Bilmiyorumki belki geç döllenmedirçok geciktim idrarda çıkardı diye düsünüyorum, kan testi yaptırıp da negatif cikinca iki kat üzülüyorum, adet belirtileri de yok, sabah ilk idrarla yaptım silik bile cıkmadı ikinci çizgiacaba bu kadar süre geçse de çıkmama ihtimali var mı? Eşim acele ediyosun diyor
Aslında 72 geliyorum sabah aç karnına tartilinca 72 geldim. 7 kilo almışım. Bana çok gelmedi. Bebis kilo aliyordur cok kilo aldım gibi görünmüyor. Alırsam da olsun bebeğim sağlıklı büyüsün de :)Bende senin ayarda sayilirim :-/
canım senden güzel haberler alacağımı düşünmüştüm aslında ama dur bakalım arkadaşlarında dediği gibi belki geç döllenmedircanım aklımdaydınız tüm gün ama moralim o kadar bozuktu ki yazamadım. Yine tek çizgine yapacam ben. halen çok akıntım var. temiz kokusuz. bugün 9. gün
Belki dediginiz gibidir kizlar ama bu belirsizlik cok kotu pazartesine kadar olmazsam kanda baktiracam artikcanım senden güzel haberler alacağımı düşünmüştüm aslında ama dur bakalım arkadaşlarında dediği gibi belki geç döllenmedir
Canim ben randevu isini kendim hallettim nasipse yrn sabh gidiyorz dr a sadece sperm testi yaptirmiycz urologa muayenede olcak ben karsi cikar olmaz diyodum ama espri konusu oldu aramizda sasirdi :) insallah hayirli haberler aliriz ve seninkide gider insallahbende yok canım.eşiminkini bilmiyoruz.teste gidicek artık kaçışı yok giderim diyo da uğraşmak istemiyo.ona ben randevu alp ayarlayıp göndercem artık.beniö geçen yıl haziranda düşüğüm oldu.işte ondan sonrada bidaha kalamadım hamile
Superbi haber canim hadi inşallah sorunsuz olmasina sevindim inşallah da sorunda cikmaz :)Canim ben randevu isini kendim hallettim nasipse yrn sabh gidiyorz dr a sadece sperm testi yaptirmiycz urologa muayenede olcak ben karsi cikar olmaz diyodum ama espri konusu oldu aramizda sasirdi :) insallah hayirli haberler aliriz ve seninkide gider insallah
şimdi şöyle bişey dikkatimi çekti kızlar değerin önünde >1500.00 var yani acaba 1500 den büyük bi değer anlamına mı geliyor bu çünkü diğer tahlillerde hiç o işaret yoktu o yüzden ben böyle düşündümiyi akşamlar kızlar.. geçen cuma akşamı kandaki değerim 513 dü bu akşam tekrar yaptırdım yani bi hafta sonra 1500 çıktı az mı yükselmiş sorun olabilirmi acaba yarına doktor randevum var karından keseyi görürüz diye umut ediyodum bu değerle görünmez mi acaba
özelemi gitceksiniz canım.açıkçası bende nasıl br yol izlemem gerektiğini bilemiyorum.her hastanede sperm testi oluyomu?devlete mi özele mi nereye gitmeliyz?ne yapmalıyz?benim iyi bi yer bulmam gerek ona sadece uygulama ksmı kalsnki itiraz etmesn.aslnda itirz edecek tarafıda kalmadı o bnden çk istiyo bebek. e kaç aydr olmuo ve ben kaç doktora gttm bişey çkmadı bende.o da baktrcakki hçbişiymz yoksa ona göre bi yol izlemek gerek.Canim ben randevu isini kendim hallettim nasipse yrn sabh gidiyorz dr a sadece sperm testi yaptirmiycz urologa muayenede olcak ben karsi cikar olmaz diyodum ama espri konusu oldu aramizda sasirdi :) insallah hayirli haberler aliriz ve seninkide gider insallah
Son Adet Tarihişimdi şöyle bişey dikkatimi çekti kızlar değerin önünde >1500.00 var yani acaba 1500 den büyük bi değer anlamına mı geliyor bu çünkü diğer tahlillerde hiç o işaret yoktu o yüzden ben böyle düşündüm
Acaba 15.000 mi değerin. ??şimdi şöyle bişey dikkatimi çekti kızlar değerin önünde >1500.00 var yani acaba 1500 den büyük bi değer anlamına mı geliyor bu çünkü diğer tahlillerde hiç o işaret yoktu o yüzden ben böyle düşündüm
canım adet tarihime göre 6. haftadayım ama bence geç döllenme oldu diye düşünüyorum.. şu yüzden tedirgin olmuştum 1 hafta 513 olan değerim bugün 1500 çıktı gün aşırı iki katına çıkması gerektiği için hesaplayınca 4 binlerde olması lazımdı benim değerim düşüktü ama şimdi kağıtta >1500 yazdığını fakettim yani 1500 den büyük bi değer diye yorumladım sizcede öyle miSon Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
sen kaçıncı haftadasn cnm bilemiyorum ama bu değerlere bakarak yorumlayablrsn sanrm
hayır canım 1500 hatta resim yükliyim hemenAcaba 15.000 mi değerin. ??
yüklede bakalm canımcanım adet tarihime göre 6. haftadayım ama bence geç döllenme oldu diye düşünüyorum.. şu yüzden tedirgin olmuştum 1 hafta 513 olan değerim bugün 1500 çıktı gün aşırı iki katına çıkması gerektiği için hesaplayınca 4 binlerde olması lazımdı benim değerim düşüktü ama şimdi kağıtta >1500 yazdığını fakettim yani 1500 den büyük bi değer diye yorumladım sizcede öyle mi
Acaba 15.000 mi değerin. ??
valla bende anlamadım canım ya ama yine buna bile sevindim demekki daha büyük bi değer.. acillerde böyle mi oluyo acaba 1500 ün üstünü yazmıyolar mı valla anlamadım :)walla canım büyüktür anlamına gelio evet diğerinde o işaret yok ama neden tam değer yazmıoda büyük yazmş onu anlamadım daha tecrübeli arkdşlar belki bilgi sahibidir
1500 bile olsa gebelik haftana göre değerin normal kalbini ferah tut cnm. ki büyüktür işareti var sendevalla bende anlamadım canım ya ama yine buna bile sevindim demekki daha büyük bi değer.. acillerde böyle mi oluyo acaba 1500 ün üstünü yazmıyolar mı valla anlamadım :)
bi an tedirgin olmuştum canım ama şimdi rahatladım inşallah yarın kesemizide görür iyice rahatlarız çok tşk ederim yorumladığın için allah razı olsun canım1500 bile olsa gebelik haftana göre değerin normal kalbini ferah tut cnm. ki büyüktür işareti var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?