2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

K.K nın gûzel hatunlari. Rabbim bu mübarek gece hürmetine hayırli muradlarinizi tez vakitte versin. Bebiş isteyenlere bebiş versin,bizlerede saglikli sıhhatli şekilde kucağımıza almayi nasip etsin. Rabbim hepimizi cennet hatunu eylesin. Amin amin amin

Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)

Evettt evettt evetttt canimmmm cok sukur geldi istee betanabaktir yarin gozumuzaydinn cok inanmistim olacagina :) nasilll mutluyumm su an simdi biz seninle kaybettik cabaladik ikinciyee yeniden kavustuk tek ricam ilkini dusunmeden calismalarda nasilsa sonrasindada beni dusun ve paniksiz dikkat ederek bebisini buyut rabbim hayirlisiylaaa sagligiyla versinnn bllummm

Bu mubarek gunde ne kadar guzel bı haber bu boyleeee. gozun aydın canımm ınsallah kanda da cok guzel sonuclar alırsınsın cok sevındım yaa

Rahis nasilk gidiyor buralarda olabildigine gore iyi demekki her sey rayina oturuyor mu zamanla yorucu mu mrraklardayim

Göbek kocaman bende :) pantolon falan oluyor düğme dışında :)) bi Karnım büyüyor gözüküyor bakildiginda ama tarti öyle demiyor işte :)) tarti sisko diyo :-/

Ilk hamilelik ayimda drda tok karnina 73 cikmistim simdi 75 ama verip oyle aldimmm daha 4 ay varr ve endiseliyim bebeem cunku canim dondurma ciko cekiyor yoksa cok yeme taraftari degilim

Rahis nasilk gidiyor buralarda olabildigine gore iyi demekki her sey rayina oturuyor mu zamanla yorucu mu mrraklardayim
cok sukur yaa daha ıyıyız uykumuz hıc yoktan bıraz uzun oluyo 1-2 saatte olsa ısımı yapabılıyorum Allah a sukur daha ıyıyz canım. yorucu tabı o uyudugunda oturayım bende dıyemıyo ınsan. hemen dıger ıslere kosturuyosun camasır, bulasık yemek ev toplama. varsa mısafır hazırlıgı falan Bunada sukur tabıı

Nasilll gidiyorr swetttimm cinsiyet dedi mi dr :)
Yok kuzum cuma gunu ikili test ense burun icin gidicez bakalim bizim minnos nasil :) iyi gidiyo arada kusmalarimiz birakmasada bizi sukur iyiyiz tobmik bir sekilde devam ediyoruz yemek yiyemiorum ama baskul tombik diyo :) ama bende gogus ve gobis cok :) belirgin cikti :) senin nasil gidiyo minnosun nasil kocaman oldumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…