canım gözünaydın tebrik ederim inşallah kandada güzel sonucu alırsın güzel haberlerini bekliyoruzKayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
İnşaAllah yawrum.. ne kadar zaman oldu iğne olalı ki?hepinize tesekkur ederim kizlar kan verdim 1 sa sonra alcm insallah ignenin etksi degildir cok korkuyorm
Ayy canim cok sevindim hayirli olsun.Rabbim tamamina erdirir insallah.Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
Bu mubarek gunde ne kadar guzel bı haber bu boyleeee. gozun aydın canımm ınsallah kanda da cok guzel sonuclar alırsınsın cok sevındım yaa
Göbek kocaman bende :) pantolon falan oluyor düğme dışında :)) bi Karnım büyüyor gözüküyor bakildiginda ama tarti öyle demiyor işte :)) tarti sisko diyo :-/
Aaaaaaaaaaaaa blummmm canimmm tebrikler ayyy cok sevimm gec kalmisti zaten bu mubarek gunde ogrenmek nasip oldu ayyy insallah saglikli hayirli evlat olsun insallahhhh:) :) :)
hepinize tesekkur ederim kizlar kan verdim 1 sa sonra alcm insallah ignenin etksi degildir cok korkuyorm
cok sukur yaa daha ıyıyız uykumuz hıc yoktan bıraz uzun oluyo 1-2 saatte olsa ısımı yapabılıyorum Allah a sukur daha ıyıyz canım. yorucu tabı o uyudugunda oturayım bende dıyemıyo ınsan. hemen dıger ıslere kosturuyosun camasır, bulasık yemek ev toplama. varsa mısafır hazırlıgı falanRahis nasilk gidiyor buralarda olabildigine gore iyi demekki her sey rayina oturuyor mu zamanla yorucu mu mrraklardayim
Kizlarrrr dgerim 65.55:)
Coooooktesk ederim dr gidiyorum simdi :)Hay masallahh darısı kat kat artıslara olsun ınsallah canımm gozun aydın tekrardann
gözünaydın Allah kucağına almayı nasip etsinCoooooktesk ederim dr gidiyorum simdi :)
Yok kuzum cuma gunu ikili test ense burun icin gidicez bakalim bizim minnos nasil :) iyi gidiyo arada kusmalarimiz birakmasada bizi sukur iyiyiz tobmik bir sekilde devam ediyoruz yemek yiyemiorum ama baskul tombik diyo :) ama bende gogus ve gobis cok :) belirgin cikti :) senin nasil gidiyo minnosun nasil kocaman oldumu :)Nasilll gidiyorr swetttimm cinsiyet dedi mi dr :)
Canım şu mübarek günde ne güzel bir haber çok sevindim değerin kat kat artar inşallah da bebeğin sana sımsıkı tutunur. :)Kizlarrrr dgerim 65.55:)
Hadi gozun aydin tatlim bugunden dikkat etmeye basliyosun ne buluyosan yiyosun bulantin baslamadan ayyy cok mutlu oldummmm :)Kizlarrrr dgerim 65.55:)
Iste buuu rabbim kat kat arttirsinnnn canimmm gayet iyi:)Kizlarrrr dgerim 65.55:)
canım hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinCoooooktesk ederim dr gidiyorum simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?