ablamm ne güzelsin izliyorumm :)Amin inşallah.. Rabbimize yalvarircasina dua edecegim tum isteyenlere nasip etsin diye dualarda bulusalim simdiden allahim kabul etsin inşallah
İnşallah canım inşallah aynen öyle artık 14 gün bekleyeceğiz sabırla dua yla rabbim hayırlısını versinKuzum aşılamada olmuşsun şimdi geriye sabırla batı beklemek kaldı eminim güzel haberlerle geleceksin... bol bol dua et Rabbim dualarını duysun minnağını göndersin inşallah
Canim alis veristeki gorumcem biliyorsun degilmi bende hem calisiyorum hem izliyorum :)ablamm ne güzelsin izliyorumm :)
Sağol canım allah razi olsun ..canim bu gecede bol bol dua edecegim hem sana hemde tüm isteyenlere nasip etsin inşallah rabbimiz@ ayseygt1453 sen ne güzel bi hatunsun öylee maşallah sana canım :) kızın da çok tatlı Allah bağışlasın heyecanla izliyorum mutfağını :)
İnşallah canım benim inşallah bugun citlattim ama konusacagiz hislerime gore verecek bellide olmaz ayy inşallah gerek kalmaz yumgunlerim ya minigim gelir haftaya evlilik yildonumumuz supriz olur belki esimede banada inşallah hayali bile guzel canim eslerimize supriz olsa miniklerimiz geliverse onlarda kurtulsa sikintidan :))Ayy inşallah ablacım o sözü aldım ya tamam :) bi de bu ay olacak inşallah demişti dün bende dedim umutlanma belirtiler başladı bile kıyamam ya yüzü düştü hemen.
Inşallah senin de olucak abla sende bu ay bekle bi ara demiştin nereye verilecek diye sormuş eşin olmazsa belki o da ikna olur gider teste.. bu ayların hürmetine inşallah dileklerimiz kabul olur :)
Sağol canım allah razi olsun ..canim bu gecede bol bol dua edecegim hem sana hemde tüm isteyenlere nasip etsin inşallah rabbimiz
Finalde neden yoksun ama ya. Kızına da bayıldım maşallah anasina bak kızını al :) Güle güle kullanin tam anlamıylaCanim alis veristeki gorumcem biliyorsun degilmi bende hem calisiyorum hem izliyorum :)
Biliyorum abla programn en basnda sende vardn ama deglmi ck guzel oldu gule guke kullann iyi gunlerdeCanim alis veristeki gorumcem biliyorsun degilmi bende hem calisiyorum hem izliyorum :)
Teşekkür ederim canım benim allah razi olsunBiliyorum abla programn en basnda sende vardn ama deglmi ck guzel oldu gule guke kullann iyi gunlerde
Amin cnm çok saol seninde hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsinben been :) canm doğmuş bebişin hayırlı olsun hadi uzuuun ömrü olsun inşallah:)
Amiiiiin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu canımsın bende dua ediyorum kendimle birlikte herkese inşallah kabul olur bu mübarek gecedeSağol canım allah razi olsun ..canim bu gecede bol bol dua edecegim hem sana hemde tüm isteyenlere nasip etsin inşallah rabbimiz
Allah razı olsun mogamim :) pozıtıf enerjm geri geldi sayende..inşallah böyle rahat gecırırsın hamılelığını 9ay boyuncayok kuzum henüz başlamadı aslına bakarsan şuan hamile değilmiş gibiyim hiçbir şikayetim yok ne göğüs ne kasık ne bel...gaz olayı da bitti... o ağızda metalik tatmış yok efendim idrarda kokuymuş sarı akıntıymış bunları hiç yaşamadım zaten... benimki sessiz ve derinden büyüyoİnşallah sende haziran 5 te alacaksın güzel haberi kuzum
Saat kaçtaydı cnm.kaçırdımmıKizlar fragmani seyrettim ogunlere tekrar dondum allahim insallah bundan sonra yuzunu guldurur canim kardesimin ona rabbimiz oyle bir hayat versinki birdaha uzuntuden degilde sevincten aglasin evim sahane iyiki varmis gercektende hayatimiz degisti benim icin kotu basladi yeni mutfagimiz ertesi gunu babacigimin ölüm haberini aldim hemde aradigim an telefonu amcam acip atlayip gelin demisti gittigimde babacigimi kaybettigimi ogrendim kalp krizi nedeniyle bundada bir hayir vardir deyip gecmec istiyorum allahim nur icinde yatirsin mekani cennet olsun insallah ..insallah bundan sonra kardesim yelizimin hayati guzel olacak o hep gulsun eriyip bitti tukendi mutfakla yeniden dogdu o simdi gencbir kiz oldu
Neymiş o dua bende okuyum :))ayseygt1453 ablacım çok sağol söylediğin dua yı okudum fayda etti eşim bir şey diyemedi sadece bu ay da klomen kullan sonra söz gideceğim dedi inşallah gerek kalmaz ama varsa da bir sorun bi an önce tedaviye başlayalım artık ...
Hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin inşallah :)bende hamileyim
Ya işte erkekliğine laf gelsin istemiyor ondan normalde sözünü tutan biridir. Hak etti tutucam elinden götürücemHaklısın kuzum birçok kez söz verip yapmadıysa sözüne de güvenemezsin o zaman sende zorla götüreceksin bu işin artık kaçarı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?