilerim hediyen gelir doğumgününde en güzel hediye hemde
bu ay benım kabahatım oldu bende progesteron eksıklıgı var dıger gebelıklerımde kullanıyordum bu ay kullanmadım saglıklıysa kendı tutunur dedım kullanmalıydım aslında ama hayırlısı yhaa napalımInsallah iyu sonuclar alirsin canim valla benimde kafam karisiyor bebek dedigim gunden beri her ay farkli biseyle karsilasiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?