cok sukur yaa daha ıyıyız uykumuz hıc yoktan bıraz uzun oluyo 1-2 saatte olsa ısımı yapabılıyorum Allah a sukur daha ıyıyz canım. yorucu tabı o uyudugunda oturayım bende dıyemıyo ınsan. hemen dıger ıslere kosturuyosun camasır, bulasık yemek ev toplama. varsa mısafır hazırlıgı falanBunada sukur tabıı
Yok kuzum cuma gunu ikili test ense burun icin gidicez bakalim bizim minnos nasil :) iyi gidiyo arada kusmalarimiz birakmasada bizi sukur iyiyiz tobmik bir sekilde devam ediyoruz yemek yiyemiorum ama baskul tombik diyo :) ama bende gogus ve gobis cok :) belirgin cikti :) senin nasil gidiyo minnosun nasil kocaman oldumu :)
ayyyy ne guselll sen abartiyosun cok diildin bence zaten gobis ve bebis kilo alsin :) ayy renkli ultrasyon cok guseldir acaba minnosun kime benziycek babasinami gusel annesine mi :) insallah burun ve ensede sorun olmazsa testi yaptirip kafami bulandirmayi dusunmuyorum Allahim saglikli hayirli evlatlar versin insallah hepimizeee :)Hadi bakalim guzel guzel gecsin ikili insallah bende haftaya renkli ultrasona girecegi :) bende guya fok kilo almadim ama daha ondesinde kilo oldugundan kotu hissediyorumgorenler gobegin aliyo sadece diyo ins oyleolur gobuss buyudu iyice
Benim boy 1.59 kilo 68-69 :-/ boy yok anacimKaç kilo olmuşsunki. Ben hala 69-68arası gidip geliyorum.
ben de 23 ünde gdcem ikili tarama için 14 hafta oluyo tam belki cinsiyet de söyler diye umut ediyorum :) benim 5 kilo oldu canım bugün bi pantolonumu giyindim düştü belimden bosbol midem çok kötüYok kuzum cuma gunu ikili test ense burun icin gidicez bakalim bizim minnos nasil :) iyi gidiyo arada kusmalarimiz birakmasada bizi sukur iyiyiz tobmik bir sekilde devam ediyoruz yemek yiyemiorum ama baskul tombik diyo :) ama bende gogus ve gobis cok :) belirgin cikti :) senin nasil gidiyo minnosun nasil kocaman oldumu :)
kaygılım 5 kilo verdim ben nerde o diyet günleri hiçbişe yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorumHadi bakalim guzel guzel gecsin ikili insallah bende haftaya renkli ultrasona girecegi :) bende guya fok kilo almadim ama daha ondesinde kilo oldugundan kotu hissediyorumgorenler gobegin aliyo sadece diyo ins oyleolur gobuss buyudu iyice
görsek şu güzel anneyi hiç fena olmazayyyy ne guselll sen abartiyosun cok diildin bence zaten gobis ve bebis kilo alsin :) ayy renkli ultrasyon cok guseldir acaba minnosun kime benziycek babasinami gusel annesine mi :) insallah burun ve ensede sorun olmazsa testi yaptirip kafami bulandirmayi dusunmuyorum Allahim saglikli hayirli evlatlar versin insallah hepimizeee :)
canım maşallah oldu bak batdaştık gebedaş olduk oleyyKizlarrrr dgerim 65.55:)
Ben hic vermedim ki bulantiya rağmenIlk hamilelik ayimda drda tok karnina 73 cikmistim simdi 75 ama verip oyle aldimmm daha 4 ay varr ve endiseliyim bebeem cunku canim dondurma ciko cekiyor yoksa cok yeme taraftari degilim
Pis basküllerYok kuzum cuma gunu ikili test ense burun icin gidicez bakalim bizim minnos nasil :) iyi gidiyo arada kusmalarimiz birakmasada bizi sukur iyiyiz tobmik bir sekilde devam ediyoruz yemek yiyemiorum ama baskul tombik diyo :) ama bende gogus ve gobis cok :) belirgin cikti :) senin nasil gidiyo minnosun nasil kocaman oldumu :)
Wawwwww süperrrKayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
Allahımmm sen ne büyüksün ne yücesin şükürler olsun sana rabbimmmKizlarrrr dgerim 65.55:)
canım hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
canım maşallah oldu bak batdaştık gebedaş olduk oleyysağlıkla büyüsün gelişsin inşallah annesi
kizlar Allah razi olsun hepinizden cok sukurbu mubarek gu de sevindim 2 gun once sperm testi yaptiramamistk demek bi hayr varmis :) betiiim gebedas olmak daha guzel insallah arkanizdan hayirlisiyla geliriz buyuruz :) demirbaslar hamile kaldiysa herkes hamis olr bu topikte kizlar kafaniza takmayin :)Allahımmm sen ne büyüksün ne yücesin şükürler olsun sana rabbimmm
gözün aydın canım .....bi ben kaldım umutsuz vakayım galibakizlar Allah razi olsun hepinizden cok sukurbu mubarek gu de sevindim 2 gun once sperm testi yaptiramamistk demek bi hayr varmis :) betiiim gebedas olmak daha guzel insallah arkanizdan hayirlisiyla geliriz buyuruz :) demirbaslar hamile kaldiysa herkes hamis olr bu topikte kizlar kafaniza takmayin :)
Oyle dusunme canim esin ilac kullaniyodu dimi bence ilaclar etkisi gosterdigi gibi hamis kalacaksin insallah bu gece hep dua edicemgözün aydın canım .....bi ben kaldım umutsuz vakayım galiba
allah razı olsun canım ...sağol bizim doğal yoldan umudumuz kalmadı ama fındık bittikten sonra aşılama düşünüyoruz ekim gibi inşallah gerek kalmadan gelir bizim bebeğimizde ....allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinOyle dusunme canim esin ilac kullaniyodu dimi bence ilaclar etkisi gosterdigi gibi hamis kalacaksin insallah bu gece hep dua edicem
gelir canim tup bebek olsa bile erkekte sorun oluna daha cauk tutuyo cevremde varallah razı olsun canım ...sağol bizim doğal yoldan umudumuz kalmadı ama fındık bittikten sonra aşılama düşünüyoruz ekim gibi inşallah gerek kalmadan gelir bizim bebeğimizde ....allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
kizlar Allah razi olsun hepinizden cok sukurbu mubarek gu de sevindim 2 gun once sperm testi yaptiramamistk demek bi hayr varmis :) betiiim gebedas olmak daha guzel insallah arkanizdan hayirlisiyla geliriz buyuruz :) demirbaslar hamile kaldiysa herkes hamis olr bu topikte kizlar kafaniza takmayin :)
Canim çok sevindim cokkk mutlu oldum senin adina ..rabbimiz kucagina almayi nasip etsin inşallah ..bu cok guzel bir haber boyle birgunde olması dahada güzel ..hayirli evlat olmasini ve rabbimiz tüm isteyenlere nasip etmesini allahim dan diliyorum hadi gozun aydin canim arkadasimKayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?