kıyamam yaa... umarım biter bi an önce de sen de rahat edersinediyor canım ara ara bazı günler çok kötü bazı günler ehh işte geçmedi bi türlü
ooo heyecan yaptım ben şimdi....hadi git gel bi an önce de haberdar et bizi...Kizlar 13.30 da dr randevm vr inslllaah klomen sayesinde 3_4 yum gelismistir :) heyecanliyim dua edin bana opuyorum hepinizi
ayseygt1453 ablam demekki gelecekki bebisin Allah bu istegi kalbinize vermis ama olmazsa da hic kafana takma masallah kizlarin var ve cok guzeller Allah bahtlarini acik etsin okusunlar evlensinler gencecik torun sevceksin ne guzel :) bi oglan yakisir sana insallah fazla surmeden gelir minigin :)
Canim benim inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah buayda minigin gelir hayirlisiyla sana dua edecegim allahim kabul etsin inşallah alttaki yazimi okursun :):):)Kizlar 13.30 da dr randevm vr inslllaah klomen sayesinde 3_4 yum gelismistir :) heyecanliyim dua edin bana opuyorum hepinizi
ayseygt1453 ablam demekki gelecekki bebisin Allah bu istegi kalbinize vermis ama olmazsa da hic kafana takma masallah kizlarin var ve cok guzeller Allah bahtlarini acik etsin okusunlar evlensinler gencecik torun sevceksin ne guzel :) bi oglan yakisir sana insallah fazla surmeden gelir minigin :)
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;Amiiiiin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu canımsın bende dua ediyorum kendimle birlikte herkese inşallah kabul olur bu mübarek gecede
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;Amiiiiin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu canımsın bende dua ediyorum kendimle birlikte herkese inşallah kabul olur bu mübarek gecede
Canımsın yaa :)) nasıl mutlu oldum anlatamam sana Allah razı olsun balım rrabbim senin o güzel gönlüne göre bi bebiş versin ::) bu arada bu duayı daha önce yazdığında görmüştüm bende bugün başladım ama çok yavaş gidiyorum diye kendime söyleniyordum ki senin mesajını gördüm çok tşk ederim canım benim bende bitireyim inşallah senin için başlayacağım tekrar :)HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Canim benimm bugün benim dualarimdasin canim arkadasim bad dasim:):):)
Amin canım inşallah inşallah bu ay hep güzel haberler gelsin batı yaklaşan @ arsinli ve @ruya hayal sizde dualarımdasınız canlar :)HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET
Canim benim bugün benim dualarimdasin allahim kabul etsin inşallah
Canım sen de dualarimdasin inşallah güzel haberler le gelirsin klomen inşallah vesilemiz olur da biz de bu ay hamişler kervanına katılırız artık :)Kizlar 13.30 da dr randevm vr inslllaah klomen sayesinde 3_4 yum gelismistir :) heyecanliyim dua edin bana opuyorum hepinizi
Sağol canım benim inşallah tüm isteyen arkadaslarimizin bebegi gelsin ve hrp guzel haberler alalim inşallah hergun dualarimda olacaksin hergun bir isime niyetlenip tum arkadaslarima bagislayacagim allahim kabul etsin.. amin inşallah :):)Canımsın yaa :)) nasıl mutlu oldum anlatamam sana Allah razı olsun balım rrabbim senin o güzel gönlüne göre bi bebiş versin ::) bu arada bu duayı daha önce yazdığında görmüştüm bende bugün başladım ama çok yavaş gidiyorum diye kendime söyleniyordum ki senin mesajını gördüm çok tşk ederim canım benim bende bitireyim inşallah senin için başlayacağım tekrar :)
Benim hafiften bulantilar oldu ama hiç kusmadım. Elhamdülillah çok rahattım. Bence sende rahat olacaksın. Başı nasıl giderse sonuda öyle gidiyor canım. Çok şükür hala kilo almadım. Darısı başınıza mogamicimanladım kuzum bende dua ediyorum başlayacaksa da 9 da başlasın diye.... peki senin hala devam ediyor mu
Bende sana özellıkle dua edicem. Rabbim burada hepimize yavrularımızi kucagımıza almayi nasip etsın.Sağol canım benim inşallah tüm isteyen arkadaslarimizin bebegi gelsin ve hrp guzel haberler alalim inşallah hergun dualarimda olacaksin hergun bir isime niyetlenip tum arkadaslarima bagislayacagim allahim kabul etsin.. amin inşallah :):)
Vallahi canim benim oyle namazini kildim dualarimda sende vardin rabbimiz hamislerimizin miniklerini kucagina almayı nasip etsin inşallah saglikli hayirli evlatlar olmalarini inşallahBende sana özellıkle dua edicem. Rabbim burada hepimize yavrularımızi kucagımıza almayi nasip etsın.
Amin amin canım benim. Hele şu günler pek kıymetli. Bu perşembe mübarek şaban ayının ilk günü. Çokça dua etmek lazım. İyiki kk var. Bu sayede hiç birbirimizi tanımadan arkadaşlıklar kurduk dualar ettikVallahi canim benim oyle namazini kildim dualarimda sende vardin rabbimiz hamislerimizin miniklerini kucagina almayı nasip etsin inşallah saglikli hayirli evlatlar olmalarini inşallah
Aynen canim benim hemde kafa olarak rahstlatiyor burasi beni allahim dualarimizi kabul etsin amin inşallahAmin amin canım benim. Hele şu günler pek kıymetli. Bu perşembe mübarek şaban ayının ilk günü. Çokça dua etmek lazım. İyiki kk var. Bu sayede hiç birbirimizi tanımadan arkadaşlıklar kurduk dualar ettik
Amiiiiin canım Allah razı olsun inşallah duaların kabul olur da hepimiz mutlu oluruz . Sana özelden msj yazmıştım aldın mıSağol canım benim inşallah tüm isteyen arkadaslarimizin bebegi gelsin ve hrp guzel haberler alalim inşallah hergun dualarimda olacaksin hergun bir isime niyetlenip tum arkadaslarima bagislayacagim allahim kabul etsin.. amin inşallah :):)
Evet :):) bad dasimAmiiiiin canım Allah razı olsun inşallah duaların kabul olur da hepimiz mutlu oluruz . Sana özelden msj yazmıştım aldın mı
Tamamdır :)Evet :):) bad dasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?