canım ben 7 deyken baslamıştı mide rahatsızlığım, reflüyle kalır inşallah bulantın olmazHamilelik reflüsü bu kadar erken başlar mı yaaaaaaaaaaaaaaAllahım bulantı vermese bari
iyiyim çok şükür canım bir sıkıntımız yok büyüyoruz yavaş yavaş. Çok giremiyorum foruma ama burdaki arkadaşların teker teker hamile olduklarını öğrendikçe çok mutlu oluyorum :)Kuzum çok teşekkür ederim... Size de çok geçmiş olsun miniğin eşyalarının çalınmasına ayrıca çok çok üzüldüm yaaa ne kadar vicdansızlar bu pislikler...Allah bin beter etsin hepsini... Umarım madden çok sıkıntıya girmezsin kuzum... Rabbim yardımcınız olsun... Sen nasılsın minik bebişin nasıl
canım benim Allah razı olsun inşallah devamı da güzel olur...senin minik nasıl
Kızlar meraba biz 6.5 ayligiz. 65 le hamile kalmıştım. Şimdi 74 olmuşum çok mu almışım sizce
Ben 26+1 iz canım. 6.5 aylık olduk çok şükür. Birde suyu çok içiyorum gün ortasında tartildim acaba çok birsey fark eder mi kiCnm kaçıncı haftan 9 kilo almissin suan son aylar cok hızlı alınıyor aman dikkat et benim 28. Haftam 5 kilo almışım bende
ben calismiyorum kuzum surekli evdeyim evim bile artik bana kokuyo ya bulantilarim azaldi sukur ilk zamanlar gibi diil ama yemek yiyemiyorum hala :) minnosumun hareketlerini gordum gecen sali cok mutlu oldum Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu 5 haziranda yine kontrolum var bakalim ikili test yapilicak :) insallah hersey iyi ve yolunda gecercanım nerelerdesin nasılsın
Benim eşimde aynısını söyleye söyleye gitmişti sonucu herkes biliyor. İnşallah sizin güzel çıkar.
canım yaptırın da bi rahatlayın inşallah yoktur sorun.. benimki de diye diye doğru etti valla her ay derdi oldu bu ay diye ;:)
dün anlattığın durum çok üzücü gerçekten.. büyük konuşmak da istemem ama madem aldıracaksın niye korunmadın di mi.. bi can sonuçta.. neyse allah affetsin ..
İnşallah eşin haklı çıkacak sorun çıkmayacak kuzum
insallah bi sorun cikmaz kizlar hayirlisi bakalim ignenin 8. Gunu canimnasil tursu suyu istiyo digernde yumurtadn anlamistim insallah bu kezde tursudan anlamis olurum :)Benim esiminde her ay hamilesin derdi ben test yaptiralim die cok direndim sonucu biliyosun tatlim ama insallah sen hamissindir insallah
canım valla evden nasıl çıkacağımı düşünüyorum sabahları akşam da nasıl gireceğimiben calismiyorum kuzum surekli evdeyim evim bile artik bana kokuyo ya bulantilarim azaldi sukur ilk zamanlar gibi diil ama yemek yiyemiyorum hala :) minnosumun hareketlerini gordum gecen sali cok mutlu oldum Allahim herkese nasip etsin bu guzel duyguyu 5 haziranda yine kontrolum var bakalim ikili test yapilicak :) insallah hersey iyi ve yolunda gecer
Cnm gitti bugun doktora dediki önemsiz unut onu bebeğe bir zararı olmaz belki bi kanama oldu kaldı öyle kılcallarda çok sevindim anlatamam Rabbim herkese nasip etsin bin şükürDediğim gibidir başka ne yaklaşabilir bizim bebişe amcak ikinci kardeşi yanaşabilir cnm benm.yarın güzel haberlerle geleceksin inşaallah.
Dedim sana bişi olmaz diye.bugünde ultrason çektimi çektiyse o tanımlanamayan şey hala duruyomuydu.biraz ufo tanımı gibi oldu :)) ♡♡♡♡Şaka biryana şükürler olsun rabbime allah kucagına almayı nasibetsin hayırlısıyla.Cnm gitti bugun doktora dediki önemsiz unut onu bebeğe bir zararı olmaz belki bi kanama oldu kaldı öyle kılcallarda çok sevindim anlatamam Rabbim herkese nasip etsin bin şükür
Bizde 23+2 olduk. Ve hala hiç kilo almadim. Arada 1kilo aliyorum geri veriyorum nasil oluyosa. Sabah aç olarak tartil. 1kilo farkettiriyor tokken.Ben 26+1 iz canım. 6.5 aylık olduk çok şükür. Birde suyu çok içiyorum gün ortasında tartildim acaba çok birsey fark eder mi ki)
Evet tatlim birine karar ver artik iyi durumdadir minnos endiselenme annesi evet ya cektiriyo minnoslar bize ama var olduklarini bilmek herseye bedel :)canım valla evden nasıl çıkacağımı düşünüyorum sabahları akşam da nasıl gireceğimiyumuşatıcı kokusu bile midemi bulandırıyo dışarda iyiyim ben de..
yarın gidiyorum ben de çok açtım arayı doktor kararsızlığım yüzünden bakalım ne durumda :) ikili tarama var bi de di miii
Bu dijital tartilar ilk ciktiğinla sonraki ciktigin arasında fark ettiriyor ya. Sonra bir daha çıktım 72 geldim. Sabah aç karnına daha da az olur galiba. Ortalama 6-7 kilo arasında birsey almışım. Veririm inşallah kiloları bebeklerimiz sağlıkla gelinler de dünyaya gerisi önemli değilBizde 23+2 olduk. Ve hala hiç kilo almadim. Arada 1kilo aliyorum geri veriyorum nasil oluyosa. Sabah aç olarak tartil. 1kilo farkettiriyor tokken.
Zaten asil kilon acken tartildigin kilon. Ben hep ayni eczanede tartiliyorum. Hiç dengesizlik farketmedim. Kilo önemli degil ama yinede dikkat et canim. Son 2ayda daha çok kilo alıniyomuşBu dijital tartilar ilk ciktiğinla sonraki ciktigin arasında fark ettiriyor ya. Sonra bir daha çıktım 72 geldim. Sabah aç karnına daha da az olur galiba. Ortalama 6-7 kilo arasında birsey almışım. Veririm inşallah kiloları bebeklerimiz sağlıkla gelinler de dünyaya gerisi önemli değil
Doğru diyorsun canım. Maşallah sen hiç almamişsin. Ya bebiş aldı ya da bünye meselesiZaten asil kilon acken tartildigin kilon. Ben hep ayni eczanede tartiliyorum. Hiç dengesizlik farketmedim. Kilo önemli degil ama yinede dikkat et canim. Son 2ayda daha çok kilo alıniyomuş
Hala duruyor ama dediğim gibi zararı yok dedi ultrason goruntusunde yok ama orayı almadı goruntuyeDedim sana bişi olmaz diye.bugünde ultrason çektimi çektiyse o tanımlanamayan şey hala duruyomuydu.biraz ufo tanımı gibi oldu :)) ♡♡♡♡Şaka biryana şükürler olsun rabbime allah kucagına almayı nasibetsin hayırlısıyla.
Kızlar meraba biz 6.5 ayligiz. 65 le hamile kalmıştım. Şimdi 74 olmuşum çok mu almışım sizce
Ahh canim benimm: ( uzgunum sasirtmadi yine suprizim buayda gelmedi malesefHAMİŞLER
Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>
BAT
Ayseygt1453...................>27Mayıs...............>11.Deneme...........>
Mavi-38.........................>27 Mayıs..............>21.Deneme...........>
Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Sabsel............................>31 Mayıs..............>10.Deneme
Pesettim342...................>4 haziran............>32.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?