2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

iyiyim çok şükür canım bir sıkıntımız yok büyüyoruz yavaş yavaş. Çok giremiyorum foruma ama burdaki arkadaşların teker teker hamile olduklarını öğrendikçe çok mutlu oluyorum :)

Kızlar meraba biz 6.5 ayligiz. 65 le hamile kalmıştım. Şimdi 74 olmuşum çok mu almışım sizce

Cnm kaçıncı haftan 9 kilo almissin suan son aylar cok hızlı alınıyor aman dikkat et benim 28. Haftam 5 kilo almışım bende

Cnm kaçıncı haftan 9 kilo almissin suan son aylar cok hızlı alınıyor aman dikkat et benim 28. Haftam 5 kilo almışım bende
Ben 26+1 iz canım. 6.5 aylık olduk çok şükür. Birde suyu çok içiyorum gün ortasında tartildim acaba çok birsey fark eder mi ki)

canım nerelerdesin nasılsın
ben calismiyorum kuzum surekli evdeyim evim bile artik bana kokuyo ya bulantilarim azaldi sukur ilk zamanlar gibi diil ama yemek yiyemiyorum hala :) minnosumun hareketlerini gordum gecen sali cok mutlu oldum Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu 5 haziranda yine kontrolum var bakalim ikili test yapilicak :) insallah hersey iyi ve yolunda gecer

Benim eşimde aynısını söyleye söyleye gitmişti sonucu herkes biliyor. İnşallah sizin güzel çıkar.

İnşallah eşin haklı çıkacak sorun çıkmayacak kuzum

Benim esiminde her ay hamilesin derdi ben test yaptiralim die cok direndim sonucu biliyosun tatlim ama insallah sen hamissindir insallah
insallah bi sorun cikmaz kizlar hayirlisi bakalim ignenin 8. Gunu canimnasil tursu suyu istiyo digernde yumurtadn anlamistim insallah bu kezde tursudan anlamis olurum :)

canım valla evden nasıl çıkacağımı düşünüyorum sabahları akşam da nasıl gireceğimi yumuşatıcı kokusu bile midemi bulandırıyo dışarda iyiyim ben de..
yarın gidiyorum ben de çok açtım arayı doktor kararsızlığım yüzünden bakalım ne durumda :) ikili tarama var bi de di miii

Dediğim gibidir başka ne yaklaşabilir bizim bebişe amcak ikinci kardeşi yanaşabilir cnm benm.yarın güzel haberlerle geleceksin inşaallah.
Cnm gitti bugun doktora dediki önemsiz unut onu bebeğe bir zararı olmaz belki bi kanama oldu kaldı öyle kılcallarda çok sevindim anlatamam Rabbim herkese nasip etsin bin şükür

Cnm gitti bugun doktora dediki önemsiz unut onu bebeğe bir zararı olmaz belki bi kanama oldu kaldı öyle kılcallarda çok sevindim anlatamam Rabbim herkese nasip etsin bin şükür
Dedim sana bişi olmaz diye.bugünde ultrason çektimi çektiyse o tanımlanamayan şey hala duruyomuydu.biraz ufo tanımı gibi oldu :)) ♡♡♡♡Şaka biryana şükürler olsun rabbime allah kucagına almayı nasibetsin hayırlısıyla.

Ben 26+1 iz canım. 6.5 aylık olduk çok şükür. Birde suyu çok içiyorum gün ortasında tartildim acaba çok birsey fark eder mi ki)
Bizde 23+2 olduk. Ve hala hiç kilo almadim. Arada 1kilo aliyorum geri veriyorum nasil oluyosa. Sabah aç olarak tartil. 1kilo farkettiriyor tokken.

Evet tatlim birine karar ver artik iyi durumdadir minnos endiselenme annesi evet ya cektiriyo minnoslar bize ama var olduklarini bilmek herseye bedel :)

Bizde 23+2 olduk. Ve hala hiç kilo almadim. Arada 1kilo aliyorum geri veriyorum nasil oluyosa. Sabah aç olarak tartil. 1kilo farkettiriyor tokken.
Bu dijital tartilar ilk ciktiğinla sonraki ciktigin arasında fark ettiriyor ya. Sonra bir daha çıktım 72 geldim. Sabah aç karnına daha da az olur galiba. Ortalama 6-7 kilo arasında birsey almışım. Veririm inşallah kiloları bebeklerimiz sağlıkla gelinler de dünyaya gerisi önemli değil

Zaten asil kilon acken tartildigin kilon. Ben hep ayni eczanede tartiliyorum. Hiç dengesizlik farketmedim. Kilo önemli degil ama yinede dikkat et canim. Son 2ayda daha çok kilo alıniyomuş

Zaten asil kilon acken tartildigin kilon. Ben hep ayni eczanede tartiliyorum. Hiç dengesizlik farketmedim. Kilo önemli degil ama yinede dikkat et canim. Son 2ayda daha çok kilo alıniyomuş
Doğru diyorsun canım. Maşallah sen hiç almamişsin. Ya bebiş aldı ya da bünye meselesi

Hala duruyor ama dediğim gibi zararı yok dedi ultrason goruntusunde yok ama orayı almadı goruntuye

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme...........>
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme...........>
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-----

Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Meleğim ----------> Erkek
9661 ---------------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Ahh canim benimm: ( uzgunum sasirtmadi yine suprizim buayda gelmedi malesef
Ama yeterki rabbimiz ol desin inşallah olacak ...yarin dualarim seninle inşallah cuma niyetine ucaylarin hurmetine dualarimdasin inşallah minigin gelir sagligiyla gelsin inşallah rabbimiz hayirli kilsin yeterki ol desin inşallah olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…