2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

allah hakkımıza hayırlısını nasip etsin canım üzme kendini vardır her şer de bir hayır liste önemli değil zaten mayıs ayı sondu sanırım ama yinede bi yerlerde haberleşiriz kib

Siyetem bnm kırmızılar geldi yeni bat 1 temmuz 33. deneme olck ama yine olmck bu ay umudumu tamamen yitirdim kndimi cok kötü hissediyorum
tamam canım ekliyorum ....hayırlısı olsun üzme kendini allah herşeyi bilir görür belkide bizim göremediğimiz şeyler vardır o yüzden gecikecek bebeğin ...birazcık sabretmemiz gerekiyor sadece

HAMİŞLER

Betiboop..................>11. Deneme...........>
Mogami.....................>8.Deneme.............>

BAT

Frdaa............................>31Mayıs...............>5.Deneme
Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme

Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek--------DOĞDU------
Asim ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Sweetamber ------> Kız ----------DOĞDU------
Petty ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Elf21 ---------------> Erkek -------DOĞDU------
Opra ---------------> Kız ----------DOĞDU------
Rahis --------------> Kız ----------DOĞDU------
Countryrose------->Erkek--------DOĞDU-----
9661----------------->Kız-----------DOĞDU-------
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Larsson------------>Erkek
Loafer-------------->Erkek
Esra51-------------->Kız
Sırrıeyvan --------> Kız
Meleğim ----------> Erkek
Meemure ---------> Kız
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek
Zehsel -------------> Erkek
Wuslt --------------> Kız

Elifbade -----------> Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
zzzzynpppp--------> Erkek
Darkmore............>
Fatmasa...............>
rabia91.................>
Sweet42...............>
Maleficent_bs.......>

canım özele randevu almıstık izmirde su hospital.bu hastaneye ilk ve son gidişim kızlar cuma günü aradım randevu ıcın randevuya gerek yok gelın sperm testı yapıyoruz dedıler ayrıca urolojı dr da görüştüm o da gelın dedı...neyse sabahın korunde kalktık 1 saatlık yok ve hastaneye vardık gırdık dr yanına sperm testı yaptrcz dedıkk laboratuara gönderdi ama lab. dr bugun calısmıyomussss haydiiiiiiiii p.tesi gelın dedıler gelemeyız uzaktan geldık dedık o zman odedıgımız 42 tl yancakmısss dedık noluyo muayene olmadık sızın yuzunzden 100 km yoldan geldık paramızı gerı verın ıpal edın dedık hakkımızı aramasak 42 tl gitti ya bu saglık sektorune hıc guven olmazzz ne olursa olsun hakkınızı arayın kızlar paranızı yedırmeyın böylelerine...bizim sperm testi baska zamana kaldı ama esım hemen yaptrma taraftarı inşallah en yakın zamanda yaptırıcz :)

ben izmirde oturuyorum canım işte bende bu anlattıklarından korkuyorum.ben eşimi götürsem bu tür bi aksilikte geri döner bidahada gitmez car carda söylenir.ben bugün bi sürü lab.a mesaj attm fiyat bilgisi için.bitanesi cevap verdi 80 tl.iyimi bilmem. eşime şu test işini bi hallettireymde olmazsa bi üroloji doktorna kendim gidip duurm böle eşim gelmio deyip yorumlamasını isterim.nerede oturuyosunz cnm kıyamam boşa emek verdnz yani bugün.insanlarla oynuyolar.bi arkadaşm orada doğm yapmştı memnnm diodu ama demekki her konuda ii değil.

ben akhısarda oturuyorum canım paracı bı hastane dıye duymustum ama yolumuzun ustunde dıye orayı tercıh ettık ya irenbede yaptırıcz ucret 60 tl ya da akhısarda yaptırıcz artık görümcemler izmirde onlarda kalıyoruz :)

anladım canım bakalım artık bizde şu an konuşuyoruz eşmle :) yaptrcaksn diye.itiraz etmiyoda dürtmeyince ilerlemiyodda.illa ayarlıcan ilgilencen.neyse artık bakalm yaptrsn nasıl çıkcaak hayrlı haberler olur inşallah...

Amin canim insallah siz de yasayacaksiniz bu mutlulugu rabbim gonlu guzel insanlari bu sevgiden mahrum etmez eminim ben :)

Beni her görenler de kilo almamissin bi karnin cikmis deyince tartiyi kirmak istiyorum düşman midir nedir :) yeni doğum yapan arkadaşa gittim sen ne bicim hamilesin ne az yiyiyorsun diyo ya dedim patliyorum su an :) bilmiyorum bi tuhaflık var emme :-/

kızlaaaarr nasılsınız? ben mideden dertli dolanıyorum... başımı kaldıramıyorum derslerden ve bu mideden o yüzden uğrayamadım buraya...
en son paylaşıcam dediğim resmi anca paylaşabiliyorum 6+1 de ki fotomuz bu dikkatli bakarsanız sol üstte yolk var... sağ alttaki de acep embriyo mu

Eklentiler

• 11272246_10200891851575901_880447545_n.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 74
  • 11351371_10200891851935910_373797504_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 63
hakkında hayırlısı kuzum git biraz kafaca dinlen sonrada miniğinle dön aramıza

BAT

Hyb77.............................>4 Haziran...........>10.Deneme
Blummmm.....................>5 Haziran...........>12.Deneme
Jasmine53......................>5 Haziran...........>19.Deneme
Eminebi..........................>12 Haziran.........>10.Deneme
Arsinli.............................>24 Haziran........>14.Deneme
Ayseygt1453.....................>26 Haziran.........>12. Deneme
Sabsel..............................>27 Haziran.........>11.Deneme
Pesettim342.....................>1 Temmuz..........>33. Deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…