Canim ben daha bisey almadimda annem bir suru sey almis mavi yesil gri alma diyorum sanane diyor18 kasımda gidicem ben doktora ikili test için.inş cinsiyet konusunda birşeyler söyler dr.bende merak ediyorum doğrusu.ben 6-7 aylık olana kadar hiçbirşey almıcam bebişe.hem cinsiyet garanti olur hemde daha cok var doğuma.erkek dedi die sakın bişiler alma yavruya :) sonra elide patlar mavişler :))
Ilk denemenizde tutar insaAllahkızlar selam ben geldım dra gıttım rahım içi kalınlaşma yok gayet ıyı temızlenmıssın dedı aşılama ıcın bı engelımız yok
Belki deee... Göreceğiz bakalim kusum:)InsaAllah canim insaAllahbelki senin minnakta bir prenstir meraklandm yaa:)
Ohh ne güzel... Bebis gelsin insaAllaaahh:)kızlar selam ben geldım dra gıttım rahım içi kalınlaşma yok gayet ıyı temızlenmıssın dedı aşılama ıcın bı engelımız yok
cm nasılsn görüşmeyeli bayadır okuyamıyorm çok sey birikiyo tüp bebeğe mi aşılamaya mı basladn cnm yoksa simdilik ilaçla ön tedavi mierken yumurta yetmezliği diye bişey var bende,yani şöyleki ben 32 yim ama yumlar 42 yaşında buda kalitesiz yum demek, normal yoldan olmazmış tedaviye başladık bakalım hayırlısı
Canim bende yapmayacam diyordum sonrada ne cikarsa ciksin takmiycam dedim aslinda sonucu hic takmayacaksan yap yoksa bosver:)Belki deee... Göreceğiz bakalim kusum:)
Bu arada bir arkadaşım kafamı feci karıştırdi...sakin ikili üçlü yaptırma diye... O yaptırmamis....doktoru da yaptırmazsin herhalde diye yaklaşmış ona zamanında..o da yok demiş.. eğer kötü bir şey çıkarsa hamileliğin kötü geçecek...hem sana sormadan ikili test isteyen doktorla değil daha iyi birisiyle devam etmemi istedi...ama oyle biri ancak özelde varçok kafam karıştı...
aminnnn tutar ınsallah sımdı bu kımyasalımızı da bı yonden ıyı degerlendırdı tuplerının acık oldugu anlamına gelıyor dedıIlk denemenizde tutar insaAllah
ınsallahhh hamiş arkadasım dua et ısmımle et :) olsun artık bu ayyyOhh ne güzel... Bebis gelsin insaAllaaahh:)
canım ben ıkı gebelıgımde de ıkılı 3 lu yaptırmadım ayrıntılı ultrason yaptırdım yaptırabılırsın de ama soyle bısey var dıyelım cocuk ALLAH korusun dovn sendromu e aldırcak mısın o sorunun cevabı hayır sa yaptırma kı gebelıgın rahat gecsın ama onlar rısklerı gosterıyo sadece orda sorun olasılıgı var dıyınce sorun olacak dıye bı kaıde yok ya da tam tersi sorun olasılığı çok düşük dese de sorun çıkmayacak dıye bırsey de yok nasıl rahat edıceksen oyle yapBelki deee... Göreceğiz bakalim kusum:)
Bu arada bir arkadaşım kafamı feci karıştırdi...sakin ikili üçlü yaptırma diye... O yaptırmamis....doktoru da yaptırmazsin herhalde diye yaklaşmış ona zamanında..o da yok demiş.. eğer kötü bir şey çıkarsa hamileliğin kötü geçecek...hem sana sormadan ikili test isteyen doktorla değil daha iyi birisiyle devam etmemi istedi...ama oyle biri ancak özelde varçok kafam karıştı...
insallah canim yaa rabbim en kisa zamanda bebegin olur hadi insallah guzel haber aliriz senden ve tum bebek istiyenlerdenİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün doktora gittim ve PKO tescillenditoparlanmaya çalışıyorum. Doktor hamile kalmaya engel değil dedi. Ailemde şeker hastası olduğu için bunun etkisi olabilir dedi. İnsülin düzenleyici glucophage verdi. Kandaki fazla şeker yumurtalıkları fazla ve niteliksiz çalıştırdığı için lh düzene girer dedi. Ve 1tane pkoya iyi gelen inofolic yazdı folik asit. Kendimi toplayıp ilaçlarımı düzenli kullanıcam. İnsülin düzenleyici ilaçtan sonra baya netice alan var. 2ay sonra da eşim sperm testi verecek. Dualarınızı bekliyorum. Allah inş en kısa zamanda bize de anne olmayı nasip eder.
İnş canım inş Allah annelik duygularını Allah bize ne nasip eder.insallah canim yaa rabbim en kisa zamanda bebegin olur hadi insallah guzel haber aliriz senden ve tum bebek istiyenlerden
Ins ALLAHİnş canım inş Allah annelik duygularını Allah bize ne nasip eder.
Peki canim karışmayayim doktorun işine... Ne yapalim...takmam yani Rabbimden ne gelirse , Ona inancımız tam şükür... Ama bunda hata payı da yüksek olunca insan endişe ediyor... :)Canim bende yapmayacam diyordum sonrada ne cikarsa ciksin takmiycam dedim aslinda sonucu hic takmayacaksan yap yoksa bosver:)
Hayır elbette aldirmam...canim o benim... Sağ ol canim düşüneyim...canım ben ıkı gebelıgımde de ıkılı 3 lu yaptırmadım ayrıntılı ultrason yaptırdım yaptırabılırsın de ama soyle bısey var dıyelım cocuk ALLAH korusun dovn sendromu e aldırcak mısın o sorunun cevabı hayır sa yaptırma kı gebelıgın rahat gecsın ama onlar rısklerı gosterıyo sadece orda sorun olasılıgı var dıyınce sorun olacak dıye bı kaıde yok ya da tam tersi sorun olasılığı çok düşük dese de sorun çıkmayacak dıye bırsey de yok nasıl rahat edıceksen oyle yap
Gecmıs olsun canım benım benımde kahverengı lekelenmem gelmıstı progestan vermıstı banadaTeşekkürler canım
Doktor coraspirin ve progestan verdi.
Sabah akşam 1 tane progestan ve günde bir tane coraspirin inşallah tutunur. Çünkü 2 aylıkken biyopsi yapılacak bana şimdiden sıkıca tutunması lazım.
üzüldüm canm yaa ben de hala hamile kalamadım kist çıktı daha adetime 1 hafta var dk hapı kullanıyorum kist yüzünden ve sancılı bi şekilde kanlı akıntı geliyoevet malesef kimyasal gebelik yaşadım bakalım. şimdi testlerimizi falan yaptıracaz bir problem var mı bakılacak en azından kafam rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?