- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Cimcime al kız elinden bilgisayar i prometheus filmin adı erkeklerin ilgisini çekecek bir filmneyi izlediniz cnm :)şuan masada eşimle karşılıklı oturuyoz o ordaki bilgisayarda takılıyo ben bu bigisayarda arada karşılıklı çekişiyoz ayy bizimki daha romantik
Çok güzel yediklerimden bence anlamak çok zor çünkü bulantımı dindirmek adına sık yiyorum ben... ne varsa yiyorum... canım genel olarak dondurma, et ve kek çekti... çok karışık olduğunu söylemiştim
Bulantılarım çok diyemem çünkü çok olanlar serumluklar oluyor... çok tiksiniyorum ve öğürüyorum ama hiç çıkarmadım ,var mı tahmin
Saol canım benim beklenen adet tarihim 24, deneme 2 aydır.kuzum normalde hemen eklemiyorum önce biraz sohbet ondan sonra ekliyorum ama bugün bu topiğe yeni taşındık dolayısıyla seni de yeni topik şerefine ekleyeyim lakin lütfen topikte aktif olmaya çalış kuzum ve sonucunu söylersen çok mutlu olurum...bat ( beklenen adet tarihi) ve kaç aydır deneme yaptığını yazarsan eklerim
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz??????????????
Amin Amin Amin canım !Bol hamişli bi topik olsun inşallahhh :)
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz??????????????
Sağol kuzum inşAllah keyfinizi daim etsin...burda ÇENE ÇENE ÇENE...
Kıxlar bellı saatlerde benım ayaklarım buz gıbı oluyor yıne buz gıbı patık corap var ama ısınmıyor ve az once bulasık makınesını yerlesırım dedım agrım yoktu ama makıneyı bosaltırken kasıklarım agrıdı neen acabakkı
bebişten olmasııınnn sakıınnnn kız bende çok üşüyodum özellikle akşamları
İçime doğan oydu desem ama emin de değilimacun beeyyy yardım ett neyse kutuma gidim barii cnm bence erkek aklını karıştırmiimde bana erkek gibi geldi :)
Kızlar artk burdamıyız
iyi canım sen nasılsıniyi aksamlar kizlar nasilsiniz??????????????
İçime doğan oydu desem ama emin de değilim
Sen ne hissediyorsun canım
Ayyyy ayni bizzz demek yanliz degilmisim kocis oyunda ben bi yandan dizi bi yandan sizlerleahahahahahaha aynı biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?