2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

NİSAN BAT

rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
bebek isdeyen biri......>13 Nisan..................>44. Deneme.........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>

ruya hayal ...............>21 Nisan...................>5. Deneme..............>
arsinli......................>22 Nisan..................>12. Deneme..............>
pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme

MAYIS BAT

shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Cikti var bakayım hemen.. gec mi söylüyorlar orda burda olsan ogrenmistin hemen :) valla yaa ne cabuk gecmis icine dogan ne ?
Ikili test icin baska yere gitmistik ordaki doktor gicik cikti soylemedi benim doktorum olsa soylerdi haftaya insallah ogrenicem.

canımm benıde eklermemısmmm 4.deneme mayıs 8 bat

Hamile kalmak istemiyordum ama hamile olma ihtimalim var

cok mu cok sacma bi cumle oldu

Hayır cümlen saçma değil gayet anlaşılır ama hepimiz uzunnn sürelerdir çocuk aşkıyla tutuşurken hali hazırda grubun da adı Hamile kalmak isteyenler iken keşke bı paylaşımı buraya yapmasaydın yada İstemiyordum kısmını hiç yazmasaydın yanlış anlama niyetim seni kırmak değil ama paylaşımları okuduysan hepimiz maddi manevi tükenip psikolojik olarak yıpranıyoruz oyüzden cevap yazma gereği hissettim 2 yıldır uğraşan biri olarak (

Cok haklısın sacma ötesi, dalga geciyo olmali. . Nasilsin kuzum durunlar nasıl

Sana katılıyorm bizimle dalga gecer gibi

Neden dalga geçeyim ki. Bence siz önyargılı yaklaştınız. konu başlığı hamile kalmak isteyenler evet.. ama yorumları okumadım yani tedavi süreçlerinizi vs bilmiyorum. Dedigim gibi bu duruma hazır olmadığım için aklıma geleni yaziverdim. Yani kimsenin yarasına tuz basmak gibi bi düşünceyle yazmadım öyle anlasildiysam Afedersiniz ama kesinlikle dalga geçmek gibi bi niyetim yoktu.

Biz cok istekli oldugumz icin yanlis anlamis olabilirz insallah bebegin seninledir ve mucizeni yasarsin

Olamayan da var canım :) sen ne durumdasın napiyorsun varmı birşey doktor flan iyisindir inşallah güzel haber alalım senden de insallah
ben hatırlıyorssan kasım ayında bı kımyasal gebelık gecırmıstım ondan sonra ılk defa bu ay yumurtluyorum baklım yumurtalarım dun catladı haftaya cuma test yapıcam bır bakayım dedım ayyy maşallah herkes hamıle bıldıklerımden mogmı vardı o na noldu hamıle mı o

Canım aynı benim durumum bende ilk aylarda çok çektim baş ağrısından 16 haftaya kadar sürdü benim inşallah Sen iki o kadar uzun sürmez o ağrıyı bilirim ben ben hiç ağrı kesicikullanmadm ama kendiliğinden geçiyordu
Tecrübeli hamile kizlar sizde de ilk zamanlar bas agrisi oldu mu ? Uc gündür cok agriyo başım yorgunluktan dedim ama gecmiyo kafami kaldiramiyorum

Canım inşallah hamis haberini alalım inşallah canım benim mogamim anakarada farmakoloji okuyor eşiyle şuan ayrı hasret kaldılar o yüzden bir sure girmiycek bunalmış biraz da inşallah dönecek aramıza onu çok özledik haziranda bekliyoruz inşallah gelecek seninde inşallah minigin buayda gelir

ınsallah canım ınsallah bu ay cok beklıyorum olacak dıye ama bakalım nasıpten öte köy yok sonucta hakkımızda hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…