canım bugün test alamadım ama yarın sabah eşimi test almaya göndericem...bi aksilik olmazsa yarın yaparım...biz eşimle anime izliyoruzSağol kuzum inşmogişim ne zaman test yapcan hatırlatmak istemiyorum ama merak işte al kocikocişini film izle ohh ün gündür süper filmler izledik hepsini de ben seçtim
İçime doğan oydu desem ama emin de değilimacun beeyyy yardım ett neyse kutuma gidim barii cnm bence erkek aklını karıştırmiimde bana erkek gibi geldi :)
Buz gibi miii , benimki de öyleydiKıxlar bellı saatlerde benım ayaklarım buz gıbı oluyor yıne buz gıbı patık corap var ama ısınmıyor ve az once bulasık makınesını yerlesırım dedım agrım yoktu ama makıneyı bosaltırken kasıklarım agrıdı neen acabakkı
EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seniKıxlar bellı saatlerde benım ayaklarım buz gıbı oluyor yıne buz gıbı patık corap var ama ısınmıyor ve az once bulasık makınesını yerlesırım dedım agrım yoktu ama makıneyı bosaltırken kasıklarım agrıdı neen acabakkı
evet balım...durumlar nedir sendeKızlar artk burdamıyız
İçime doğan oydu desem ama emin de değilim
Sen ne hissediyorsun canım
Buz gibi miii , benimki de öyleydi
İnşaAllah sağlıklı olsun da , gönlündeki olsun ne diyeyimben oldu bitti kız istiyorum zaten hep şuan bile kız doğuyo ayy duygulandım yaa
benimkide oyunda...bende Nurellayı izliyorumAyyyy ayni bizzz demek yanliz degilmisim kocis oyunda ben bi yandan dizi bi yandan sizlerle
EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seni
Sen bana tüstüün müüüüEliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seni
Bende kiraz mevsimine bakiyorum.ayy o kadinin capsleri aklima geliyor cok fena yaaabenimkide oyunda...bende Nurellayı izliyorum
Oyy yeni hamiş , güzel annemiiiiz... yesinler senin miniğiniiiMogami bende ne göğüs ağrısı yok. Tek bişiy karın ağrısı ve kasık ağrısı. Salı gününden beri pedle dolaşıyorum hep geldi diyorum gelen yok. Sarı akıntım var.
İnşaAllah sağlıklı olsun da , gönlündeki olsun ne diyeyim
evet balım...durumlar nedir sende
Öyle tabii tatlımm... Ben ikisinden de olsun isterim... kızım da oğlum da... hiç fark etmiyor yanitabiki cnm hayırlı ve sağlıklı olsunlarda yeter ama insanın gönlünden de biri geçiyo ben normalde hiç söylemem içimden kız geçiyo diye hayırlısı olsun derim şimdi böyle bi duygusallaştım söyledim
Oyy canım.. hadi bakalım , test yapmayacak mısın artık canım..Mogiş ben halen adet olmadım bugün tam 7 gün geçen ayda geçilmişti 8 gün adet olmuştum bu yüzden yarınıda atlatırsam umutlanacam inşallah
Mogami bende ne göğüs ağrısı yok. Tek bişiy karın ağrısı ve kasık ağrısı. Salı gününden beri pedle dolaşıyorum hep geldi diyorum gelen yok. Sarı akıntım var.
kuzum bende bugün azcık göğüs ağrısı var ama karın ve kasıkta tık yok...akıntı dersen var ama sarı değil beyaz...bi tek bacak ağrısı var bende...senin minik pek bi sessiz tutunmuş annesiMogami bende ne göğüs ağrısı yok. Tek bişiy karın ağrısı ve kasık ağrısı. Salı gününden beri pedle dolaşıyorum hep geldi diyorum gelen yok. Sarı akıntım var.
Öyle tabii tatlımm... Ben ikisinden de olsun isterim... kızım da oğlum da... hiç fark etmiyor yani
şahane bi kadın ya kopuyorum onu izlerkenBende kiraz mevsimine bakiyorum.ayy o kadinin capsleri aklima geliyor cok fena yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?