2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hadi insallah canim.. Genelde oyle derler degil mi. Yani bi ay geckirse adet diger Ay cabuk hamile kalinir diye.. :)
Bi arkimda oyle oldu bir ay cok gecikti bi sonraki ay hamile kaldi dr demis vucut gebelige hazirlaniyor diye

Slm arkadaslar bende 6 aylik evliyim ve hamile kalmak istiyorum ugrasiyorum olmuyor ins en kisa zamanda olur allah herkeze nasip etsin

İnşallah canım benimde hamileliğimde hep 36.9lardaydı ateşim bence ateş adetten önceki ilk ciddi belirtilerden ama sonum kürtaj oldu ne diyeyim buna da şükür
Gecmis olsun canim arkadasim Allah ez vakitte saglikli evlatlar versin hepimize aksam oluca gaz sancim artiyor gunduz daha iyiyim ama aksam feci sanci oluyor bakalim sonuc ne olacak

o zaman değildir bugun benden ıkı buyuk parca geldı ınsallah atılır hemen de engel olmaz bana
Benimde ekimde tedavi oldum 4 yumurtam olmustu benimde cok fazla kanamam oldu ve hep pihti attim.kimyasalmi dedim ama tabi cvp bulamadim ? Acaba kimyasalmi yasadin bence sorun yaratmaz daha iyi icimizi temizlemisiz :)

Benimde ekimde tedavi oldum 4 yumurtam olmustu benimde cok fazla kanamam oldu ve hep pihti attim.kimyasalmi dedim ama tabi cvp bulamadim ? Acaba kimyasalmi yasadin bence sorun yaratmaz daha iyi icimizi temizlemisiz :)
yha bende yaratacagını dusunmuyorum belım kopuyodu sabahtan berı o parcalar dusunce rahatladım benımkı pıhtı dııl cnm daha önce ıkı dusuk yaptım buyuktuler bılıyorum parcaların nasıl oldugunu aynı onlar gıbıydı plasenta gıbı bole avucumun içi kadar bir zar fotosunu koyarım ama mıdesı bulanan olur hamıleler var bebek parcası yanı ben emınım herneyse oldu gectı ınsallah aşılamamı ngellemez

Aaa cok enrlteresan ya belki dedigin gibidir bende dokt ara yaa git bir gorus anlar heralde insallah enellemez dusunme oyle

Aaa cok enrlteresan ya belki dedigin gibidir bende dokt ara yaa git bir gorus anlar heralde insallah enellemez dusunme oyle
yarın gıdıcem bılmıom daha once de bı kere daha gecırdım kımyasal acaba bende pıhtılasma sorunu falan mı var anlamadım 2 oldu bu olmaz heralde yhaa cunku ılk kımyasal gebelıgımın ardından iğnelı tedavıye devam etmıstı drum baktı temız dedı kullandım iğneleri menogon kullanmıstım aşılama ıgnesı oda

Insallah iyu sonuclar alirsin canim valla benimde kafam karisiyor bebek dedigim gunden beri her ay farkli biseyle karsilasiyorum :)

benimki yürüme bandı alcakmış, kilo alıp yuvarlanmayayım diye hamişlik hediyesi olaraktan isteyin valla kızlar kolay mı onu taşımak yani onun da çocuğuuuu blummm depozito iste
İstekleri liste yapıp vereyım bari :)

Insallah iyu sonuclar alirsin canim valla benimde kafam karisiyor bebek dedigim gunden beri her ay farkli biseyle karsilasiyorum :)
bu ay benım kabahatım oldu bende progesteron eksıklıgı var dıger gebelıklerımde kullanıyordum bu ay kullanmadım saglıklıysa kendı tutunur dedım kullanmalıydım aslında ama hayırlısı yhaa napalım

kızlarr ben bı garıp oldum bugun yhaa degısık bı mutluluk oldu bazı endıselerım vardı asılama ıcın acaba tuplerım açıkmı dıye kımyasal da gebelık oldu bır kaç gun de olsa ıkı can tasıdım ayy bana ne oluyo ıyımıyım acaba ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…