1.31 le hcg sonucum hüsran :)
Aynen canım bırsey dusunup kasmayalım kendımı ben adet oldugum zaman rahatlamıs hıssedıyorum kendımı demekkı oncesınde ne kadar kasıyorsam kendımı
Hiç güleceğim yoktu güldürdün beni.
kısmet kuzum kasım askıyla bebıslerımız bıze aralıkta merhaba der ınsallah :)
bin kere MASALLAHEki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlestimasaAllah diyin kuzuma teyzeleri once oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
evet çok beklenti içine giriyoruz demekki bende artık bıraktım zaten ov testleri bitti adet tarihimde düzene girmeyecek belliki bi kaç ay geçmeli anlamam için tarihi bakalım zamanında olmanın güzelliğini her zaman diyorum :)
Aminnn canim cok sagol Rabbim sizlerede bu duyguyu yasatsin insaAllahÇok sevındım canım benım Masallahhmasallah Allah'ım korusn esırgesın sızlerı her bıseyını gostermıs annecıgıne desene
ben aralık ocak vs beklemiyorum artık test kelimesini duyunca tüylerim kötü oluyor artık yani test test diye diye bundan sonrası için söz vermiyorum ama uzun bir süre test görmek istemiyorum
MaaşAllah kuzucummm...Eki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlestimasaAllah diyin kuzuma teyzeleri once oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
Aminn canim darisi isteyen herkese insaAllahmaşallah barekallah canım. ALLAH nazarlardan korusun. hayırlı bir evlat olur inşallah
evet malesef kimyasal gebelik yaşadım bakalım. şimdi testlerimizi falan yaptıracaz bir problem var mı bakılacak en azından kafam rahatlar.canm noldu kimyasal mı yaşadın yeni
Aminnn canim cok sagol Rabbim sizlerede bu duyguyu yasatsin insaAllahdoktor ultrason aletini gezdrdkce napiyosunuz uleyn der gibi ayaklarini tekme atar gibi oynatiyordu
Canim ben bile gorunce sasirdim masaAllah bebisler nasilda bir kac haftada buyuyorlar :) erkekim ellerinden opsun teyzesimaşallah subhanallahh onaakocaman olmuş erkekinn :))
InsaAllah esinin sonuclari guzel cikar sizede bir minnak nasip olur canim benimbin kere MASALLAH
Yerleşme kanamasıdır sen içini ferah tut bebişin gayet normal bence.ilaçlara gelince ilk anlarda etki etmiyo diye duymuştum.Benim yengemde ilaç kullanmıştı hamile oldugnu bilmedigi dönemde.oda korktu kürtajmı olsam diye tereddüt etti ama doktoru bişey olmaz o daha kan pıhtısıyken içmişsin demiş.yegenim gayet sağlıklı doğdu ve iyide gelişmişti anne karnında.maaşallah okulunda hep dereceye girer.inşaallah senin bebeğinde çok sağlıklı doğacak melekler korur onuCanım düşük yaptığımda yara olduğunu gördü doktor hemen smear yapmıştı. Hatırlarsan biraz rahatsızlandığım için doktora gitmiştim. Taş düşürdüğümü sanmıştı doktorlar. KAnamam fazla olunca tekrar doktora gittim. Bu defa ürolojiye değil kadın doğumcuma gittim. O smear testinden bahsetti. Baya kızdı. Seninki taş değil ilerlemiş idrar yolları enfeksiyonu dedi. Bu süre zarfında ilaç kullanmama sebebimi sorunca hamileysem yine bebeği kaybetmek istemediğim için almadığımı söyledim. Bana hemen gebelik testi yapıldı.24 Ekimde 0,08 çıktı hormon. Sonra kadın doğumcum hemen bir hastaneye git kolposkopik biyopsi yapılması lazım sana aile geçmişinde kanser olduğu için kanser olmaya yatkın hücreler görüldü. Bu sebeple erken teşhis için bu önemli ihmal etme dedi. Aynı gün devlete gittim. Şerefsiz bir kadın doktora denk geldim. Ne bana doğru düzgün açıklama yapıyor, nede yüzüme bakıyor. Alttan umayene ederken yaptıklarını anlattım. Hemen ameliyat günü için randevu alalım. Biyopsi içinde tarih verelim dedi 2 Aralık için biyopsi tarihi aldım. Onkologla görüştüm durumumda korkulacak bir şey olmadığını sadece takip alttında olmam gerektiğinden bahsetti. Erkek doktorlardan Allah razı olsun. O kadının yanında çıktığımda ölü gibiydim. Tecavüze uğramış bir insan gibiydim. Eşim hala bana sarılırken ürküyorum. Allah belasını versin o kadının.Neyse hasta olmayınca şüpheleniyordum hamile olduğumdan 4 Kasımda da kanda tahlil yapılınca 5104 çıktı yani hamileyim hem ilaçlar kullandım. Bu sabah uyandığımda çok ağrım vardı. Lavaboya gittiğimde kan gördüm. Şimdi durumum iyi kanamam yok işte durum bu... Birde benim herg ün ağrım var ama bugün biraz daha şiddetli
He ya bu erkekler hic kizlar gibi kapatmiyorlar mal ortada der gibiMaaşAllah kuzucummm...kocaman olmuş , yesinler onuuu..demek açık açık gösterdi pipiyi Hehehe sağlıkla büyüsün yavrun insaAllaah :)
Aynen canım ben artık gunum gecmeden test yapmıyordum gunumun gecmesınıde gectım 1 hafta 10 gun gecmedıkten sonra test bıle yapmayacagımartık
evet malesef kimyasal gebelik yaşadım bakalım. şimdi testlerimizi falan yaptıracaz bir problem var mı bakılacak en azından kafam rahatlar.
INS ALLAH CANIM BENIMInsaAllah esinin sonuclari guzel cikar sizede bir minnak nasip olur canim benim
Aynı espiriyle ilgili bir konu varda 3 gün öncede kız kardaşim hatırlattı güldük.Yüzünde gülümse olmussa ne mutlu bana canım :) ama öyle yanı bır 12 den vuramadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?