2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kuzum aşılamada olmuşsun şimdi geriye sabırla batı beklemek kaldı eminim güzel haberlerle geleceksin... bol bol dua et Rabbim dualarını duysun minnağını göndersin inşallah
İnşallah canım inşallah aynen öyle artık 14 gün bekleyeceğiz sabırla dua yla rabbim hayırlısını versin

@ ayseygt1453 sen ne güzel bi hatunsun öylee maşallah sana canım :) kızın da çok tatlı Allah bağışlasın heyecanla izliyorum mutfağını :)

@ ayseygt1453 sen ne güzel bi hatunsun öylee maşallah sana canım :) kızın da çok tatlı Allah bağışlasın heyecanla izliyorum mutfağını :)
Sağol canım allah razi olsun ..canim bu gecede bol bol dua edecegim hem sana hemde tüm isteyenlere nasip etsin inşallah rabbimiz

İnşallah canım benim inşallah bugun citlattim ama konusacagiz hislerime gore verecek bellide olmaz ayy inşallah gerek kalmaz yumgunlerim ya minigim gelir haftaya evlilik yildonumumuz supriz olur belki esimede banada inşallah hayali bile guzel canim eslerimize supriz olsa miniklerimiz geliverse onlarda kurtulsa sikintidan :))

Sağol canım allah razi olsun ..canim bu gecede bol bol dua edecegim hem sana hemde tüm isteyenlere nasip etsin inşallah rabbimiz
Amiiiiin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu canımsın bende dua ediyorum kendimle birlikte herkese inşallah kabul olur bu mübarek gecede

Allah razı olsun mogamim :) pozıtıf enerjm geri geldi sayende..inşallah böyle rahat gecırırsın hamılelığını 9ay boyunca

Saat kaçtaydı cnm.kaçırdımmı

HAMİŞLER

Rabia91....................>8.Deneme ...........>
Sweet42...................>9. Deneme...........>
Betiboop..................>11. Deneme...........>
Okosale....................>13.Deneme............>
Maleficent_bs..........>17. Deneme............>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

hyb77..........................>9 Mayıs.................>9. Deneme.............>
eminebi.........................>10 Mayıs..............>9.Deneme.............>
-adre-...........................>11 Mayıs................>7.Deneme..............>
arsinli..........................>19 Mayıs................>13. Deneme
ruya hayal.....................>20 Mayıs.............>6.Deneme
ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme
mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme
Frdaa............................>31Mayıs................>5.Deneme
sabsel............................>31 Mayıs...............>10.Deneme
blummmm.....................>5 Haziran.............>12.Deneme
jasmine53......................>5 Haziran.............>19.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
mogami gelince görevine devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…