Evet canim kesenin icindeki minicik kararti.bende 6+1 de kalp atisini gormustum.sanirim bukadar bseydi.kızlaaaarr nasılsınız? ben mideden dertli dolanıyorum... başımı kaldıramıyorum derslerden ve bu mideden o yüzden uğrayamadım buraya...
en son paylaşıcam dediğim resmi anca paylaşabiliyorum 6+1 de ki fotomuz bu dikkatli bakarsanız sol üstte yolk var... sağ alttaki de acep embriyo mu
Bir tuhaflik yok canim. Biz degil bebekler kilo aliyor. Bende hiç kilo almadim. Göbek kendini göstermeye başladi ama. Hiç kilo almamak daha güzel benceBeni her görenler de kilo almamissin bi karnin cikmis deyince tartiyi kirmak istiyorum düşman midir nedir :) yeni doğum yapan arkadaşa gittim sen ne bicim hamilesin ne az yiyiyorsun diyo ya dedim patliyorum su an :) bilmiyorum bi tuhaflık var emme :-/
ahhhh yavrummm ahhh sende mi yumuşatıcı ve ev mağdurusuncanım valla evden nasıl çıkacağımı düşünüyorum sabahları akşam da nasıl gireceğimiyumuşatıcı kokusu bile midemi bulandırıyo dışarda iyiyim ben de..
yarın gidiyorum ben de çok açtım arayı doktor kararsızlığım yüzünden bakalım ne durumda :) ikili tarama var bi de di miii
canimmmm yolkun hemen yanndaki bebisss :) embriyo deme yaaaaa bebis o tosuncuk :)kızlaaaarr nasılsınız? ben mideden dertli dolanıyorum... başımı kaldıramıyorum derslerden ve bu mideden o yüzden uğrayamadım buraya...
en son paylaşıcam dediğim resmi anca paylaşabiliyorum 6+1 de ki fotomuz bu dikkatli bakarsanız sol üstte yolk var... sağ alttaki de acep embriyo mu
Kizlar hayirli kandiller dualariniz kabul olsu insallah.....
bugun igneden sonra 12. Gunum cok heyecanliyim ama gorunuste cok sakinim :) atesim yuksek gidiyo ve gogus uclarim aciyo (ilkinde oldugu gibi) test yapmaya korkuyorum yoktur bebis diyorum inanamiyorm olcaginaMINIKKUS1
canimmmm yolkun hemen yanndaki bebisss :) embriyo deme yaaaaa bebis o tosuncuk :)
Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)Blummm icime
Icime oyle doguyor ki hamilesinnn hqla adet olmamissin insallah oyledir mubarek kandilde hayirli haberlerini aliriz bi beta yaptirsan bugun??? Cok merak ettimmm bende 12.gun yaptirmistim
Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
Göbek kocaman bende :) pantolon falan oluyor düğme dışında :)) bi Karnım büyüyor gözüküyor bakildiginda ama tarti öyle demiyor işte :)) tarti sisko diyo :-/Bir tuhaflik yok canim. Biz degil bebekler kilo aliyor. Bende hiç kilo almadim. Göbek kendini göstermeye başladi ama. Hiç kilo almamak daha güzel bence
Aaaaaaaaaaaaa blummmm canimmm tebrikler ayyy cok sevimm gec kalmisti zaten bu mubarek gunde ogrenmek nasip oldu ayyy insallah saglikli hayirli evlat olsun insallahhhh:) :) :)Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
Hayırlı olsun canm..Bu güzel günde, ne de güzel bir haber bu böyle..Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
sanırım mı ??? canım hamilesiiiinnnn oleeyyy gözlerim açıldı valla baygın baygın girdim topic e kendime geldim harika haber mübarek gündeKayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
canım kızişko mu geliyooo ben öyle tahmin etmiştim di mi?ahhhh yavrummm ahhh sende mi yumuşatıcı ve ev mağdurusunbian kendimi gördüm buzdolabı oda kokuları sıvı sabun en kötüsü evimin kendi kokusu .bende hiç eve girmek istemiyordum şimdi yeni yeni geçmeye başladı maşallah diyim dilimi ısırıyımm geçer kuzum az sabretmek gerekiyor allah yardımcınız olsun kuzularrr
Bu mubarek gunde ne kadar guzel bı haber bu boyleeee. gozun aydın canımm ınsallah kanda da cok guzel sonuclar alırsınsın cok sevındım yaa
Aaaaaaaaaaaaa blummmm canimmm tebrikler ayyy cok sevimm gec kalmisti zaten bu mubarek gunde ogrenmek nasip oldu ayyy insallah saglikli hayirli evlat olsun insallahhhh:) :) :)
Hayırlı olsun canm..Bu güzel günde, ne de güzel bir haber bu böyle..
Kan değerlerin de yüksek çıkar inşaAllah yawrum... :)
hepinize tesekkur ederim kizlar kan verdim 1 sa sonra alcm insallah ignenin etksi degildir cok korkuyormsanırım mı ??? canım hamilesiiiinnnn oleeyyy gözlerim açıldı valla baygın baygın girdim topic e kendime geldim harika haber mübarek günde
haydii bismillahh bu mübarek günde güzel haberler alırsın inşallah canım :) sen sevinirsin biz seviniriz ohhh maşallahhh yine şenlenir topichepinize tesekkur ederim kizlar kan verdim 1 sa sonra alcm insallah ignenin etksi degildir cok korkuyorm
Ayyy insallah canim hepimz sevinelim hamis olmayan kalmasin insallah :) evet koyu cikti bide hemen cikti atesimide olcuyodm o da yuksek eeee memislerde aciyo insallah sonuc guzel olur :)haydii bismillahh bu mübarek günde güzel haberler alırsın inşallah canım :) sen sevinirsin biz seviniriz ohhh maşallahhh yine şenlenir topicbence ikinci çizgi baya koyu çıkmış iğne etkisi gibi durmuyor
Kaç kilo olmuşsunki. Ben hala 69-68arası gidip geliyorum.Göbek kocaman bende :) pantolon falan oluyor düğme dışında :)) bi Karnım büyüyor gözüküyor bakildiginda ama tarti öyle demiyor işte :)) tarti sisko diyo :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?