2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen canım bırsey dusunup kasmayalım kendımı ben adet oldugum zaman rahatlamıs hıssedıyorum kendımı demekkı oncesınde ne kadar kasıyorsam kendımı

evet çok beklenti içine giriyoruz demekki bende artık bıraktım zaten ov testleri bitti adet tarihimde düzene girmeyecek belliki bi kaç ay geçmeli anlamam için tarihi bakalım zamanında olmanın güzelliğini her zaman diyorum :)

kısmet kuzum kasım askıyla bebıslerımız bıze aralıkta merhaba der ınsallah :)

ben aralık ocak vs beklemiyorum artık test kelimesini duyunca tüylerim kötü oluyor artık yani test test diye diye bundan sonrası için söz vermiyorum ama uzun bir süre test görmek istemiyorum

Kesınlıkle canım ben bu ay gecıkınce dedım Allah gecıkenlere yardım etsın cok sukur duzenlı oluyor ıyı yapmıssın canım test falan alma bence bende artık belırtının b sını almam agzıma zaten yasanabılecek tumbelırtılerı yasadım ama bebıs yoktu

Çok sevındım canım benım Masallahh masallah Allah'ım korusn esırgesın sızlerı her bıseyını gostermıs annecıgıne desene
Aminnn canim cok sagol Rabbim sizlerede bu duyguyu yasatsin insaAllah doktor ultrason aletini gezdrdkce napiyosunuz uleyn der gibi ayaklarini tekme atar gibi oynatiyordu

ben aralık ocak vs beklemiyorum artık test kelimesini duyunca tüylerim kötü oluyor artık yani test test diye diye bundan sonrası için söz vermiyorum ama uzun bir süre test görmek istemiyorum

Aynen canım ben artık gunum gecmeden test yapmıyordum gunumun gecmesınıde gectım 1 hafta 10 gun gecmedıkten sonra test bıle yapmayacagımartık

Eki Görüntüle 1298353 Kontrolumuz cok iyi gecti kizlar buda minnagimin resmi prens oldugu kesinlesti masaAllah diyin kuzuma teyzelerionce oturuyordu sonra kollarini bacaklarini oynatmaya basladi baya hareketliydi pipisini bile gorduk
MaaşAllah kuzucummm... kocaman olmuş , yesinler onuuu..demek açık açık gösterdi pipiyi Hehehe sağlıkla büyüsün yavrun insaAllaah :)

Aminnn canim cok sagol Rabbim sizlerede bu duyguyu yasatsin insaAllah doktor ultrason aletini gezdrdkce napiyosunuz uleyn der gibi ayaklarini tekme atar gibi oynatiyordu

Amın canım ınsallah hayırlısıyla :) desene prensın rahatını bozdunuz

Yerleşme kanamasıdır sen içini ferah tut bebişin gayet normal bence.ilaçlara gelince ilk anlarda etki etmiyo diye duymuştum.Benim yengemde ilaç kullanmıştı hamile oldugnu bilmedigi dönemde.oda korktu kürtajmı olsam diye tereddüt etti ama doktoru bişey olmaz o daha kan pıhtısıyken içmişsin demiş.yegenim gayet sağlıklı doğdu ve iyide gelişmişti anne karnında.maaşallah okulunda hep dereceye girer.inşaallah senin bebeğinde çok sağlıklı doğacak melekler korur onu

evet malesef kimyasal gebelik yaşadım bakalım. şimdi testlerimizi falan yaptıracaz bir problem var mı bakılacak en azından kafam rahatlar.

geçmiş olsun bu ilk defa mı kimyasal gebelik yaşadın ? hangi testler yapılacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…