canım valla bulantı kusma tiksinmeyle yaşayıp gidiyoruz :) aman o iyi olsunda ben kusayım öenmli değil.hamileliğin doğasında var bu tek yaşayan ben değilim diye tenkin ediyorum kendimi :) geçer inş 2 3 haftaya.Merhaba canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik :)
Olsun kuzucum ya o bulantılar bebişin in seninle olduğunun işareti o iyi olsun da :) geçer inşallah :) peki kilo verdin micanım valla bulantı kusma tiksinmeyle yaşayıp gidiyoruz :) aman o iyi olsunda ben kusayım öenmli değil.hamileliğin doğasında var bu tek yaşayan ben değilim diye tenkin ediyorum kendimi :) geçer inş 2 3 haftaya.
olacak insallah benimde ole olmustu ilk hamileligim kolaydi ikincisi esimin problemi yuzunden zorladi ama sukurler olsunn ayy hadi insallahh gelsin miniginde dr gerek kalmaz canim benimCanim benmde komsum her gun suya okuyo ve iciyoruz kurtajdn snra ne olduysa oldu tik yok bakalim bu ay dr gidicm esimde gidick hayirlisi olsn hakkimzda
Ayyy hadi hayirlisi kuzum gormussun keseni sukur kan testlerini bende ole yaptirmistim bu aralar cokk yemek ye sonra bulantilar basliyo :) tutmuyo benimde 1 2 gun oynuyo oda yumurtlamayla alakaliymis sende kac fark ciktiki canimmmSelam kızlar ben bu sabah dra gittim devlet hastanesi ne.. karindann bakti kese gözüktü, 4 hafta dedi 11 mm mis, internet hesabi ile dr unki turmuyo mu birbirini yoksa benmki mi oyle oldu? Haftaua kalp atışı icin gel dedi 8 tup kan idrar vs nihayet :)
Canım netten bakinca 5+4 de 4+1 dedi fazla bi fark degil mi bi de 11mm dedi 4 hafta için fazla buyuk degil mi ? Ya da 11 mm iken kalp atisi duyulmaz miydi :) sorular sorular :)Ayyy hadi hayirlisi kuzum gormussun keseni sukur kan testlerini bende ole yaptirmistim bu aralar cokk yemek ye sonra bulantilar basliyo :) tutmuyo benimde 1 2 gun oynuyo oda yumurtlamayla alakaliymis sende kac fark ciktiki canimmm
hayir bi yanlisi var cunku benim 12.5 mm di 5+0 dim sen kendi ozel dr git canim olabiliyor bazen oyle gerilikler gec dollenmeyle alakali diyolar onemli olan saglikli buyusun minnosss ..... Sen kendi dr cuma yada c.tesi randevu al kuzum bence ben bile yarin baska bi dr gidicem onceden dusugum oldugu icim esimde panik bende endiseliyiz ondan sende ihmal etme ama stressiz kontrollerini yap okey tatlimCanım netten bakinca 5+4 de 4+1 dedi fazla bi fark degil mi bi de 11mm dedi 4 hafta için fazla buyuk degil mi ? Ya da 11 mm iken kalp atisi duyulmaz miydi :) sorular sorular :)
Evet canim 11 mm benim hafta hesabimla uyumlu ama onunkiyle degil canm dr arastiriyorum hala gidcem en yakin zamanda zaten bugun oyle bi gidesim geldi bu kadin bana yumurta takibi falan yapan dr.. O zaman 11mm ken kesenin icinin bos olmasi normal mi ki poff..hayir bi yanlisi var cunku benim 12.5 mm di 5+0 dim sen kendi ozel dr git canim olabiliyor bazen oyle gerilikler gec dollenmeyle alakali diyolar onemli olan saglikli buyusun minnosss ..... Sen kendi dr cuma yada c.tesi randevu al kuzum bence ben bile yarin baska bi dr gidicem onceden dusugum oldugu icim esimde panik bende endiseliyiz ondan sende ihmal etme ama stressiz kontrollerini yap okey tatlim
oyy canm cok sevindim nihayet görmüşsün keseyi:) 11mm olan kese daha içinde bebek var ama mikroskobik ancak yolk sac görünür o da varsa tamam zaten bir iki haftaya bebişin kalp atışı ancak duylur 8. haftada doktor, 10. haftada da ben duymuştum minnağın kalbini:)..Canım netten bakinca 5+4 de 4+1 dedi fazla bi fark degil mi bi de 11mm dedi 4 hafta için fazla buyuk degil mi ? Ya da 11 mm iken kalp atisi duyulmaz miydi :) sorular sorular :)
canim ben normalde gumushanedeyim ama trabzonda daha fazla dr imkanim var simdilik hersey yolunda diyo bura daki dr ama iste yeni bi dr denemek lazim :) evet evet gozukmuyo sen dert etme birdahakine gozukecek emin ol ve devletteki ultrasyonlar pek cici diil :)Evet canim 11 mm benim hafta hesabimla uyumlu ama onunkiyle degil canm dr arastiriyorum hala gidcem en yakin zamanda zaten bugun oyle bi gidesim geldi bu kadin bana yumurta takibi falan yapan dr.. O zaman 11mm ken kesenin icinin bos olmasi normal mi ki poff..
Sen hamgi şehirde idin inşallah bulurruz iyi bi dr
Canim buyuk ihtimal gec dollenme olmustur benimde senin gbiydi 9 gun fark vardi simdi 5 gune indi.11mm bebegin boyu degil kesenin boyu bebegi daha goremessin 15-20 mm den sonra gorunur.ben kalp atisini 6+1 de gormustum.sorular sorular cevabi hep sabir bekliycez mecbur sen icini rahat tut.Canım netten bakinca 5+4 de 4+1 dedi fazla bi fark degil mi bi de 11mm dedi 4 hafta için fazla buyuk degil mi ? Ya da 11 mm iken kalp atisi duyulmaz miydi :) sorular sorular :)
Canimm icime su serptin sagol :)oyy canm cok sevindim nihayet görmüşsün keseyi:) 11mm olan kese daha içinde bebek var ama mikroskobik ancak yolk sac görünür o da varsa tamam zaten bir iki haftaya bebişin kalp atışı ancak duylur 8. haftada doktor, 10. haftada da ben duymuştum minnağın kalbini:)..
Kuzum gec değil bence çünkü yumurtlamanin 8.gunu cikmisti testte kanndegerleri de hep onde gitti hatta, bence kadinin kafasi karisti 5 yerine dort dedi :) evet beklemek tek çözüm rahatim ama yine de dusunuyo insan :)Canim buyuk ihtimal gec dollenme olmustur benimde senin gbiydi 9 gun fark vardi simdi 5 gune indi.11mm bebegin boyu degil kesenin boyu bebegi daha goremessin 15-20 mm den sonra gorunur.ben kalp atisini 6+1 de gormustum.sorular sorular cevabi hep sabir bekliycez mecbur sen icini rahat tut.
Sen epey ilerlemesissin canım cinsiyet ne oldu?Canim buyuk ihtimal gec dollenme olmustur benimde senin gbiydi 9 gun fark vardi simdi 5 gune indi.11mm bebegin boyu degil kesenin boyu bebegi daha goremessin 15-20 mm den sonra gorunur.ben kalp atisini 6+1 de gormustum.sorular sorular cevabi hep sabir bekliycez mecbur sen icini rahat tut.
Canim usg ciktisi verdiyse GA ve GS nin karşisinda ne yaziyorsa o dur.bu zamanlarda kisiye gore ve usg ye degisebiliyor insallah bebisini de pit pitlarinida gorursun.zaman cabucak geciyor haftaya 4.ay doluyor cinsiyeti de insallah haftaya ogrenicem ciciler almak istiyorum.Kuzum gec değil bence çünkü yumurtlamanin 8.gunu cikmisti testte kanndegerleri de hep onde gitti hatta, bence kadinin kafasi karisti 5 yerine dort dedi :) evet beklemek tek çözüm rahatim ama yine de dusunuyo insan :)
Cikti var bakayım hemen.. gec mi söylüyorlar orda burda olsan ogrenmistin hemen :) valla yaa ne cabuk gecmis icine dogan ne ?Canim usg ciktisi verdiyse GA ve GS nin karşisinda ne yaziyorsa o dur.bu zamanlarda kisiye gore ve usg ye degisebiliyor insallah bebisini de pit pitlarinida gorursun.zaman cabucak geciyor haftaya 4.ay doluyor cinsiyeti de insallah haftaya ogrenicem ciciler almak istiyorum.
Canım allah kolaylık versin bilirim çok zor allahım bide benimkiler gazlı bebekti sabaha kadar evde geziyorduk ...canım incir te bol bol kurusu fark etmez sütun bol olur düşünsene yaprağını koparinca sut akiyor inşallah olur sütun dene sen bi .canım minigini çok oluyorumMinik iyidi ama uyumuyo bu aralar. Sutum zaten az cok zor emiyo. Sag gogsumu neredyse hic emmiyo. Direk aglamaya başliyo. Bide emsede mamada icse aninda kusuyo agiz dolusu.agzndan burnundan geliyo ya
Canım bende eklermisin 27 mayis 11.deneme :) hayırlısı allahtanNİSAN BAT
rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
bebek isdeyen biri......>13 Nisan..................>44. Deneme.........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>
ruya hayal ...............>21 Nisan...................>5. Deneme..............>
arsinli......................>22 Nisan..................>12. Deneme..............>
pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme
MAYIS BAT
shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?