2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kız hiç deme daha bunun 8 ayı daha var napacam bilmiimm valla eşim her fırsatta yapmaya yelteniyo da ben kaçıyom evin içinde napim anam bile bile de nasıl yapim Allah korusun bişe olsa vicdan azabı çekerim
Köşe kapmaca oynuyorsunuz desene sen bi 12 yi doldur ondan sonra adamı ihmal etme yine..ayda bir iki den bişey olmaz diye düşünüyorum....yine de doktorlar daha iyi bilir

Merhaba canım bende eklenmek istiyorum!

çok sancım var kuzucummm aşırı oluorum bu ay sen nasılsın canım bugün pek giremedim görüşemedk
Ahh canim bendensin mazejik alsana hemen geciriyor.ben onu icmeyince oluyorum.bu sene getirmedim turkiyeden hamile kalirim diye bitene kadar hamis kalirin insallah.

EE biz geldik ya sayfalar bi günde dört katına çıkmış iyi akşamlar kızlar kocişle film izlediizledik süperdi ne var ne yok

neyi izlediniz cnm :)şuan masada eşimle karşılıklı oturuyoz o ordaki bilgisayarda takılıyo ben bu bigisayarda arada karşılıklı çekişiyoz ayy bizimki daha romantik

Insallah inşallah senden de güzel haberler aliriz.

Merhaba canım bende eklenmek istiyorum!
kuzum normalde hemen eklemiyorum önce biraz sohbet ondan sonra ekliyorum ama bugün bu topiğe yeni taşındık dolayısıyla seni de yeni topik şerefine ekleyeyim lakin lütfen topikte aktif olmaya çalış kuzum ve sonucunu söylersen çok mutlu olurum...bat ( beklenen adet tarihi) ve kaç aydır deneme yaptığını yazarsan eklerim

biraz tahmin yapalım mesela en çok tatlı mı aşeriyosun yoksa tuzlu ekşi mi bulantıların çok oldumu yada anlat biraz kendini
Çok güzel yediklerimden bence anlamak çok zor çünkü bulantımı dindirmek adına sık yiyorum ben... ne varsa yiyorum... canım genel olarak dondurma, et ve kek çekti... çok karışık olduğunu söylemiştim
Bulantılarım çok diyemem çünkü çok olanlar serumluklar oluyor... çok tiksiniyorum ve öğürüyorum ama hiç çıkarmadım ,var mı tahmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…