Hemen arastirayimm ben sağol canım benim inşallah hayirli olur inşallah rabbimiz ol derKizlar hamis kalamayanlar emodex kapsul varmis erkeklerde spermleri kaliteli hale gelmesini ve sayisinn artmasina yardimci kadinlarda da yumurtalarin kalitesini arttiriyomus bugu bi arkadastan duydum istersenz arastirin netten :)
kadın ve erkeklerde süre gelen interfilite tedavisine ek olarak büyük katkılar sağlamakta olan ek gıda takviyesidir.Hemen arastirayimm ben sağol canım benim inşallah hayirli olur inşallah rabbimiz ol der
Bebiş geçen cumartesi 480gramdı. Galiba oda pek almiyo. Gerçi doktor kilosu iyi dedi haftasina göre. Zaten 69la hamile kalmiştim bir ara 67 oldum şimdi 69la yine yola devam.herkes göbekten kilo aldigimi kalçalardan falan zayifladigimi söylüyo. Zaten top misali bir göbüşüm var şu anda. Bakalım 30lu haftalarda nasıl olucaz. Hiç iştahım yok benimdeDoğru diyorsun canım. Maşallah sen hiç almamişsin. Ya bebiş aldı ya da bünye meselesi
Canim ikigundur bende lekenme oldu yarina inşallah sokulurum ben ..inşallah sen hamissindir canim benim inşallah ..dualara devam rabbimiz ol diyecek inşallah yeterki rabbimiz ol desin hayirli cumalarGünaydın kızlar bugun 30. Gün normalde 28. Gün adet olurum 2 gün geçti test yaptım çıkmadı moralim çok bozuk olsa çıkardı herhalde testte çıkmıyor adet de olmuyorum ne ki bu şimdi
Hayırlı cumalar canım inşallah senin de gelmez kırmızılar benim de ama kafam çok karıştı olsa çıkardı herhalde hayırlısı biraz daha bekleyim bakalım inşallah rabbim ol demiştir inşallah test yanulıyordurCanim ikigundur bende lekenme oldu yarina inşallah sokulurum ben ..inşallah sen hamissindir canim benim inşallah ..dualara devam rabbimiz ol diyecek inşallah yeterki rabbimiz ol desin hayirli cumalar
SAĞOL CANIM ACABA DOKTORA SORMADAN KULLANSAK SORUN OLURMUKİ ?Bİ ARAŞTIRMALIKizlar hamis kalamayanlar emodex kapsul varmis erkeklerde spermleri kaliteli hale gelmesini ve sayisinn artmasina yardimci kadinlarda da yumurtalarin kalitesini arttiriyomus bugu bi arkadastan duydum istersenz arastirin netten :)
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BİZLERE BUNLARI PAYLAŞTĞN İÇİN. RABBİMDEN İSTİYORUZ NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH CANIM BENİM...Cocuklari Olmayanin Insallah Cocuklari Olmasi icin
19 gece arka arka ya okunur.
*-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir
*-Kibleye karsi oturarak
*-Niyet edilir
* 21 defa Selavatu selam okunur
* 1 adet Fatiha
*3 adet Ihlas
* 15 adet Ayetul Kursi
* 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus
Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim
* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur
*ALLAHA sukret
tecrube edilmistir
=kaynagi Gizli Ilimler Hazisesinden alintidir .
not=
Ilk gece okumaya baslamadan once Namaz kilinir
Diger geceler sart degil namaz kilmak ama istiyen kilabilir
MANASI
YA MUSAVVIR
Herseye Butun Varliklara Sekil verendir
YA Halik
Yaratan Halk eden .Yoktan var eden
Ya Bari
Ornegi olmaksizin Yaratan ve Mukemmel Olarak Yaratan demektir
Ayrıca başka bir tertib daha var.
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur.
BENDE DÜN YİNE YAPTIM NEGATİFTİ CANIM.BENİM HER AY DEĞİŞİK GELDİĞİ İÇİN KİMİ AYA GÖRE GEÇ KİMİ AYA GÖRE ERKEN DAHA.KESİN YORUM YAPAMIYORUM.İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIM.BENİM 2 AY ÖNCE ÖMRÜMDE İLK KEZ 34 GÜNDE GELMİŞTİ ADETİM.STRESTENDE OLUYO BAZEN AMA SENNKİ BEBİŞTENDİR İNŞALLAH...Hayırlı cumalar canım inşallah senin de gelmez kırmızılar benim de ama kafam çok karıştı olsa çıkardı herhalde hayırlısı biraz daha bekleyim bakalım inşallah rabbim ol demiştir inşallah test yanulıyordur
Amin kuzum inşallah ama dediğin gibi stresten olduğunu düşünmeye başladım kan testine gitmek istiyorum ama negatif olursa diye korkuyorum gidemiyorum biraz daha bekleyelim bakalım senin için daha çok erken umudunu kaybetme inşallah gelmez kırmızılarBENDE DÜN YİNE YAPTIM NEGATİFTİ CANIM.BENİM HER AY DEĞİŞİK GELDİĞİ İÇİN KİMİ AYA GÖRE GEÇ KİMİ AYA GÖRE ERKEN DAHA.KESİN YORUM YAPAMIYORUM.İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR CANIM.BENİM 2 AY ÖNCE ÖMRÜMDE İLK KEZ 34 GÜNDE GELMİŞTİ ADETİM.STRESTENDE OLUYO BAZEN AMA SENNKİ BEBİŞTENDİR İNŞALLAH...
İNŞALLAH CANIM GELSİN MİNİŞLER GİTSİN KIRMIZILAR İNŞALLAHAmin kuzum inşallah ama dediğin gibi stresten olduğunu düşünmeye başladım kan testine gitmek istiyorum ama negatif olursa diye korkuyorum gidemiyorum biraz daha bekleyelim bakalım senin için daha çok erken umudunu kaybetme inşallah gelmez kırmızılar
AFRODİTİM HAVA Bİ YANDAN HORMONLAR Bİ YANDAN SIKIŞTIRIYODUR SENİ GÜZEL Bİ MÜZİK DİNLE SEVDİĞİN HERHANGİ BİŞEYİ YAPMAYA ÇALIŞ ALLAH KALBİNE FERAHLIK VERSİN CANIM...Kizlar bugun burda hava yagmurlu icim daraliyo nefesim daraliyo sanki ya kotuyum
Canım yaptınmı test seni merak ettim.Cuma test yapcam demiştin.SonuçççinsAllah canim :) ben de cok meraktayim hatta catliyacam meraktan ama inat ettim cumaya kadar bekliyecem diye. mubarek gun hayirli haberler alirim insAllah. tek cizgi gormekten biktimmmmm
hayırlısı olsun canım yeni bat söyle haziran için yazayım listeye....çok sağol duaların için rabbim isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAhh canim benimm: ( uzgunum sasirtmadi yine suprizim buayda gelmedi malesef
Ama yeterki rabbimiz ol desin inşallah olacak ...yarin dualarim seninle inşallah cuma niyetine ucaylarin hurmetine dualarimdasin inşallah minigin gelir sagligiyla gelsin inşallah rabbimiz hayirli kilsin yeterki ol desin inşallah olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?