2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Insallwh bizdede oyle olur yaparizz bi s3kildede cok gelen oturan karisan olursaa ne yaparim bilemiyorumm

Hadi bakalim guzel guzel gecsin ikili insallah bende haftaya renkli ultrasona girecegi :) bende guya fok kilo almadim ama daha ondesinde kilo oldugundan kotu hissediyorum gorenler gobegin aliyo sadece diyo ins oyleolur gobuss buyudu iyice

HAMİŞLER

Blummmm---------------> 12.Deneme------------->

BAT

Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme
Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme

Hadi bakalim guzel guzel gecsin ikili insallah bende haftaya renkli ultrasona girecegi :) bende guya fok kilo almadim ama daha ondesinde kilo oldugundan kotu hissediyorum gorenler gobegin aliyo sadece diyo ins oyleolur gobuss buyudu iyice
ayyyy ne guselll sen abartiyosun cok diildin bence zaten gobis ve bebis kilo alsin :) ayy renkli ultrasyon cok guseldir acaba minnosun kime benziycek babasinami gusel annesine mi :) insallah burun ve ensede sorun olmazsa testi yaptirip kafami bulandirmayi dusunmuyorum Allahim saglikli hayirli evlatlar versin insallah hepimizeee :)

ben de 23 ünde gdcem ikili tarama için 14 hafta oluyo tam belki cinsiyet de söyler diye umut ediyorum :) benim 5 kilo oldu canım bugün bi pantolonumu giyindim düştü belimden bosbol midem çok kötü sür iç dedi dr ama ne mümkün 11 hafta oldu 1 bardak anca içebildim

kaygılım 5 kilo verdim ben nerde o diyet günleri hiçbişe yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum

görsek şu güzel anneyi hiç fena olmaz

Ilk hamilelik ayimda drda tok karnina 73 cikmistim simdi 75 ama verip oyle aldimmm daha 4 ay varr ve endiseliyim bebeem cunku canim dondurma ciko cekiyor yoksa cok yeme taraftari degilim
Ben hic vermedim ki bulantiya rağmen önceki gün komşu teyze geldi yüzün küçücük kalmis karnin sismis bi dedi ama dedim tarti öyle demiyor 57-58le evlendim iki normal birkaç kimyasal gebelik atlattim 60la hamile kaldım 8-9 kilo fazla çıkıyorum ama herkes ayni seyi söylüyor iste bi karnin var kime inanayim :-/

Pis basküller

canım hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

canım maşallah oldu bak batdaştık gebedaş olduk oleyy sağlıkla büyüsün gelişsin inşallah annesi

Allahımmm sen ne büyüksün ne yücesin şükürler olsun sana rabbimmm
kizlar Allah razi olsun hepinizden cok sukurbu mubarek gu de sevindim 2 gun once sperm testi yaptiramamistk demek bi hayr varmis :) betiiim gebedas olmak daha guzel insallah arkanizdan hayirlisiyla geliriz buyuruz :) demirbaslar hamile kaldiysa herkes hamis olr bu topikte kizlar kafaniza takmayin :)

gözün aydın canım .....bi ben kaldım umutsuz vakayım galiba

Oyle dusunme canim esin ilac kullaniyodu dimi bence ilaclar etkisi gosterdigi gibi hamis kalacaksin insallah bu gece hep dua edicem
allah razı olsun canım ...sağol bizim doğal yoldan umudumuz kalmadı ama fındık bittikten sonra aşılama düşünüyoruz ekim gibi inşallah gerek kalmadan gelir bizim bebeğimizde ....allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

gelir canim tup bebek olsa bile erkekte sorun oluna daha cauk tutuyo cevremde var

canım gözün aydın Rabbim daim etsin sağ salim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah

Kayılımmmmmm sanırım hamileyimmmmmm :)
Canim çok sevindim cokkk mutlu oldum senin adina ..rabbimiz kucagina almayi nasip etsin inşallah ..bu cok guzel bir haber boyle birgunde olması dahada güzel ..hayirli evlat olmasini ve rabbimiz tüm isteyenlere nasip etmesini allahim dan diliyorum hadi gozun aydin canim arkadasim allahim nazarlardan korusun canim benim bu guzel haberinle bizi cok sevindirdin bu gecenin hurmetine bizi dualarindan mahrum birakma canim benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…