2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-----
9661----------------->Kız-----------DOĞDU-------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Meleğim ----------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

Betiboop...............>
Mogami................>

Evet canim kesenin icindeki minicik kararti.bende 6+1 de kalp atisini gormustum.sanirim bukadar bseydi.

Bir tuhaflik yok canim. Biz degil bebekler kilo aliyor. Bende hiç kilo almadim. Göbek kendini göstermeye başladi ama. Hiç kilo almamak daha güzel bence

Günaydınlar olsun hatunlar..Hayırlı Kandillerimiz olsun.. Rabbim bu günde açtığınız elleri geri çevirmesin ve dualarınızı kabul etsin inşaAllah.. Evleri yawrusuz bırakmasın..
Cumartesş günü doktora gittim.. bir klomen daha patlatıcaz
haftaya bir aksilik olmaz ise, eşim de sperm testi yaptıracak.. En azından o ihtimal ortadan kalkmış olur.. İnşaAllah herşey sorunsuzdur.. :)
Rabbim evlerinize huzur versin kızlar..

kızlarr günaydın hepinizee :) biz cuma günü doktora gittik kız gibi dedi ama emin olamadı doktorumuz.o yüzden haftaya p.tesi bidaha çağırdı alışverişe başlamayın dedi :) ama biz moda girdik bile kızımm diye sevmeye başladık duyanlar hediyeler aldı elbiseler pembe badiler çoraplar ... pipi bize sürpriz yapmassa iyi

ahhhh yavrummm ahhh sende mi yumuşatıcı ve ev mağdurusun bian kendimi gördüm buzdolabı oda kokuları sıvı sabun en kötüsü evimin kendi kokusu .bende hiç eve girmek istemiyordum şimdi yeni yeni geçmeye başladı maşallah diyim dilimi ısırıyımm geçer kuzum az sabretmek gerekiyor allah yardımcınız olsun kuzularrr

Kizlar hayirli kandiller dualariniz kabul olsu insallah.....
bugun igneden sonra 12. Gunum cok heyecanliyim ama gorunuste cok sakinim :) atesim yuksek gidiyo ve gogus uclarim aciyo (ilkinde oldugu gibi) test yapmaya korkuyorum yoktur bebis diyorum inanamiyorm olcagina MINIKKUS1
canimmmm yolkun hemen yanndaki bebisss :) embriyo deme yaaaaa bebis o tosuncuk :)

Blummm icime

Icime oyle doguyor ki hamilesinnn hqla adet olmamissin insallah oyledir mubarek kandilde hayirli haberlerini aliriz bi beta yaptirsan bugun??? Cok merak ettimmm bende 12.gun yaptirmistim

Blummm icime

Icime oyle doguyor ki hamilesinnn hqla adet olmamissin insallah oyledir mubarek kandilde hayirli haberlerini aliriz bi beta yaptirsan bugun??? Cok merak ettimmm bende 12.gun yaptirmistim
Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)

Eklentiler

• 20150601_113014.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 116
Bir tuhaflik yok canim. Biz degil bebekler kilo aliyor. Bende hiç kilo almadim. Göbek kendini göstermeye başladi ama. Hiç kilo almamak daha güzel bence
Göbek kocaman bende :) pantolon falan oluyor düğme dışında :)) bi Karnım büyüyor gözüküyor bakildiginda ama tarti öyle demiyor işte :)) tarti sisko diyo :-/

canım kızişko mu geliyooo ben öyle tahmin etmiştim di mi? çok sevindim senin adına azalsın bitsin gitsin tiksinti bulantı benım daha var doktor 3 haftaya azarıl 3 haftaya da tamamen gecer dedi etti mi 6 hafta :)
ahh kokula ahhh

Bu mubarek gunde ne kadar guzel bı haber bu boyleeee. gozun aydın canımm ınsallah kanda da cok guzel sonuclar alırsınsın cok sevındım yaa

Aaaaaaaaaaaaa blummmm canimmm tebrikler ayyy cok sevimm gec kalmisti zaten bu mubarek gunde ogrenmek nasip oldu ayyy insallah saglikli hayirli evlat olsun insallahhhh:) :) :)

Hayırlı olsun canm..Bu güzel günde, ne de güzel bir haber bu böyle..
Kan değerlerin de yüksek çıkar inşaAllah yawrum... :)

sanırım mı ??? canım hamilesiiiinnnn oleeyyy gözlerim açıldı valla baygın baygın girdim topic e kendime geldim harika haber mübarek günde
hepinize tesekkur ederim kizlar kan verdim 1 sa sonra alcm insallah ignenin etksi degildir cok korkuyorm

hepinize tesekkur ederim kizlar kan verdim 1 sa sonra alcm insallah ignenin etksi degildir cok korkuyorm
haydii bismillahh bu mübarek günde güzel haberler alırsın inşallah canım :) sen sevinirsin biz seviniriz ohhh maşallahhh yine şenlenir topic bence ikinci çizgi baya koyu çıkmış iğne etkisi gibi durmuyor

haydii bismillahh bu mübarek günde güzel haberler alırsın inşallah canım :) sen sevinirsin biz seviniriz ohhh maşallahhh yine şenlenir topic bence ikinci çizgi baya koyu çıkmış iğne etkisi gibi durmuyor
Ayyy insallah canim hepimz sevinelim hamis olmayan kalmasin insallah :) evet koyu cikti bide hemen cikti atesimide olcuyodm o da yuksek eeee memislerde aciyo insallah sonuc guzel olur :)

Göbek kocaman bende :) pantolon falan oluyor düğme dışında :)) bi Karnım büyüyor gözüküyor bakildiginda ama tarti öyle demiyor işte :)) tarti sisko diyo :-/
Kaç kilo olmuşsunki. Ben hala 69-68arası gidip geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…