2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benimde lekelenmeler teşrif etti kızlar yarına sökülür sanırım umutlar bir sonraki aya

yeni bat 27 haziran canım

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme...........>
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme...........>
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme

Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme

hayırlısı olsun canım yeni bat söyle haziran için yazayım listeye....çok sağol duaların için rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Amin inşallah... Rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin canım benim inşallah... Benim bat 26 haziran hayirli olur inşallah ..canim esimle konusamadim sperm testi için mj attm oda hahahaa yazdi malesef dualarimizla gelecek inşallah miniklerimiz incirde tutmadi dua dua dua allahim kabul etsin inşallah bugun sela ve cuma arasinda duami hep okudum biliyorsun bugun senin icin okuyorum inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin diyede bagisliyorum birisine illaki tutar duamiz inşallah herkesde sevinsin rabbimiz hayirli kilsin miniklerimizi hayirlisi allahtan :)

amin canım allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese sana bana hepimize nasip etsin inşallah ....inşallah eşinde test verir hiç değilse kafanız rahat olur belli etmesede kesin kafasına takardır

amin canım allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese sana bana hepimize nasip etsin inşallah ....inşallah eşinde test verir hiç değilse kafanız rahat olur belli etmesede kesin kafasına takardır
Herseyde bir hayir vardir canim demekki boylesindede var hayirlisi allahtan: (

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme...........>
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme

Sorunolmaz canim bi dr tavsiye etmis bnm arkadasa erkek inferitelisnde de ek olark kullaniliyomus

hayırlısı olsun canım ekledim .....bu arada sizde herhangib bi sorun varmı deneme sayısı fazla olunca benim gibi merak ettim
bende yok canım.eşiminkini bilmiyoruz.teste gidicek artık kaçışı yok giderim diyo da uğraşmak istemiyo.ona ben randevu alp ayarlayıp göndercem artık.beniö geçen yıl haziranda düşüğüm oldu.işte ondan sonrada bidaha kalamadım hamile

bi kere olduysa sorun yoktur muhtemelen zamanı vardır bebekler gelecekleri zamanı bilirler uygun zaman bekliyordur zamane cocukları işte ama yinede eşin test yaptırsın inşallah sorun cıkmazz kafanızda rahat olur

bi kere olduysa sorun yoktur muhtemelen zamanı vardır bebekler gelecekleri zamanı bilirler uygun zaman bekliyordur zamane cocukları işte ama yinede eşin test yaptırsın inşallah sorun cıkmazz kafanızda rahat olur
inşallah canım doktor yaptrsn dedi bikere olması sorun olmadığı anlamına gelmez dedi.gelsin artık miniğim annesi onu çok büyük bi hevesle bekliyo :)

canım aklımdaydınız tüm gün ama moralim o kadar bozuktu ki yazamadım. Yine tek çizgi ne yapacam ben. halen çok akıntım var. temiz kokusuz. bugün 9. gün
Kan testi yaptırt bakalım ne çıkacak bu kadar gecikmeyle nasıl begatif çıkar hayret

canım aklımdaydınız tüm gün ama moralim o kadar bozuktu ki yazamadım. Yine tek çizgi ne yapacam ben. halen çok akıntım var. temiz kokusuz. bugün 9. gün
Bence kanda baktir. Benimde idrarda çikmiyor gebeligim. Belki seninkide öyledir. Hatta idrarimda şanki kum varmış gibi olmuştu.

Kan testi yaptırt bakalım ne çıkacak bu kadar gecikmeyle nasıl begatif çıkar hayret
çok geciktim idrarda çıkardı diye düsünüyorum, kan testi yaptırıp da negatif cikinca iki kat üzülüyorum, adet belirtileri de yok, sabah ilk idrarla yaptım silik bile cıkmadı ikinci çizgi acaba bu kadar süre geçse de çıkmama ihtimali var mı? Eşim acele ediyosun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…