2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Sağol kuzum inş mogişim ne zaman test yapcan hatırlatmak istemiyorum ama merak işte al kocikocişini film izle ohh ün gündür süper filmler izledik hepsini de ben seçtim
canım bugün test alamadım ama yarın sabah eşimi test almaya göndericem...bi aksilik olmazsa yarın yaparım...biz eşimle anime izliyoruz

acun beeyyy yardım ett neyse kutuma gidim barii cnm bence erkek aklını karıştırmiimde bana erkek gibi geldi :)
İçime doğan oydu desem ama emin de değilim
Sen ne hissediyorsun canım
Buz gibi miii , benimki de öyleydi

EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seni

EliElisam benim hamis olabilirsin dikkat et erken gebelik yok değil mi bende merak ediyorum seni

Yok canım evde hıc test yok ınsallah hamısımdır ve kendımı yormayacagım artık canım mıdemde bır tuhaf olmaya basladı bugun ac degılım ama ınanılmaz bırseyler yıyesım gelıyor

İnşaAllah sağlıklı olsun da , gönlündeki olsun ne diyeyim

tabiki cnm hayırlı ve sağlıklı olsunlarda yeter ama insanın gönlünden de biri geçiyo ben normalde hiç söylemem içimden kız geçiyo diye hayırlısı olsun derim şimdi böyle bi duygusallaştım söyledim

Öyle tabii tatlımm... Ben ikisinden de olsun isterim... kızım da oğlum da... hiç fark etmiyor yani

Mogami bende ne göğüs ağrısı yok. Tek bişiy karın ağrısı ve kasık ağrısı. Salı gününden beri pedle dolaşıyorum hep geldi diyorum gelen yok. Sarı akıntım var.
kuzum bende bugün azcık göğüs ağrısı var ama karın ve kasıkta tık yok...akıntı dersen var ama sarı değil beyaz...bi tek bacak ağrısı var bende...senin minik pek bi sessiz tutunmuş annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…