2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim ben daha bisey almadimda annem bir suru sey almis mavi yesil gri alma diyorum sanane diyor

InsaAllah canim insaAllahbelki senin minnakta bir prenstir meraklandm yaa:)
Belki deee... Göreceğiz bakalim kusum:)
Bu arada bir arkadaşım kafamı feci karıştırdi...sakin ikili üçlü yaptırma diye... O yaptırmamis....doktoru da yaptırmazsin herhalde diye yaklaşmış ona zamanında..o da yok demiş.. eğer kötü bir şey çıkarsa hamileliğin kötü geçecek...hem sana sormadan ikili test isteyen doktorla değil daha iyi birisiyle devam etmemi istedi...ama oyle biri ancak özelde var çok kafam karıştı...

erken yumurta yetmezliği diye bişey var bende,yani şöyleki ben 32 yim ama yumlar 42 yaşında buda kalitesiz yum demek, normal yoldan olmazmış tedaviye başladık bakalım hayırlısı
cm nasılsn görüşmeyeli bayadır okuyamıyorm çok sey birikiyo tüp bebeğe mi aşılamaya mı basladn cnm yoksa simdilik ilaçla ön tedavi mi

Canim bende yapmayacam diyordum sonrada ne cikarsa ciksin takmiycam dedim aslinda sonucu hic takmayacaksan yap yoksa bosver:)

canım ben ıkı gebelıgımde de ıkılı 3 lu yaptırmadım ayrıntılı ultrason yaptırdım yaptırabılırsın de ama soyle bısey var dıyelım cocuk ALLAH korusun dovn sendromu e aldırcak mısın o sorunun cevabı hayır sa yaptırma kı gebelıgın rahat gecsın ama onlar rısklerı gosterıyo sadece orda sorun olasılıgı var dıyınce sorun olacak dıye bı kaıde yok ya da tam tersi sorun olasılığı çok düşük dese de sorun çıkmayacak dıye bırsey de yok nasıl rahat edıceksen oyle yap

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün doktora gittim ve PKO tescillendi toparlanmaya çalışıyorum. Doktor hamile kalmaya engel değil dedi. Ailemde şeker hastası olduğu için bunun etkisi olabilir dedi. İnsülin düzenleyici glucophage verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları fazla ve niteliksiz çalıştırdığı için lh düzene girer dedi. Ve 1tane pkoya iyi gelen inofolic yazdı folik asit. Kendimi toplayıp ilaçlarımı düzenli kullanıcam. İnsülin düzenleyici ilaçtan sonra baya netice alan var. 2ay sonra da eşim sperm testi verecek. Dualarınızı bekliyorum. Allah inş en kısa zamanda bize de anne olmayı nasip eder.

insallah canim yaa rabbim en kisa zamanda bebegin olur hadi insallah guzel haber aliriz senden ve tum bebek istiyenlerden

Selam güzeller. Bata kaldı 1 gün. Göğüslerimin hassasiyeti geçti. Bu da demek oluyor ki yarın kırmızı kartı yiyeceğim
Sizde ne var ne yok? Var mı havadis?

Canim bende yapmayacam diyordum sonrada ne cikarsa ciksin takmiycam dedim aslinda sonucu hic takmayacaksan yap yoksa bosver:)
Peki canim karışmayayim doktorun işine... Ne yapalim...takmam yani Rabbimden ne gelirse , Ona inancımız tam şükür... Ama bunda hata payı da yüksek olunca insan endişe ediyor... :)

Hayır elbette aldirmam...canim o benim... Sağ ol canim düşüneyim...

Gecmıs olsun canım benım benımde kahverengı lekelenmem gelmıstı progestan vermıstı banada

evet malesef kimyasal gebelik yaşadım bakalım. şimdi testlerimizi falan yaptıracaz bir problem var mı bakılacak en azından kafam rahatlar.
üzüldüm canm yaa ben de hala hamile kalamadım kist çıktı daha adetime 1 hafta var dk hapı kullanıyorum kist yüzünden ve sancılı bi şekilde kanlı akıntı geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…