ay canım benide öyleydi geçen ay gören görene bende resmen hamiş havasına girmştm olmadı nasip bakalm bu ay nolcak inşallah sennki hayra bebeğe çıksınKizlar cevremdekiler beni ruyalarind hamis olrak goruyo buun bi ark falimda sen ciktin hamis olarak diyo her yerde ben hamisi ama gercekte yok bebisssssss
Hauirlisi ablacim bekleyip gorcez
Hayırlısı bakalım tatlım dur bakalım daha 2 gün var inşallah ummadığın anda gelir bebişin benim de çok umudum yok ama umutsuz da olmaz bu işler :)Yok cnm catlatma ignesi vuruldum ama calısma pek olmadı ondan yani
Canım benim minigin nasıl sen nasılsın inşallah da iyisinizdir onun mis kokusunu yerim ben doya doya op benim minigini kurban olsun ayşe teyzesi onaayyy ne guzel duygular bunlar canım darısı kalp sesını duymaya ınsallahh
Artk hayrlısını dilemekten başka yapck bisi yok rabbim en güzelini biliyordur muhakkak ins bi gün bizimde bebislerimiz gelcek bizde kesesini görmek icin kalp atısını duymak icin pıtpıtları hissetmek icin gün saycaz beraberHayırlısı bakalım tatlım dur bakalım daha 2 gün var inşallah ummadığın anda gelir bebişin benim de çok umudum yok ama umutsuz da olmaz bu işler :)
Canım benim inşallah olacak ve duyacaksin miniginin kalp atışını günden güne büyüyüp kucağına aldığını günüde göreceksin dualarım seninle ..İnşallah rabbimiz ol desin inşallahArtk hayrlısını dilemekten başka yapck bisi yok rabbim en güzelini biliyordur muhakkak ins bi gün bizimde bebislerimiz gelcek bizde kesesini görmek icin kalp atısını duymak icin pıtpıtları hissetmek icin gün saycaz beraber
Minik iyidi ama uyumuyo bu aralar. Sutum zaten az cok zor emiyo. Sag gogsumu neredyse hic emmiyo. Direk aglamaya başliyo. Bide emsede mamada icse aninda kusuyo agiz dolusu.agzndan burnundan geliyo yaCanım benim minigin nasıl sen nasılsın inşallah da iyisinizdir onun mis kokusunu yerim ben doya doya op benim minigini kurban olsun ayşe teyzesi ona
MErhaba canım... hayırlısı olsun... keseyi de görmüşsünüz...Selam kızlar ben bu sabah dra gittim devlet hastanesi ne.. karindann bakti kese gözüktü, 4 hafta dedi 11 mm mis, internet hesabi ile dr unki turmuyo mu birbirini yoksa benmki mi oyle oldu? Haftaua kalp atışı icin gel dedi 8 tup kan idrar vs nihayet :)
Sağol canım darısı tüm isteyenler e inşallah :)MErhaba canım... hayırlısı olsun... keseyi de görmüşsünüz...
Rabbim büyüdüğü kocaman bir yawru olduğunu da göstersin inşaAllah...
Canim benmde komsum her gun suya okuyo ve iciyoruz kurtajdn snra ne olduysa oldu tik yok bakalim bu ay dr gidicm esimde gidick hayirlisi olsn hakkimzdaHeee yaaa amma nazli ciktilar hayirli zamanda gelecek kuzum insallah meryem sureli hurmayi bir denesene tatlim sizinde bildigim kadariyla belli bir sebebiniz yok ben hamile kaldigim ay annanem sohbet arkadaslarina umreden gelen 41 kisiye 41 hurma okuttu ve esimle yedik Allahimda ol dedi sukurler olsun :)
Betimmm kesenii gormussunz hayirli olsunSağol canım darısı tüm isteyenler e inşallah :)
İnşallah canım benim ya inşallah göreceğiz duyacağız kucağımıza alıp koklayacağı z sadece biraz zaman ve sabıra ihtiyacımız var bizim sınavımız da böyleymiş ne yapalım deneme sayın senin de benim ki gibi fazla o yüzden bu kadar umutsuzsun biliyorum kolay değil ama umudunu hiç kaybetme ben inanıyorum kuru ağaçlara can veren rabbim birgün bize de can verecek sadece moral sabır duaArtk hayrlısını dilemekten başka yapck bisi yok rabbim en güzelini biliyordur muhakkak ins bi gün bizimde bebislerimiz gelcek bizde kesesini görmek icin kalp atısını duymak icin pıtpıtları hissetmek icin gün saycaz beraber
Kuzucum gözün aydın maşallah miniğine inşallah pıt pıtlarını da duyarsın en yakın zamanda :)Selam kızlar ben bu sabah dra gittim devlet hastanesi ne.. karindann bakti kese gözüktü, 4 hafta dedi 11 mm mis, internet hesabi ile dr unki turmuyo mu birbirini yoksa benmki mi oyle oldu? Haftaua kalp atışı icin gel dedi 8 tup kan idrar vs nihayet :)
Aynen cnm bizim imtihanımızda buymuş demekki Allah bizi daha kötü imtihanlardan korusun bnm en büyük moralim sizlersinizİnşallah canım benim ya inşallah göreceğiz duyacağız kucağımıza alıp koklayacağı z sadece biraz zaman ve sabıra ihtiyacımız var bizim sınavımız da böyleymiş ne yapalım deneme sayın senin de benim ki gibi fazla o yüzden bu kadar umutsuzsun biliyorum kolay değil ama umudunu hiç kaybetme ben inanıyorum kuru ağaçlara can veren rabbim birgün bize de can verecek sadece moral sabır dua
Amin kuzucum aynı şekilde sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum bu konu öyle bir konu ki en yakınınla bile paylaşamıyorsu n ama burası bana çok iyi geliyor en azından yalnız olmadığımı benim gibi bi sürü insanın olduğunu biliyorum her hamiş haberiyle mutlu olup umutlanıyorum inanıyorum ki bir gün bizim de yüzümüz gülecekAynen cnm bizim imtihanımızda buymuş demekki Allah bizi daha kötü imtihanlardan korusun bnm en büyük moralim sizlersiniz
Merhaba canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik :)merhaba kızlar nasılsınızzz ??
Gözün aydın canım, darısı kalp atışına inşallah :)Selam kızlar ben bu sabah dra gittim devlet hastanesi ne.. karindann bakti kese gözüktü, 4 hafta dedi 11 mm mis, internet hesabi ile dr unki turmuyo mu birbirini yoksa benmki mi oyle oldu? Haftaua kalp atışı icin gel dedi 8 tup kan idrar vs nihayet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?