2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ooo heyecan yaptım ben şimdi....hadi git gel bi an önce de haberdar et bizi...

Canim benim inşallah güzel haberlerle gelirsin inşallah buayda minigin gelir hayirlisiyla sana dua edecegim allahim kabul etsin inşallah alttaki yazimi okursun :):):)

Son düzenleme:
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET "
Canim benimm bulummm mum bunu sana yarin okuyacagim simdiden allahim kabul etsin inşallah bugün icimden MAVİ 38 gecti bad dasim :):):) buarada hergun bir kisiye okuyacagim bir gun boyunca bir kiseye niyet edip okuyacagim ama tum isteyenler icin diye dua edecegim Allahim kabul etsin inşallah

Amiiiiin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu canımsın bende dua ediyorum kendimle birlikte herkese inşallah kabul olur bu mübarek gecede
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

Canim benimm bugün benim dualarimdasin canim arkadasim bad dasim:):):)

Amiiiiin canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyu canımsın bende dua ediyorum kendimle birlikte herkese inşallah kabul olur bu mübarek gecede
HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET

Canim benim bugün benim dualarimdasin allahim kabul etsin inşallah

HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

Canim benimm bugün benim dualarimdasin canim arkadasim bad dasim:):):)
Canımsın yaa :)) nasıl mutlu oldum anlatamam sana Allah razı olsun balım rrabbim senin o güzel gönlüne göre bi bebiş versin ::) bu arada bu duayı daha önce yazdığında görmüştüm bende bugün başladım ama çok yavaş gidiyorum diye kendime söyleniyordum ki senin mesajını gördüm çok tşk ederim canım benim bende bitireyim inşallah senin için başlayacağım tekrar :)

HZ. İBRAHİM'İN DUASINI;

"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET

Canim benim bugün benim dualarimdasin allahim kabul etsin inşallah
Amin canım inşallah inşallah bu ay hep güzel haberler gelsin batı yaklaşan @ arsinli ve @ruya hayal sizde dualarımdasınız canlar :)

Canım sen de dualarimdasin inşallah güzel haberler le gelirsin klomen inşallah vesilemiz olur da biz de bu ay hamişler kervanına katılırız artık :)

Sağol canım benim inşallah tüm isteyen arkadaslarimizin bebegi gelsin ve hrp guzel haberler alalim inşallah hergun dualarimda olacaksin hergun bir isime niyetlenip tum arkadaslarima bagislayacagim allahim kabul etsin.. amin inşallah :):)

anladım kuzum bende dua ediyorum başlayacaksa da 9 da başlasın diye.... peki senin hala devam ediyor mu
Benim hafiften bulantilar oldu ama hiç kusmadım. Elhamdülillah çok rahattım. Bence sende rahat olacaksın. Başı nasıl giderse sonuda öyle gidiyor canım. Çok şükür hala kilo almadım. Darısı başınıza mogamicim

Bende sana özellıkle dua edicem. Rabbim burada hepimize yavrularımızi kucagımıza almayi nasip etsın.

Bende sana özellıkle dua edicem. Rabbim burada hepimize yavrularımızi kucagımıza almayi nasip etsın.
Vallahi canim benim oyle namazini kildim dualarimda sende vardin rabbimiz hamislerimizin miniklerini kucagina almayı nasip etsin inşallah saglikli hayirli evlatlar olmalarini inşallah

Vallahi canim benim oyle namazini kildim dualarimda sende vardin rabbimiz hamislerimizin miniklerini kucagina almayı nasip etsin inşallah saglikli hayirli evlatlar olmalarini inşallah
Amin amin canım benim. Hele şu günler pek kıymetli. Bu perşembe mübarek şaban ayının ilk günü. Çokça dua etmek lazım. İyiki kk var. Bu sayede hiç birbirimizi tanımadan arkadaşlıklar kurduk dualar ettik

Aynen canim benim hemde kafa olarak rahstlatiyor burasi beni allahim dualarimizi kabul etsin amin inşallah

Amiiiiin canım Allah razı olsun inşallah duaların kabul olur da hepimiz mutlu oluruz . Sana özelden msj yazmıştım aldın mı

@ruya hayal bacım benim akıntımın rengi koyulaşmaya başladı yarınki test işi yattı maalesef inşallah senden güzel haber alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…