tabiiki eklerim canım bakarsın elim uğurlu gelir mayıs ayında hem forumun da mayıs son ayı galibaCanım bende eklermisin 27 mayis 11.deneme :) hayırlısı allahtan
Ikili test icin baska yere gitmistik ordaki doktor gicik cikti soylemedi benim doktorum olsa soylerdi haftaya insallah ogrenicem.Cikti var bakayım hemen.. gec mi söylüyorlar orda burda olsan ogrenmistin hemen :) valla yaa ne cabuk gecmis icine dogan ne ?
Ogrenince yaz bize de :)Ikili test icin baska yere gitmistik ordaki doktor gicik cikti soylemedi benim doktorum olsa soylerdi haftaya insallah ogrenicem.
canımm benıde eklermemısmmm 4.deneme mayıs 8 batNİSAN BAT
rabia91.....................>7 Nisan...................>8.Deneme ...........>
sweet42....................>9 Nisan...................>9. Deneme...........>
bebek isdeyen biri......>13 Nisan..................>44. Deneme.........>
betiboop....................>18Nisan..................>11. Deneme...........>
maleficent_bs............>18 Nisan..................>17. Deneme..........>
ruya hayal ...............>21 Nisan...................>5. Deneme..............>
arsinli......................>22 Nisan..................>12. Deneme..............>
pesettim342..............>29 Nisan..................>31. deneme
mavi-38....................>30 Nisan..................>20.Deneme
MAYIS BAT
shimmershe...............>3 Mayıs................>20.Deneme
sabsel.........................>7 Mayıs................>9.Deneme
jasmine53....................>8 Mayıs...............>18.Deneme
hyb77..........................>9 Mayıs................>9. Deneme
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme
bebek isdeyen biri........>17 Mayıs...............>45.Deneme
arsinli..........................>19 Mayıs..............>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin
Hamile kalmak istemiyordum ama hamile olma ihtimalim var
cok mu cok sacma bi cumle oldu
Cok haklısın sacma ötesi, dalga geciyo olmali. . Nasilsin kuzum durunlar nasılHayır cümlen saçma değil gayet anlaşılır ama hepimiz uzunnn sürelerdir çocuk aşkıyla tutuşurken hali hazırda grubun da adı Hamile kalmak isteyenler iken keşke bı paylaşımı buraya yapmasaydın yada İstemiyordum kısmını hiç yazmasaydın yanlış anlama niyetim seni kırmak değil ama paylaşımları okuduysan hepimiz maddi manevi tükenip psikolojik olarak yıpranıyoruz oyüzden cevap yazma gereği hissettim 2 yıldır uğraşan biri olarak(
Sana katılıyorm bizimle dalga gecer gibiHayır cümlen saçma değil gayet anlaşılır ama hepimiz uzunnn sürelerdir çocuk aşkıyla tutuşurken hali hazırda grubun da adı Hamile kalmak isteyenler iken keşke bı paylaşımı buraya yapmasaydın yada İstemiyordum kısmını hiç yazmasaydın yanlış anlama niyetim seni kırmak değil ama paylaşımları okuduysan hepimiz maddi manevi tükenip psikolojik olarak yıpranıyoruz oyüzden cevap yazma gereği hissettim 2 yıldır uğraşan biri olarak(
İnşallah :) :)ahh ne güzel olurdu ne güzel rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin insallahtabiiki eklerim canım bakarsın elim uğurlu gelir mayıs ayında hem forumun da mayıs son ayı galiba
Biz cok istekli oldugumz icin yanlis anlamis olabilirz insallah bebegin seninledir ve mucizeni yasarsinNeden dalga geçeyim ki. Bence siz önyargılı yaklaştınız. konu başlığı hamile kalmak isteyenler evet.. ama yorumları okumadım yani tedavi süreçlerinizi vs bilmiyorum. Dedigim gibi bu duruma hazır olmadığım için aklıma geleni yaziverdim. Yani kimsenin yarasına tuz basmak gibi bi düşünceyle yazmadım öyle anlasildiysam Afedersiniz ama kesinlikle dalga geçmek gibi bi niyetim yoktu.
Olamayan da var canım :) sen ne durumdasın napiyorsun varmı birşey doktor flan iyisindir inşallah güzel haber alalım senden de insallahmerhaba bi zamanlar ben de yazıyordum burda yazıstıklarımın hepsı hamıle neredeyse maşallahhhhhh
ben hatırlıyorssan kasım ayında bı kımyasal gebelık gecırmıstım ondan sonra ılk defa bu ay yumurtluyorum baklım yumurtalarım dun catladı haftaya cuma test yapıcam bır bakayım dedım ayyy maşallah herkes hamıle bıldıklerımden mogmı vardı o na noldu hamıle mı oOlamayan da var canım :) sen ne durumdasın napiyorsun varmı birşey doktor flan iyisindir inşallah güzel haber alalım senden de insallah
senın de yakında olur kaçıncı gunun bugunOlamayan da var canım :) sen ne durumdasın napiyorsun varmı birşey doktor flan iyisindir inşallah güzel haber alalım senden de insallah
Tecrübeli hamile kizlar sizde de ilk zamanlar bas agrisi oldu mu ? Uc gündür cok agriyo başım yorgunluktan dedim ama gecmiyo kafami kaldiramiyorum
Canım inşallah hamis haberini alalım inşallah canım benim mogamim anakarada farmakoloji okuyor eşiyle şuan ayrı hasret kaldılar o yüzden bir sure girmiycek bunalmış biraz da inşallah dönecek aramıza onu çok özledik haziranda bekliyoruz inşallah gelecek seninde inşallah minigin buayda gelirben hatırlıyorssan kasım ayında bı kımyasal gebelık gecırmıstım ondan sonra ılk defa bu ay yumurtluyorum baklım yumurtalarım dun catladı haftaya cuma test yapıcam bır bakayım dedım ayyy maşallah herkes hamıle bıldıklerımden mogmı vardı o na noldu hamıle mı o
Canım benim bugün leke geldi iki güne sokulurum inşallah buay gelir minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin insallahsenın de yakında olur kaçıncı gunun bugun
ınsallah canım ınsallah bu ay cok beklıyorum olacak dıye ama bakalım nasıpten öte köy yok sonucta hakkımızda hayırlısı olsun artıkCanım inşallah hamis haberini alalım inşallah canım benim mogamim anakarada farmakoloji okuyor eşiyle şuan ayrı hasret kaldılar o yüzden bir sure girmiycek bunalmış biraz da inşallah dönecek aramıza onu çok özledik haziranda bekliyoruz inşallah gelecek seninde inşallah minigin buayda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?